Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubilak34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
171
101
23
32
Merhaba kızlar 2 senedir çocuk düşünüyorum bütün testler çok iyi cıktı esiminde benimde sonra doktor hsg istedi hsg de sağ tüp kapalı dedi rahîm ağzı arkaya bakıyo dedi ama yine de sorun değil hamile kalırsın ama biraz gecikir gibi bişey söyledi bu ay klomen kullandım adetin 5. Günü 5 gün günde bi tane içtim ilk kullanım olduğu için sonrasında doktora gittim 9 tane yumurta gördü sağ da 13mm 12mm 9mm 6mm ama sağ taraf tıkalı solda da 9mm 6mm 5mm gördü sevindim tabi ki de doktor da iyi falan dedi 2 gün sonra tekrar muane verdi ama pazar gününe denk geliyodu acile gittik tekrar bakıldı başka bi doktor baktı sadece solda 1 yumurta gördü çok üzüldüm ağladım ve 10 mm çok küçük yani yarın tekrar doktora gidicem sanirim anladigim su sağ taraf kapalı ama orda daha çok yumurtam oluyo ve daha büyük ama ise yaramıyo sol açık ama orda da yumurta tembel çok uzun oldu sanirim anlaşılmıştır Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah Bide klomeni 3 ay kullandıktan sonra göbekten kamerayla giricez dedi rahimde perde olmasinda suphelendi belirtileri mevcut çünkü inşallah gerek kalmadan hamile kalirim

Baska bi dr git , tek drla kalma..

Bi arkadasim senin gibiydi rahim filmi cektirdi ,dr 3 ay sonra hamile gelceksin dedi..1 ay sonra hamile kaldi

Baska bi dr git , tek drla kalma..

Bi arkadasim senin gibiydi rahim filmi cektirdi ,dr 3 ay sonra hamile gelceksin dedi..1 ay sonra hamile kaldi
inşallah canım ama tek doktora gitmiyorum bi kaç doktora daha gittim sonuç yine hüsran bu ayda hamile degilim

Bu ay klomen kullandım adetin 23. Günü kan testi (hormon testi) yapıldı progesteron 11.75 cıktı 10dan düşük olunca yumurta çatlamadı oluyomus benim çok düşük ama sınırın üstü zaten gebelikte çıkmadi salı günü yaptırdım normalde adetin 21. Günü olması gerek ben 23. Günü yaptırdım pazartesi de adet olucam bekliyorum bu ayda olamadım kısmet artık

Selam arkadaşlar uzun zamandır tüm yazıları okuyorum ve yorumlar her zaman ise yarıyor. 4 ay önce boş gebelik tanısı ile kürtaj olmuştum Dr um hiç beklemenize gerek yok dedi ama benim de bütün testlerim temiz çıkmasına rağmen hamile kalamiyordum. Derken bu ay adetim bittikten sonraki gün yikandim ve bi arkadaşımın annesi dusukten sonra belde bosluk olusur diyerek belime 2 tane yaki koydu. 1 hafta boyuncada kaldı çok kasindiriyo ama bebiş için sabrettim. Aynı zamanda adetimin 3. Gününden itibaren 20 gun boyunca incir ve havuç kürü yaptım. Yetinmedim yumurtlama günümde meryem ana otu nun suyundan eşimle beraber içtik. Ama öncesinde güzelce abdest alıp eşimde ben de 2 rekat namaz kıldık ve meryem süresini okuduk. Şu an 6 haftalik ikiz bebeklerimize hamile kaldığımi öğrendim. Körün istediği bi göz Allah verdi iki göz. Çok şükür Rabbime allah sağlıkla kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah. Hiç Umudunuzu kaybetmeyin Allah büyüktür. Hamile kalırsam buraya kesin yazacağım demiştim umarım hamile kalmak isteyen arkadaslara da faydası olur. Rabbim herkese nasip etsin

Maşallah canım çok sevindim Allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin kuzuları incir kuru ve havuç kurunu ne zaman ve nasıl yaptınız? Ben bu ay herşeyi yapmayı düşünüyorum çünkü son şansım olmazsa ameliyat dedi doktor korkuyorum açıkçası

Amin canım Rabbim inşallah sana da nasip etsin. İncir kurunu adetimin 3. Günü başladım bi cezvede taze çıtır olmasi önemli 3 adet havuç u 20 dk 2.5 su bardağı damacana su ile ayni zamanda da başka bi cezvede 7 yada 8 adet inciri ortadan ikiye elimde bölerek yine 2.5 bardak hazır su ile 15 dk. Agzi kapali olarak kaynattim sonra ikisini karıştırıp zaten 1 su bardağı anca oluyo 20 gun boyunca her akşam içtim gerçekten çok faydasını gördüm. Yakiyi da kullanmanı tavsiye ederim ona da adetim bitince yıkanıp öyle yapistirdilar hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşallah bi de bunları yap hamile kalirmiyim diye hiç düşünme rahat bırak beynini mutlu et

Çok teşekkür ederim canım yapicam bu ay inşallah

Canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin ne güzel birde ikizmiş bende geçen ay dış gebelik geçirdim bundan tam 1 sene düşükle sonlandı doktor 3 ay korunun sesi bende Meryem ana otu var sadece yumurtlama günündemi o suyu içtiniz bende şimdi Aslan pençesine başladım

Canim ben meryem ana otunu komsumdan gördüğüm için çok inandım ayrıca östrojen hormonu salgıladığı için hem erkeğin sperminin artması kadının da daha kolay hamile kalmasını sağladığını okumustum. Özellikle bu oyun Mekke'den gelmesine dikkat edin Turkiyedekiler aynı etkiyi vermiyor. Yumurtlama günümden 1 gün önce bu otu saf içme suyu olan bi surahinin içine koydum aynı gece eşim de ben de 2 rekat namaz kıldık ve meryem süresini okuduk ertesi gün de sudan eşimle beraber içtik. En fazla 2. Gün otu çıkarıp bi peçeteye koyup kaldırın. Çünkü suyun içinde kaldik ca rahim genişliyor bu da bebeğin tutunmasini engelleyebilir o yüzden çok dikkatli kullanın hayırlısı ile olacaktır.

Teşekkür ederim canım bilgi için Ocak’ta denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…