- 8 Ağustos 2017
- 51
- 11
- 8
- 43
- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Sabir demekki allah mükafat olarak ikiz verecek belki bugunlerini unutacaksın zor aynı dönemlerden birçok kadın geçmiştir sabreden derviş dimi sekerim moral yüksek tut vede meryem süresini bol bol okuGenetık testımız yapılmadı ama esimin aılesınde yada benım aılemde hep ikiz bebekler var bi biz ugrasıyoruz boyle
Olacak birgün ben arkadaşım 12 sene olmadı 3 kere tüp bebek denedi hep 2 3 aylık düştü şimdi olmuyor dediği vakit pes peşe 2 .çocuğa hamile hemde ilki daha yaşında bile değilDenıyorum takmamaya calısyorum ama elımde degıl insan uzuluyo neden olmuyo dye
Mrblar bende ayni durumdayım soğan kurune başladım dun denemenizi tavsiye ederimStres yapiyosun olağan akışına birak canım.birde soğan kuru yapan bayan çok bu sitede birde onu dene istersen
Canım saçmalama istersen rahmin ters olsa doktorlar görürdü heralde dahada dönülmez zararlar açarsın ters rahimle gebe kalan zilyon tane kişi var ilişkiden sonra yüz üstü yatEvet denedım ama yarın tekrar baslıcam bugun bi kadınla tanıstım kadın bana bakarak sadece rahmın ters donmus dedi o yuzden bebegın olmuyo dedl nane cayı ic dedi sogan kuru uygula dedi ve sırke limon elmayı kaynat dedı buharına otur dedi sonra gel bana dedi ıkı sabun bıde carcaf al sarıcam sana dedl
Yok canm inanmadım zaten sok oldum sadece kadının dedıklerıneCanım saçmalama istersen rahmin ters olsa doktorlar görürdü heralde dahada dönülmez zararlar açarsın ters rahimle gebe kalan zilyon tane kişi var ilişkiden sonra yüz üstü yat
Araştırdım göbek sığamak deniyomuş dediğin olaya canımYok canm inanmadım zaten sok oldum sadece kadının dedıklerıne
Kadın karnını ovalayarak yapıyomus herseyı bana dediki senın esin boşaldıkdan sonra sen hemen gerı atıyosun spremlerı dddı bende evet dedim karnını ovalaya ovalaya ben yapıcam dddı sende hamıle kalıcalsın dediAraştırdım göbek sığamak deniyomuş dediğin olaya canım
Şüphen varsa göbek düşüklüğünden doktora gitsen daha iyi böyle şeyler kaş yaparken göz çıkarabilir canım. İlişkiden sonra hep aynı pozisyonda yat her seferinde farklı olsun yan yüzüstü sırtüstü tek şeye bağlı kalma. Açık açıkta yazamıyorum eşin hemen çekilmesin kalsın beş dakika kadarKadın karnını ovalayarak yapıyomus herseyı bana dediki senın esin boşaldıkdan sonra sen hemen gerı atıyosun spremlerı dddı bende evet dedim karnını ovalaya ovalaya ben yapıcam dddı sende hamıle kalıcalsın dedi
Esim onu yapmıyo iste hemen gerı cekıyo kendınıŞüphen varsa göbek düşüklüğünden doktora gitsen daha iyi böyle şeyler kaş yaparken göz çıkarabilir canım. İlişkiden sonra hep aynı pozisyonda yat her seferinde farklı olsun yan yüzüstü sırtüstü tek şeye bağlı kalma. Açık açıkta yazamıyorum eşin hemen çekilmesin kalsın beş dakika kadar
Onu yapmaması gerek işte çoğu geri gidiyor o zamanEsim onu yapmıyo iste hemen gerı cekıyo kendını
Esim bosaldı zaman kendını gerı cektıgınde bende akıntı seklınde gerı gdıyodu bu ay ılk defa ıki kere esim bosaldıgı zaman bende akıntı olmadı bu ıyı bsey galıbaOnu yapmaması gerek işte çoğu geri gidiyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?