- 5 Eylül 2017
- 124
- 33
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Canim senin gibi bu dertte olan o kadar cok insan var ki bu forumda.Kızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo
Kızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo
Eşinin ve senin tüm tahlil sonuçlarını at müsait olunca. Bi bakayım.Evet 3 ay klomen kullandım bi aşılama ve tup bebek denedık sorun yok hersey temız ama olmuyo insan bı zman sonra yoruluyo . Sorun olsa en azındam tedavı gorur ederız ama sorunda olmayınca ınsan daha cok yıkılıyo
Canm testlerı attım senden haber beklıyorum bakabıldınmıEşinin ve senin tüm tahlil sonuçlarını at müsait olunca. Bi bakayım.
Baktım canım. Eşinde sıkıntı yok ama senin tüm hormonlarına bakılmamış.Canm testlerı attım senden haber beklıyorum bakabıldınmı
Stres yapiyosun olağan akışına birak canım.birde soğan kuru yapan bayan çok bu sitede birde onu dene istersenKızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo
Tum testlerım yapıldı elımde olan sonuclar bunlar dgerlerı hastanede almadım. İlk gttımde yumurta temebllı dedıler sonra yumurtalarım cok tepkı gosterdı ıcın tembellık yok dediler prolaktın yuksek oldugu icin ondan olmadını soyledıler ılk defa bu ay ılac kullanmadan adet oldumBaktım canım. Eşinde sıkıntı yok ama senin tüm hormonlarına bakılmamış.
Hormon testı yapıldı her hangı bı olumsuzluk yok dendı canım hersey nırmal degerde cıktı gebelık ıcın hıc bır engel yok 5 doktor degıstrdım heosı aynısını dedıAdetin 3. Günü tekrar hormon testi vermelisin doğru bakılmamış
Sogan kurude denedım canm 15 gun ictim ama gebelık olmadı doktorumda stres yapıyosun dedıStres yapiyosun olağan akışına birak canım.birde soğan kuru yapan bayan çok bu sitede birde onu dene istersen
E-nabızdan bakabilirsin sonuçlarına. Bende de yumurtlama tembelliği vardı ama bu hamile kalmaya engel değil. Ama prolaktin engel.Tum testlerım yapıldı elımde olan sonuclar bunlar dgerlerı hastanede almadım. İlk gttımde yumurta temebllı dedıler sonra yumurtalarım cok tepkı gosterdı ıcın tembellık yok dediler prolaktın yuksek oldugu icin ondan olmadını soyledıler ılk defa bu ay ılac kullanmadan adet oldum
Evet adet duzensızlıgı ıcın gttım doktor yumurta tembellı dedı hep ona nazaran tedavı gordum klomen kullandım ama prolaktın testı tup bebek zmanı yapuldı ve orda ortaya cıktı daha once haberım bıle yoktu doktorum bunyuzden gebelık olmamıstr dedı 42 cıktı degerım cok yuksek dedı adetınde bu yuzden duzensız dedi yumurta temebllı olsa 15 tane yumurtan ufacık ıgnege etkı etmez dedı bu ay ılacla dustu degeeım .0.319 ilacı bıraktım sızce hamıle kalabılırmıyımE-nabızdan bakabilirsin sonuçlarına. Bende de yumurtlama tembelliği vardı ama bu hamile kalmaya engel değil. Ama prolaktin engel.
Aynen unut göreceksin hemen olacak vakti zamanı var demekSogan kurude denedım canm 15 gun ictim ama gebelık olmadı doktorumda stres yapıyosun dedı
Eğer testlerde sorun yoksa stres yapma olur vakit zemini var demekDoktorlar zaten olur olur demekten baska birsey soylemiyor. Adamlara soru bile soramiyorsun korkudan tersleyecek diye. Valla ben anladim ki iyice herseyi ogreneceksin kendinle ilgili kendi doktorun kendin olacaksin. Tamam bazi seylere boyumuz yetmez ama en azindan bir cok seyi bilirsek basindan savarsa cevap verirsin.
Insanlar aci cekiyor kimsenin umurunda degil. Uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?