Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DefneLiyanya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
124
33
18
30
Kızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo

Kızlar bır bucuk yıldır ugrasıyoruz bır turlu bebegımız olmuyo doktorlar hıc bı sorun yok dıyolar ama yıne olmuyo hıc korunmadık bu gune kadar üstelık tüp bebel bıle denedım o bıle tutmadı sizce napmam lazım doktorlar zamanla olur sorun yok dıyolar ama olmuyo
Canim senin gibi bu dertte olan o kadar cok insan var ki bu forumda.
Uzulme diyemem cunku ben de uzuluyorum. 10 aydir hersey duzgun ama olmuyor. Allaha dua ediyorum.hep.
Oncelikle pes etmeyeceksin. Benim is yerimdeki arkadas 4. Tup bebekle anne oldu. Arkadasim 2. De oldu. Deneyeceksin. Yilmayacaksin.
Sakin ol oncelikle. Biliyorum zor. O testlerdeki tek cizgileri nagatif cikan kan tahlillerini iyi bilirim.
Takmamaya calis. Rahat ol ve devam et. Devam etmek zorundasin. Yavrun icin. Burada herkes devam ediyor zafere ulasana kadar.
Sevgiler

canım Allah a her anlamda teslim olmak durumundayız... ben 2.5 yıdır deniyorum olmadı 8 aydır falanda tedavi görüyorum . Öğreniyorum her şekilde teslim olmayı Rabbim bunu bize öğretiyor

Evet 3 ay klomen kullandım bi aşılama ve tup bebek denedık sorun yok hersey temız ama olmuyo insan bı zman sonra yoruluyo . Sorun olsa en azındam tedavı gorur ederız ama sorunda olmayınca ınsan daha cok yıkılıyo

Evet 3 ay klomen kullandım bi aşılama ve tup bebek denedık sorun yok hersey temız ama olmuyo insan bı zman sonra yoruluyo . Sorun olsa en azındam tedavı gorur ederız ama sorunda olmayınca ınsan daha cok yıkılıyo
Eşinin ve senin tüm tahlil sonuçlarını at müsait olunca. Bi bakayım.

Tabi atim
İlk resim ilacli rahım filmi cekıldı o
İkincisl esimin sprem testi sonucu
3 ve 4 resim benim kan tahlılı sonuclarım prolaktın yuksektı oda tedavi ile 0.300 e dustu oda normal suan

Eklentiler

• Screenshot_20180815-132953.png
    Screenshot_20180815-132953.png
    83,1 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20180815-132955.png
    Screenshot_20180815-132955.png
    89,2 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20180815-132958.png
    Screenshot_20180815-132958.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20180815-132959.png
    Screenshot_20180815-132959.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 91
Stres yapiyosun olağan akışına birak canım.birde soğan kuru yapan bayan çok bu sitede birde onu dene istersen

Baktım canım. Eşinde sıkıntı yok ama senin tüm hormonlarına bakılmamış.
Tum testlerım yapıldı elımde olan sonuclar bunlar dgerlerı hastanede almadım. İlk gttımde yumurta temebllı dedıler sonra yumurtalarım cok tepkı gosterdı ıcın tembellık yok dediler prolaktın yuksek oldugu icin ondan olmadını soyledıler ılk defa bu ay ılac kullanmadan adet oldum

Tum testlerım yapıldı elımde olan sonuclar bunlar dgerlerı hastanede almadım. İlk gttımde yumurta temebllı dedıler sonra yumurtalarım cok tepkı gosterdı ıcın tembellık yok dediler prolaktın yuksek oldugu icin ondan olmadını soyledıler ılk defa bu ay ılac kullanmadan adet oldum
E-nabızdan bakabilirsin sonuçlarına. Bende de yumurtlama tembelliği vardı ama bu hamile kalmaya engel değil. Ama prolaktin engel.

E-nabızdan bakabilirsin sonuçlarına. Bende de yumurtlama tembelliği vardı ama bu hamile kalmaya engel değil. Ama prolaktin engel.
Evet adet duzensızlıgı ıcın gttım doktor yumurta tembellı dedı hep ona nazaran tedavı gordum klomen kullandım ama prolaktın testı tup bebek zmanı yapuldı ve orda ortaya cıktı daha once haberım bıle yoktu doktorum bunyuzden gebelık olmamıstr dedı 42 cıktı degerım cok yuksek dedı adetınde bu yuzden duzensız dedi yumurta temebllı olsa 15 tane yumurtan ufacık ıgnege etkı etmez dedı bu ay ılacla dustu degeeım .0.319 ilacı bıraktım sızce hamıle kalabılırmıyım

Doktorlar zaten olur olur demekten baska birsey soylemiyor. Adamlara soru bile soramiyorsun korkudan tersleyecek diye. Valla ben anladim ki iyice herseyi ogreneceksin kendinle ilgili kendi doktorun kendin olacaksin. Tamam bazi seylere boyumuz yetmez ama en azindan bir cok seyi bilirsek basindan savarsa cevap verirsin.
Insanlar aci cekiyor kimsenin umurunda degil. Uzuluyorum

Doktorlar zaten olur olur demekten baska birsey soylemiyor. Adamlara soru bile soramiyorsun korkudan tersleyecek diye. Valla ben anladim ki iyice herseyi ogreneceksin kendinle ilgili kendi doktorun kendin olacaksin. Tamam bazi seylere boyumuz yetmez ama en azindan bir cok seyi bilirsek basindan savarsa cevap verirsin.
Insanlar aci cekiyor kimsenin umurunda degil. Uzuluyorum
Eğer testlerde sorun yoksa stres yapma olur vakit zemini var demek

Back