- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Çok düşmüş bu seferde az yükselsin 10-20 arasına gelsin hamile kalırsın Allah’ın izniyle.Evet adet duzensızlıgı ıcın gttım doktor yumurta tembellı dedı hep ona nazaran tedavı gordum klomen kullandım ama prolaktın testı tup bebek zmanı yapuldı ve orda ortaya cıktı daha once haberım bıle yoktu doktorum bunyuzden gebelık olmamıstr dedı 42 cıktı degerım cok yuksek dedı adetınde bu yuzden duzensız dedi yumurta temebllı olsa 15 tane yumurtan ufacık ıgnege etkı etmez dedı bu ay ılacla dustu degeeım .0.319 ilacı bıraktım sızce hamıle kalabılırmıyım
Canim bende sana cok katiliyorum da iste insanoglu sabirsiz. Allah buyuktur tabi. O bilir ne yapacagini...Eğer testlerde sorun yoksa stres yapma olur vakit zemini var demek
Bilmıyorum canm her yolu denedık enıstem cok ıstyoruz tup bebek bıle denedık ama prolaktın yukseklıgı yuzunden tutunmadı bebek kimyasal gebelık oldu rabbim nasıp etsın önerebılecegın bı yol varmı acaba nasıl hamıle kalabılırımÇok düşmüş bu seferde az yükselsin 10-20 arasına gelsin hamile kalırsın Allah’ın izniyle.
Kocama kızmıyorum kı canm sonucd aıkımızde de sorun yokNeden kocişine kızıyorsun ki :)) Bi arkadaş derdi ki
En değersiz şeyden en değerli şeyi yapmak için evleneceksin
Rabbim nasıp etsın bizede insallah yaCanim bende sana cok katiliyorum da iste insanoglu sabirsiz. Allah buyuktur tabi. O bilir ne yapacagini...
kız ben başka bir konuya yazacaktım kendimi burda buldum ayh utandım şimdiKocama kızmıyorum kı canm sonucd aıkımızde de sorun yok
Oda var ınsan parasıyla az yıyo resmenDoktorlar zaten olur olur demekten baska birsey soylemiyor. Adamlara soru bile soramiyorsun korkudan tersleyecek diye. Valla ben anladim ki iyice herseyi ogreneceksin kendinle ilgili kendi doktorun kendin olacaksin. Tamam bazi seylere boyumuz yetmez ama en azindan bir cok seyi bilirsek basindan savarsa cevap verirsin.
Insanlar aci cekiyor kimsenin umurunda degil. Uzuluyorum
Hahaha olsun canmkız ben başka bir konuya yazacaktım kendimi burda buldum ayh utandım şimdi
Denıyorum takmamaya calısyorum ama elımde degıl insan uzuluyo neden olmuyo dyeAynen unut göreceksin hemen olacak vakti zamanı var demek
Cok şükür sorun yok dedıler ama bır bucuk sene oldu ınsan beklıyo artık olsun istıyoEğer testlerde sorun yoksa stres yapma olur vakit zemini var demek
Merhaba genetik testlerde yapıldı mıKızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo
Hormon dengeleyici şeyler kullanmanı tavsiye edebilirim. Aslan pençesi çayı ya da hayıt suyu gibi. Prolaktinin normalde yüksekse yine fazla yükselebilir. Bunlardan kullanırsın dengede tutacaktır. Rahmini de gebeliğe hazırlayacaktır.Bilmıyorum canm her yolu denedık enıstem cok ıstyoruz tup bebek bıle denedık ama prolaktın yukseklıgı yuzunden tutunmadı bebek kimyasal gebelık oldu rabbim nasıp etsın önerebılecegın bı yol varmı acaba nasıl hamıle kalabılırım
Genetık testımız yapılmadı ama esimin aılesınde yada benım aılemde hep ikiz bebekler var bi biz ugrasıyoruz boyleMerhaba genetik testlerde yapıldı mı
Aktarda bulabılırmıyım bunları acaba canımHormon dengeleyici şeyler kullanmanı tavsiye edebilirim. Aslan pençesi çayı ya da hayıt suyu gibi. Prolaktinin normalde yüksekse yine fazla yükselebilir. Bunlardan kullanırsın dengede tutacaktır. Rahmini de gebeliğe hazırlayacaktır.
Bide hayıt suyu mu aslan pencesimi daha faydalı gelırAktarda bulabılırmıyım bunları acaba canım
Tabi. Hemen hemen her aktarda olur bunlar.Aktarda bulabılırmıyım bunları acaba canım
O zman bu aksam alıp yarın baslayayım ben insallah ise yarar yaaaTabi. Hemen hemen her aktarda olur bunlar.
Canım bizde tüp bebekle ikizlerimix oldu banada hiç biseyiniz yok dediler genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı PCO like da var bu duruma göre ilaç kullanılarak tedavi uygulandı iyi bir dr gitmelisin hayırlısı ve sagligi ile inşallah en kissa zamanda hamileliğin olur insallahGenetık testımız yapılmadı ama esimin aılesınde yada benım aılemde hep ikiz bebekler var bi biz ugrasıyoruz boyle
Ne kadar guzel rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı benım basımaaaaCanım bizde tüp bebekle ikizlerimix oldu banada hiç biseyiniz yok dediler genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı PCO like da var bu duruma göre ilaç kullanılarak tedavi uygulandı iyi bir dr gitmelisin hayırlısı ve sagligi ile inşallah en kissa zamanda hamileliğin olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?