Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetık testımız yapılmadı ama esimin aılesınde yada benım aılemde hep ikiz bebekler var bi biz ugrasıyoruz boyle
Sabir demekki allah mükafat olarak ikiz verecek belki bugunlerini unutacaksın zor aynı dönemlerden birçok kadın geçmiştir sabreden derviş dimi sekerim moral yüksek tut vede meryem süresini bol bol oku

Evet denedım ama yarın tekrar baslıcam bugun bi kadınla tanıstım kadın bana bakarak sadece rahmın ters donmus dedi o yuzden bebegın olmuyo dedl nane cayı ic dedi sogan kuru uygula dedi ve sırke limon elmayı kaynat dedı buharına otur dedi sonra gel bana dedi ıkı sabun bıde carcaf al sarıcam sana dedl

Aynı sorun bende de var daha önceden hamile kaldım ama şuan kalamıyorum istiyoruz korunmuyoruz da bir sorun da yok dendi ama hormon testi yapılmadı adetim de yapılacak inşallah tez vakit de alırız kucağımıza kızlar bu ay da kist çıktı yumurtalık da basit kist dedi işte soğan kürü kullanıyorum inşallah faydasını görürüm çünkü adetim de gittiğim de kistim geçmemişti

Evet denedım ama yarın tekrar baslıcam bugun bi kadınla tanıstım kadın bana bakarak sadece rahmın ters donmus dedi o yuzden bebegın olmuyo dedl nane cayı ic dedi sogan kuru uygula dedi ve sırke limon elmayı kaynat dedı buharına otur dedi sonra gel bana dedi ıkı sabun bıde carcaf al sarıcam sana dedl
Canım saçmalama istersen rahmin ters olsa doktorlar görürdü heralde dahada dönülmez zararlar açarsın ters rahimle gebe kalan zilyon tane kişi var ilişkiden sonra yüz üstü yat

Araştırdım göbek sığamak deniyomuş dediğin olaya canım
Kadın karnını ovalayarak yapıyomus herseyı bana dediki senın esin boşaldıkdan sonra sen hemen gerı atıyosun spremlerı dddı bende evet dedim karnını ovalaya ovalaya ben yapıcam dddı sende hamıle kalıcalsın dedi

Kadın karnını ovalayarak yapıyomus herseyı bana dediki senın esin boşaldıkdan sonra sen hemen gerı atıyosun spremlerı dddı bende evet dedim karnını ovalaya ovalaya ben yapıcam dddı sende hamıle kalıcalsın dedi
Şüphen varsa göbek düşüklüğünden doktora gitsen daha iyi böyle şeyler kaş yaparken göz çıkarabilir canım. İlişkiden sonra hep aynı pozisyonda yat her seferinde farklı olsun yan yüzüstü sırtüstü tek şeye bağlı kalma. Açık açıkta yazamıyorum eşin hemen çekilmesin kalsın beş dakika kadar

Şüphen varsa göbek düşüklüğünden doktora gitsen daha iyi böyle şeyler kaş yaparken göz çıkarabilir canım. İlişkiden sonra hep aynı pozisyonda yat her seferinde farklı olsun yan yüzüstü sırtüstü tek şeye bağlı kalma. Açık açıkta yazamıyorum eşin hemen çekilmesin kalsın beş dakika kadar
Esim onu yapmıyo iste hemen gerı cekıyo kendını

benim de bir oğlum var. 2. bebek istiyorum 2 yıldan beri olmuyor. aşılama filan da denedim. o da olmadı. hormon testleri filan normal. ovaluasyon testi aldım. sşimdi onunla denicem bakalım. bir de jkadında her ay tek bir yumurta mı gelişiyor.

Back