• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

zeynep3377

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamıyorum. Adetim kendimi bildim bileli hep düzensiz örneğin 1 ay oluyorsam 2-3 ay olmuyorum daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Şimdi hamile kalamadağım için doktora gitmeye karar verdim. Ama korkuyorum süreç nasıl ilerliyor hangi işlemleri yapacak nelere bakacak bilgi verebilir mi

Merhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamıyorum. Adetim kendimi bildim bileli hep düzensiz örneğin 1 ay oluyorsam 2-3 ay olmuyorum daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Şimdi hamile kalamadağım için doktora gitmeye karar verdim. Ama korkuyorum süreç nasıl ilerliyor hangi işlemleri yapacak nelere bakacak bilgi verebilir mi
Bilen arkadaşlarım bu süreci yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Merhaba hormonlarınızda sıkıntı vardır büyük ihtimalle 2-3 ay normal değil pcos olabilirsiniz

Merhaba hormonlarınızda sıkıntı vardır büyük ihtimalle 2-3 ay normal değil pcos olabilirsiniz
Doktor pcos değil demişti yeme düzeniyle alakalı dedi beslenme alışkanlığı değiştir karbonhidrat kullanma demişti ama tam anlamıyla uygulayamadım tabi bak hamile kalamazsan beslenmeni değiştirmedin olarak sayarım dedi

Doktor pcos değil demişti yeme düzeniyle alakalı dedi beslenme alışkanlığı değiştir karbonhidrat kullanma demişti ama tam anlamıyla uygulayamadım tabi bak hamile kalamazsan beslenmeni değiştirmedin olarak sayarım dedi
Bilmiyorum ki yani o kadar etkiler mi yediğimiz şeyler siz yine de adetin 3.günü gidip baktirin hormonlarınıza

.

burdaki yapılan çalışmayı dinleyin. beslenme değişikliği çok etkiliyor tabi. Z zeynep3377

Yok aslında onu demek istemedim beslenme şeklimiz âdet düzenini 2-3 aylık bir süreyle geciktirir mi polikistik olanlarda daha etkili diye biliyorum kilo vermenin vs âdet düzenine etkisi

İkinizin hormonlarına bakılıyor kandan
Sperm testi
Hsg
Vajinal Ultrason

Back