Doğuma Hazırlık Hamile kalamıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oznur caglar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
44
15
18
30
Merhaba ben 8 Mart'ta düğünüm oldu ve o gün regl li olduğum için bir hafta bekledik . 16 Mart'ta evlendik eşimle evlendiğim için 17 Mart'ta bir gün adet oldum.
Diğer ay da regli olacagım tarihten 5 gün geç oldum.( 6nisan reglbaşlangıcı) Mayıs ayında regl olacagım tarihten 5 gün erken oldum (29 Nisan regl başlangıcı). Bir sonraki ayda regl olacagımız tarihten 2 gün önce regl oldum(25 Mayıs regl başlangıcı). Haziran ayında ise normal regl tarihinden 10 gün önce regl oldum(12haziran regl başlangıcı).
Ara ara vajina da ağrı ve yanma oluyor. Ne yapmam lazım ve neden olur doktora mı gitmem lazımlütfen yardımcı olur musunuz??

Dugun stresi ,yorgunluk,mevsimler belki adet zamanlariniz bu yuzden aksamis olabilir.ama yeni evlisiniz tedbir amacli bi doktora gidebilirsiniz tedbir amaçli

Bu soru için çok erken değil mi ? 5 6 aydır deniyoruz tutturamadık henüz değerlerimiz normal sanırım stres etkiliyor.
Sakin olun.
Ben zaten savdım artık olursa olur modundayım şuan işime bile geliyor şapkasız sınırsız yapmak müthiş bir şeymiş
Ekonomi dostu resmen

Hamile kalmamı eşim istiyor . O yüzden ve beni strese koydugu için bende stres oldum .o yüzden çocuk hayırlısı olsun diyorum ama
Ben adet im düzensiz olduğu için sordum

Doktorlar bile 24 ay süre tanırlar . Stres yapmayın kendinize rahat olun .

Ilk gideceğiniz hekim kadin doğum doktorudur yumurta takibi vs vs süreçlere girersiniz ..

Ayrica tek kadinda bitmiyor olay siz kadin doğuma giderken eşiniz de üroloji ye gidip test versin .

Hamile kalmamı eşim istiyor . O yüzden ve beni strese koydugu için bende stres oldum .o yüzden çocuk hayırlısı olsun diyorum ama
Adetin düzensiz olması sizin yumurtlamadığınız anlamına gelmez ki.
Bence eşinizin üzerinizde stres oluşturmasına izin vermeyin.
Biraz araştırsın bu konular çok detaylı konular ama Allah ol demedikçe olmuyor öyle de bir şey var. Ben içim rahatlasın diye kan değerlerime baktırdım. Her şey yolunda görünüyor değerlerim çok güzel o yüzden rahatım. Olacağı varsa olur elbet. :)

Merhaba! Yenı katıldım buraya kızlar ben evleneli 11 ay oldu evlendıkten sonraki 1 ay korunmasız ilişkiye gırdık olmadi ve eşim giti yurt dışında yaşıyor 9 ay sonra ben geldım nerdeyse 3 4 aydır korunmasız ilişkiye gırıyoruz gelmeden oncede hastaneye göründum bıseyın yok dedı doktor ama olmuyor erkenmı daha sızce gecen ay değil bir oncekı aydaki adetim sadece ilk gun geldı sonra kesıldı lekeler halınde geldı gecen ay ıse 6 gun geldı sogan suyunu nerderse 15 gundur ıcıyorum son 3 gundur afedersiz ama idrar yaparken cok yanmam oluyor enfeksiyonmu sizce hamıle kalmak cok ıstıyorum

Çocuk yapmak iÇin mi evlendiniz anlamadım ki yana yakıla. Yapılması gereken gebelik öncesi bazı testler var yaptırın muayene olun her şey yolundaysa zaten bir yol denemenizde normal adet düsensizse ovülasyon testi alabilirsiniz

Yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir önemli dikkat edip doktora gitmelisin canım. Gebelik için soğan suyu denedim fayda gördüm, tekrar deneyeceğim ovulasyon testi alıp yumurtlama günü takibi yapabilirsin, uygulamadaki yumurtlama günleri ile uyuşmuyor maalesef bedenimizin zamanı

Bizimde denemeye başladıktan 9 ay sonra olmuştu ki ovulasyon testiyle her ay takip etmemize rağmen. En son 8. ayda doktora gittim doktor hiçbir şeyin yok 12. ay dolmadan bir daha gelme diyince bana bir rahatlama gelmişti ertesi ay hamile kaldığımı öğrendim. Ovulasyon testiyle denemeye devam edin bence

İyi de zaten 1 yıl geçmeden doktorlar bile tıbbı sorun görmüyorlar.
1 yıl geçsin gün takibi yapın yine olmuyorsa gidin bir hsg vs çeksinler

Size tavsiyem eşiniz istiyor diye değil kendini hazır hissettiğin zaman hamile kal. Biraz gezin tozun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…