• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum

Diyorum ya yazarken bile saçma geldi bana da ama o bahsettiğim ablada olmuş mu olmuş..aynı şekilde bende de🤷‍♀️Eşim hatta ayaklarımı ilk diktiğimde ne yaptığıma baya gülmüştü🤣 Sağlık açısından herşey yolunda ise denenebilir yine de😊

Diyorum ya yazarken bile saçma geldi bana da ama o bahsettiğim ablada olmuş mu olmuş..aynı şekilde bende de🤷‍♀️Eşim hatta ayaklarımı ilk diktiğimde ne yaptığıma baya gülmüştü🤣 Sağlık açısından herşey yolunda ise denenebilir yine de😊
Onu deneyim bari sacma maçta belki vesile olur🤣

Kizlar 3 haftadır parlodel kullanıyorum prolaktin düşürmek için ve adet duzenliyormus birde yan etkileri ağır mide bulantısı bas donmesi vs işte ben dedim tam günümde olurum bu ay hapı içiyorum ya baktım gecikiyor mide bulantısı aşırı fazla oldu umitlendim bi 5 gün geçti hiç bir ağrı sızı belirti yok Allahim acaba oldu mu dedim bugün eşimle gündüz iliskiye girdik o esnada kanamam olmuş qma açık pembe üzüldüm adet oldum diye duş aldım 1 saat bekledim bisey yok hatta beyaz qkintim geliyor hemen doktorumu aradim böyle böyle neselice dediki sabah idrar testi yap bana haber ver bir sevindim anlatamam oldu bu sefer galiba dedim kayinvalideme dedim eşime dedim anneme dedim zaten ben içimde tutamam 3 saat geçti ağrılar başladı ve sonuç hastalandimmmmmm

Rabbim kulaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı ve en güzelinden evlatlar versin bize Rabbim sevdiği kullarına zorluk verip imtihan edermiss🌹
İns canim benim profilindeki yas dogruysa daha yasin cok genc yolun basindasin 😊 sana tavsiyem oncelikle kendine yumurta boyutu icin takip yaptirabilecegin bi doktor bul dogal dene 1 yıldan sonra hsg cekiliyor genelde bi oyle takviye ilaclarla yumurtani gelistirip dene bakalim ins benim kadar ugrasmadan hamile kalirsin ayrica esinde bir ürologa gözuksün bence

İns canim benim profilindeki yas dogruysa daha yasin cok genc yolun basindasin 😊 sana tavsiyem oncelikle kendine yumurta boyutu icin takip yaptirabilecegin bi doktor bul dogal dene 1 yıldan sonra hsg cekiliyor genelde bi oyle takviye ilaclarla yumurtani gelistirip dene bakalim ins benim kadar ugrasmadan hamile kalirsin ayrica esinde bir ürologa gözuksün bence
Yaşım 20 evet gencim ama erken anne olmak istiyorum arkadas gibi olmak istiyorum bu arada eşimde bi sorun çıkmadı doktor da buldum baya iyi bi doktor dediler yarı gidicem işte artık tedaviye baslicak insaallah senin kadar uğraşmam sende daha fazla uğraşmadan mutlu haberi alirsin inşaallah

Ben prolaktain ve pco 18 ay uğraştım tedaviyi bırakıp tüp bebek yaptiracagim ay hamile kaldım oğlum doğdu korunduk şimdi 9 aydır uğraşıyorum cuma günü hamile olduğunu öğrendim bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim şuan ki halimi size anlatamam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

9
Ben prolaktain ve pco 18 ay uğraştım tedaviyi bırakıp tüp bebek yaptiracagim ay hamile kaldım oğlum doğdu korunduk şimdi 9 aydır uğraşıyorum cuma günü hamile olduğunu öğrendim bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim şuan ki halimi size anlatamam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Amin amin

Yaşım 20 evet gencim ama erken anne olmak istiyorum arkadas gibi olmak istiyorum bu arada eşimde bi sorun çıkmadı doktor da buldum baya iyi bi doktor dediler yarı gidicem işte artık tedaviye baslicak insaallah senin kadar uğraşmam sende daha fazla uğraşmadan mutlu haberi alirsin inşaallah
Esinde sorun yoksa insallah isiniz daha kolay benim esimde varikosel cikmisti 1 yildan fazlasi oyle bosa gitti ameliyatti iyilesme surecidiydi derken iki kisidede ufak sorunlar olsa dahi zorlasiyo isler ins guzel haberlleri en yakin zamanda alırsın:)

