hamile kalamıyorum yardım edin !!!

sselimee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
1
0
1
32
2 yillik evliyim evliligimin ilk basindan itibaren cocuk istiyoruz. Ilk 5 ayda hamile kalamadigim icin 3 at klomen tedavisi gordum catlatma igneleri felan. Yine olmayinca rahim filmi cektirdim. Sol kapali sag acik denildi. Ama normal yollarla hamile kalabilecegim soylendi. Bu arada esim sperm testi Verdi. Dusuk olan degerler vardi fakat bebegin olmasina engel bi durum yoktu. Hastahanede calistigim icin birde asilama yaptirayim dedim tutmadi. Fakat asilama esnasinda esimin degerlerinin dustugunu farkettik. Asilamada tutmadi. Tekrar ikimiz tedavi olmaya karar verdik. Sol tupumu actirmak icin gittigimde sol tupumun kapali olmadigi rahim filmi esnasinda iltihap oldugu soylendi. Esime ise varikosel var dendi ve 5 ay once ameliyat oldu.bende ilac tedavisini biraktim. Ne yapacagimi ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. 2 yildir hic hamile kalmadim.

Öncelikle rabbim yazdıysa ve herhangi bir hastalığınız (kısırlığınız) tibbi olarak kanıtlanmadıysa
önceliğiniz aşağıdaki adımları yapın
1- Eşiniz bir an önce bal ceviz karıştırarak yesin ve keçi boynuzu kürü yapıp günde 1 defa içsin (çay gibi)
2- Sizde 1 hafta soğan kürü yapın ve için
3- Alkol sigara gibi bir çok alışkanlığı bırakın
4- En önemlisi inanç insanın doğasında olduğu için bir şeye tapma/yardım isteme (psikoloji ve ruhun gıdası)
5- ve en önemlisi (adet bitiminden hemen sonra ve adet olmaya bir kaç gün kala sık sık ilişkiye girin evet biraz yorucu gibi olsada 1 ay boyunca 2 günde 1 ilişki şart bu sperm kalitesi ve şansını arttırır)
Bu adımları aksatmadan yapın ilaçla yada amuda kalkmakla çocuk olmaz olacağı varsa her iki tarafta sağlıklıysa Yaratıcının izniyle olur Allah gönlünüze göre versin
kesinlikle deneyin ve bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…