merhaba arkadaşlar
öncelikle ülkemizin derin üzüntüde olduğu bu günde içimden gelmese de randevu tarihimi aldığım için yazıyorum
Allah somalı kardeşlerimize yardım etsin ölenlere rahmet etsin kalanlara acılarını tez zamanda hafifletsin (geçmesini beklemek zor olur)
ben 2013 mayısta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ilk 3-4 ay doktor tavsiyesiyle korunduk sonraki 2 ay kadar enfeksiyon kaptığım için sürekli kanamam geliyordu ilaç kullandım ve geçti o tarihten itibaren 27-28 günde bir adet oluyorum her ay yumurtlama günüme dikkat ederek öncesinde ve sonrasında ilişkiye giriyorum toplamda bir hafta 10 gün sürüyor bu süreç ancak yine de hamile kalamadım.
bu sabah adet oldum normalde yarın bekliyordum bir gün önce geldi yani
randevumu yumurtlama günüme almıştım 14 gün sonrasına şimdi bir gün öne alabilirim
ama adet günümde gitsem mi düşünüyorum hormonlara bakıldığı için daha önce gitmiştim herşey normaldi
yumurtlama günümde gitmek daha mantıklı geliyor acaba problem mi var diye emin olamadım
sizce ne yapmalıyım?
merhaba canım. adetlıysen 3. gunu gitmelisin bir ay daha bekleme. bnde 2013 agustos ayında 3 buck aylık bebegımı kurtajla sonlandırdılar kalbı durdugu ıcın. kurtajdan 3 4 ay sonrasına kadr korunduk ve hala hamile kalamadım. son 3 aydır adetlerım duzensızleştı saatı bıle aynı olurdu doktora gıttım ve hersey normal dedı sadece adet sokturucu verdı yumrtalıklarında da kuçuk kuçuk kistler var dedi. ve tedavıye baslayalım dedı klomen verdı adetın 5. gunu basladım gecen ay ama tedavıyı bıraktım. bu ay yarın soğankurune baslıcam buda sonuç vermezse inş verırde tedavıye yenıden baslıcam.. inş bebeişleniriz
canım öncelikle geçmiş olsun umarım aynı sıkıntıyı yaşamayız
klomen i niye verdi canım anlamadım şansı artırmak için mi yoksa kistlere mi faydası varmış
bende hamileliğimden önce gittiğimde vermişti yumurtaları çoğaltıyor bildiğim kadarıyla sonra iğneyle çatlatıyorlar
inşallah bebişleriniriz canım tez zamanda
teşekkürler yorumun için...
merhaba arkadaşlar
öncelikle ülkemizin derin üzüntüde olduğu bu günde içimden gelmese de randevu tarihimi aldığım için yazıyorum
Allah somalı kardeşlerimize yardım etsin ölenlere rahmet etsin kalanlara acılarını tez zamanda hafifletsin (geçmesini beklemek zor olur)
ben 2013 mayısta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ilk 3-4 ay doktor tavsiyesiyle korunduk sonraki 2 ay kadar enfeksiyon kaptığım için sürekli kanamam geliyordu ilaç kullandım ve geçti o tarihten itibaren 27-28 günde bir adet oluyorum her ay yumurtlama günüme dikkat ederek öncesinde ve sonrasında ilişkiye giriyorum toplamda bir hafta 10 gün sürüyor bu süreç ancak yine de hamile kalamadım.
bu sabah adet oldum normalde yarın bekliyordum bir gün önce geldi yani
randevumu yumurtlama günüme almıştım 14 gün sonrasına şimdi bir gün öne alabilirim
ama adet günümde gitsem mi düşünüyorum hormonlara bakıldığı için daha önce gitmiştim herşey normaldi
yumurtlama günümde gitmek daha mantıklı geliyor acaba problem mi var diye emin olamadım
sizce ne yapmalıyım?
sağol cnm benim. klomenı gebelık şansını artırmak için kistlere fayda edecegını sanmıyorum. ya doktoru begnmedım bıraktım işte tedavının baslamasıyla bıtmesı bır oldu canm. bnm yumrtlamamda çatlamasında bı sıkntı yok
Doktor bana adetin 2, günü gel dedi cnm hormon testi yapıyor gerek duyarsa klomen başlayabilir
ezma benimde yok öyle bir sıkıntı adetlerim hiç şaşmıyor bende gitsem klomen verecek
harbikız ben adet dönemimde gittiğimde klomen kullanarak 5 yumurta oluşmuştu ve dr çatlatma iğnesi kullan demişti eşim yoktu o zaman şehir dışındaydı kullanmadım
ben şimdi adetimde gitsem yarın klomen verecek kesin çoğul gebelikten korkuyorum benn
Bişey olmaz korkma benim Sağım solum kan bagim olan herkes ikiz doğurdu bende klomenle gebe kaldım olsa benim ikiz olurdu bence geciktirmeden git ben 3, klomen kullanisimle gebe kaldım
Slm kızlar aranıza yeni katıldım ben aralık ayında bebeğimi kaybettim gelişmedi. Tekrar gebelik istiorum ama olmuo benim durumumda olan var mı 😟😟
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbulduk çok saol valla bebek özlemiyle tutuşuorum çok üzülmüştüm kalp atışları duyulmayınca neden tekrar kalamıorum bilmiorum dr herşey normal dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
klomeni nasıl kullandın çatlatma iğnesi ne zaman vuruldu bu süreci biraz anlatırmısın canım mümkünse
ayy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
klomeni nasıl kullandın çatlatma iğnesi ne zaman vuruldu bu süreci biraz anlatırmısın canım mümkünse
Slm kızlar aranıza yeni katıldım ben aralık ayında bebeğimi kaybettim gelişmedi. Tekrar gebelik istiorum ama olmuo benim durumumda olan var mı 😟😟
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOm
malesefki benn gecen 2013 agustosta kurtaj oldum hala tık yok
Adetimin ikinci günü gittim kan tahlili yaptırdım sonra klomen yazdı doktor o gün başladım klomen e sabah akşam içtim ilaç bitiminden 5 gün sonra kontrole gittim yumurtalarima baktı 18 mm olmuş dedi hafta sonuna kadar dursun hafta sonu catlar büyük ihtimalle dedi benim kontrole gittigim çarşamba günüydü cuma günü çatlatma iğnesi vurundum cuma cumartesi pazar ilişki dedi hepsini uyguladım çok şükür gebeyim
Özellikle 18 mm den sonra igneyi yaptırın çoğu doktor bunu önemsiyoruz benim ilk denememde ignem bu yüzden boşa gitti 20 22 mm falan olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOm
malesefki benn gecen 2013 agustosta kurtaj oldum hala tık yok
ben senden de eskiyim mayıs 2013
anneler gününden bir gün önceydi unutmuyorum
inşallah tekrar sorunsuz bir hamilelik yaşarız
ben senden de eskiyim mayıs 2013
anneler gününden bir gün önceydi unutmuyorum
inşallah tekrar sorunsuz bir hamilelik yaşarız
inşş cnmmmm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?