Ben evleneli 4 yıl oluyor ilk 3 yıl felan hiç düşünmedik son 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. Muayene oldum doktor bı sorun yok dedi sadece kilo ver dedi 85 kiloyum şu an 10 kilo verdim ama yine de olmadi .
Prolaktin hormonuna baktır adetin 3. Günü dedi ama küçük bı ilçedeyim.burada alıyorlarmış o testi. Acaba dahiliye doktoruna gitsem bu testi alır mı

Ben evleneli 4 yıl oluyor ilk 3 yıl felan hiç düşünmedik son 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. Muayene oldum doktor bı sorun yok dedi sadece kilo ver dedi 85 kiloyum şu an 10 kilo verdim ama yine de olmadi .
Prolaktin hormonuna baktır adetin 3. Günü dedi ama küçük bı ilçedeyim.burada alıyorlarmış o testi. Acaba dahiliye doktoruna gitsem bu testi alır mı
Alır bence ben kadın doğumda yaptirdim tiroidim yüksek çıkınca dahiliyeye gittim orda tiroid kanlarima tekrar baktirdi doktor ben diğer hormonlar içinde bakar

Ben ilk aydan beri stres yapiyorum🤣 en az 50 tane hamilelik testi yapmışımdır hatta bi kaç kez muayene oldum çok iyi herseyin dedi pko vs yok dedi sonra son 3 4 ay da adetim duzensizlesti başka doktora gittim ki pko var dedi bu pko sonradan oluşur mu bilginiz var mi
Evet oluşabilir diye biliyorum ama sonradan olan yani belli bir yaştan sonra olanlar çok ciddi sayılmıyor

Evet oluşabilir diye biliyorum ama sonradan olan yani belli bir yaştan sonra olanlar çok ciddi sayılmıyor
Hm anladım benimki de ciddi değildir inşaallah yarin doktora gidip hormon testi verip muayene olucam hayırlı haberler alirim inşaallah

Ahh canım benim ne kadar basit ama öyle olmuyor maalesef bizim aile yapımız biraz değişik çok tutumculr ve iç iceler evlendim 1 hafta geçti esimin babaannesi aramaya başladı torun var mı diye düşünün başlarda düşünmüyorum diyip savistiriyorrdum kafadan ama aylar geçtikçe artık anlıyorlar Bende saklamiyoum artık evet yeni yeni düşünüyoruz rutin kontrollere gidiyoruz diye
Ben de geçtim bu süreci canım. Merak etme dışardan öyle basitce söylemedim. İnsanların ağzına lafı bi kere verdin mi çocuğun olduğunda da gene konuşmaya devam ediyorlar. Utanmadan milletin yatak odasını soranlarıda Allah a havale et. Ver cevaplarını yoksa çok yıpranırsın

Ya ben onu cektiricektim ama doktorum bana o en son çare dedi ilk önce yumurta takibi yapacaz ve çatlama iğnesi vs vurmaz hiçbirinden yanıt alamazsak o dedi 2 3 güne gidjcem ve tekrar sorucam kanallar tikaliysa boşa zamn kaybı olmaz mi diye
Kanallar tıkalıysa isterse yüz tane iğne vursun boşuna. 9 ay boyunca her ay klonun çatlatma iğnesi yapıldı arkadaşım. Hepsi boşunaymış kanallar tıkalıymış . İlk rahim filmi sonra ilaç bence daha mantıklı. Rahim filminden sonra doğal yolla çok hamile kalan var

Kanallar tıkalıysa isterse yüz tane iğne vursun boşuna. 9 ay boyunca her ay klonun çatlatma iğnesi yapıldı arkadaşım. Hepsi boşunaymış kanallar tıkalıymış . İlk rahim filmi sonra ilaç bence daha mantıklı. Rahim filminden sonra doğal yolla çok hamile kalan var
Evet doktoruma xoyledim ama ilk önce 1 ay klomen kullanalım egerki yanıt alamazsak rahim filmi çekeriz dedi dün gittim klomen verdi 5. Günü baslicam

Back