• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneep28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
48
11
8
32
Merhaba ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğum olmuyor hastaneye gittim sıkıntı yok dendi esimdede aynı şekilde esimde varikosel var ama çocuk için engel değil dendi regli takvimi var telefondan takıp ediyorum düzenli 2 günde bir ilişkiye de giriyorum ama çocuğum olmuyor arkadaşlar bu tarz sıkıntı yaşayan çözüme ulaşan arkadaşlar dönüş sağlasın bana milletin çocuğunu seviyorum gidip gelip

Merhaba ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğum olmuyor hastaneye gittim sıkıntı yok dendi esimdede aynı şekilde esimde varikosel var ama çocuk için engel değil dendi regli takvimi var telefondan takıp ediyorum düzenli 2 günde bir ilişkiye de giriyorum ama çocuğum olmuyor arkadaşlar bu tarz sıkıntı yaşayan çözüme ulaşan arkadaşlar dönüş sağlasın bana milletin çocuğunu seviyorum gidip gelip
Ovulasyon testi alın ve ovulasyon ile takip edin yumurtlamanızı.

Ovulasyon testi benim için uygun mu bilmiyorum cunki ben düzenli 2 günde bir beraber oluyorum zaten
Dinlenmiş spermle deneyin üç dört gün beklemiş sperm ile ilişki çocuk şansını arttırıyo kendimde ilk gebeliğim de dinlendirmiştim ovulasyon testi ile takip ettim hamile kaldım o gebelik düşük oldu şuan yine hamileyim çok yeni inşallah sağlıkla tamamlanır bundada sperm dinlenikti

Dinlenmiş spermle deneyin üç dört gün beklemiş sperm ile ilişki çocuk şansını arttırıyo kendimde ilk gebeliğim de dinlendirmiştim ovulasyon testi ile takip ettim hamile kaldım o gebelik düşük oldu şuan yine hamileyim çok yeni inşallah sağlıkla tamamlanır bundada sperm dinlenikti
[/QUOTEtesti alıp sizin dediginiz gibi de denicem işallah yine hüsran yaşamam Allah bağışlasın inşallah alırsın hayırlısıyla kucağına

Bir çok yerden duydum ama yapmadım siz kullanıp sonuç alabildinizmi
6-7 ay gebe kalamadıktan sonra 1 ay ovulasyon testi yaptım. Kutusu 250 TL olan ilaçtan eşimle 1 ay boyunca içtik. O kadar uğraştım ama o ay yine olmamıştı. Sonra daha fazla uğraşmak istemedim. İlişki sonrası yatakta bile durmayıp kalkıyordum ayağa. Yani bana göre stres faktörü de kalktı böylece. 2.ayında gebe kaldım. Diyeceğim o ki biraz düşünmemeyi ve stres yapmamayı denesen mi 🌸

6-7 ay gebe kalamadıktan sonra 1 ay ovulasyon testi yaptım. Kutusu 250 TL olan ilaçtan eşimle 1 ay boyunca içtik. O kadar uğraştım ama o ay yine olmamıştı. Sonra daha fazla uğraşmak istemedim. İlişki sonrası yatakta bile durmayıp kalkıyordum ayağa. Yani bana göre stres faktörü de kalktı böylece. 2.ayında gebe kaldım. Diyeceğim o ki biraz düşünmemeyi ve stres yapmamayı denesen mi 🌸
Süre 2 yıl olunca stres yapmamak elimde olmuyor strese bağlı da olabilir denerim 😕

Teşekkür ederim kesinlikle denemeni öneririm canım

Süre 2 yıl olunca stres yapmamak elimde olmuyor strese bağlı da olabilir denerim 😕
Çok iyi anlıyorum sizi. Zaten ben de öyle kendim düşünüp de hadi bu ay stres yapmayayım diyemedim. Sadece sonuç sürekli negatif olunca küstüm olaya resmen. Bedenime küstüm. O şekilde düşünmedim yani. Olmuyorsa olmuyor. Ne yapayım dedim

Çok iyi anlıyorum sizi. Zaten ben de öyle kendim düşünüp de hadi bu ay stres yapmayayım diyemedim. Sadece sonuç sürekli negatif olunca küstüm olaya resmen. Bedenime küstüm. O şekilde düşünmedim yani. Olmuyorsa olmuyor. Ne yapayım dedim
Etraf baskısı yetiyor sizde yapın artık diyen herkese daha genciz şuan düşünmüyoruz demekten bezdim işallah rabbim benim gibi bekleyen her kadına nasip eder anne olmayı sizin için çok sevindim Allah bağışlasın

Merhaba bende 1 aydır deniyorum..bu konuda youtube de gülbahar ölçü kanalına bakabilirsiniz çok yardımcı olacaktir bende yeni keşfettim

uygulama ortalama genel bilgiler verir. Ovu testi kullananlarin %95 i farkli gun yakaliyor neredeyse. Uygulamaya guvenme. Sorunun yoksa en buyuk etken stres. Kafamdan atinca hamile kaldim hikayeleriyle dolu burasi.

Etraf baskısı yetiyor sizde yapın artık diyen herkese daha genciz şuan düşünmüyoruz demekten bezdim işallah rabbim benim gibi bekleyen her kadına nasip eder anne olmayı sizin için çok sevindim Allah bağışlasın
Allah ne zaman verirse o zaman olacak deyin. Dusunmuyoruz da demeyin.

Benim esimde de varikosel var ve sperm hizi ile morfolojisi dusuk cikti varikoselden dolayi. Siz de baktirdiniz mi detayli? 2 senedir ugrasiyoruz biz de 1 kere dusuk yaptim 3 ay once.

Rahim filmi falan çektirdiniz mi ?

Kimyasal gebelikle sonlandı o. Şimdi tekrar istiyoruz inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı nasip etsin isteyen herkese inşallah

Rahim filmi, hormon tahlilleri, genetik testler, eş için spermiyogram, vs bunları yaptırdınız mı? Bir de stress yapmayın..

Back