Hamile kalamıyorum

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
449
23
28
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 yıllık evliyim ve evliliğimizden bu yana hiç korunmadan ilişki yaşadık ama bir türlü bebeğimiz olmadı. Ben 8 defa doktora gittim. Alttan muayene oldum, ultrasona girdim doktorum yumurtalıklarımda rahimimde yumurtalarımda bir sorun olmadığını söyledi. Eşin görünsün doktora dedi ondan sonra sana rahim filmi çekelim dedi. Dün eşimle doktora gittik. Eşimdede bir problem yokmuş ultrason için 2 ekime gün aldık. Bu gittiğimizde 2. Sperm örneğini verecek inşallah. Doktor takviye yap spermlerine dedi keçi boynuzu falan tüket dedi. Sigarayı azalt falan dedi. Banada hsgyi mutlaka çektir dedi. Şimdi bende çektireceğimde internette araştırma yaptım. Vajinusmusum var benim. İlk ilişki safhasındada eşimle çok zorlandık. Artık bende fobi oldu bu. Doktorumu da bilgilendirmiştim korkuyorum diye. İnternette anestezi ile olduğunu gördüm. Bende anestezi teknikeri olacağım eğitim alıyorum şuan. Size sormak istediğim şu rahim filmi çektirenler genel anesteziyle değilde sedasyon ile mi yaptırdılar? Ben sedasyonun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öyle fazla ilaçta vermiyorlar ama uyku halinde olacağım için tepki vermem ve hissetmem belkide. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı? Birde bunun bende yarattığı stresi nasıl kontrol altına alabilirim? Şimdiden çok teşekkürler

Back