Hamile kalamıyorum

nrgl00

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
28
6
16
Merhaba arkadaşlar bir senedir korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum.eşimde herhangi bir sorun yok,benımde adetım düzenli diye sorun yoktur dıye düşündük.ovülasyon testini iki aydır deniyoruz.yumurtlamayı ve çatlamayı görüyoruz.anne olmak istiyorum ne yapabılirim.tavsiye ettiğiniz bir yöntem?dua fılan var mı yardım edin

Merhaba bende 2 seneyi geçti evliyim hiç korunmadık yumurtamın çatladığı günleri bile anlıyordum kasıklarımda batma ve şeffaf akıntı oluyordu fakat doktora gittimde yumurtalıkların büyümüyor yani zayıf dedi çatlıyor fakat olması gereken boyda değil adetim de düzenliydi fakat polikistik over var bu da hamileliğe engel bence bi doktora görün 1 senedir dersen zaten direk tedaviye başlar diye düşünüyorum en azından aklında kalmaz bi görün istersen

Kadın doğumuma gitmem gerekiyor?
Kansızlık var birde ben ona yordum acıkcası.saglık ocagında aile doktoruna gıtsem anlarmı acaba?

Ben bir gun hamile kalirsam yazacagim demistim.ilk sizin yaziniz cikti karsima 7 yillik evliyim.2 dusugum oldu.bir basarisiz asilama bir tup bebek denememiz oldu.sogan kuru,keten tohumu,hayit suyu,hocalar hepsini denedik yine de olmamisti.vakit zamani varmis derler ya nasipte varsa bol bol dua edin ve sabredin rabbimin izniyle oluyor ins

Allah sizede nasip etsin insallah.her namazımda dua edıyorum.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasıp etsn diye ☹

Kadın doğumuma gitmem gerekiyor?
Kansızlık var birde ben ona yordum acıkcası.saglık ocagında aile doktoruna gıtsem anlarmı acaba?
Canım kadın doğuma gittim bugün.alttan muayene etti.jenekologa gıtmem gerektiğini söyledi.alttan muayene sonucu 3hafta sonra cıkacakmıs gıdıp alacagım.birde asırı kanamam oldu alttan muayene ettiğinde .siz oldunuzmu?normalmı 4saat gectı hala kanamam var

Benzer durumu bizde yasıyoruz. 3,5 yıllık evliyim hala bebeğimiz olmuyor. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Gelecek ay tüp bebeğe baslıycaz son çaremiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…