hamile kalamayanlar için bal çörek otu tarçın mucizesi...

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
98
28
Slm kızlar öncelikle kendimden örnek veriyim belki sizin içinde bi vesile olurum.
ben çok şükür geçen ay gebe kaldım 1 yıl hiç korunmadığım halde kalamıyordum şimdi çok şükür kalabildim Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah hayırlısıyla.
mayısta çatlatma iğnesi kullandm tedaviyle hamile kaldım kimyasal gebelik geçirip düşük yaptım daha sonra memlekete gittik ailecek ordada doktora gitme fırsatm olmadı adetliyken 2. Günü bu karışıma başladım 10 gün kullanmak gerekiyor ama benm fırsatm olmadı 4 gün civarı kullandım ama çok şükürki hiç bir tedavi almadan kaldm çok şükürki herşey yolunda.
10 yemek kaşığı kestane balı
10 çay kaşığı tarçın
12 tatlı kaşığıda öğütülmüş çörek otu
Bu miktarda karışımı hazırlayın yemekten önce veya yemekten 2 saat sonra günde 1 yemek kaşığı tüketin yumurtaları çok iyi çalıştırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyo adetin 2. Günü başlıyorsunuz 10 gün kullanıyorsunuz.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız bebeklernizi sağ salim kucağınıza alırsınız

Slm kızlar öncelikle kendimden örnek veriyim belki sizin içinde bi vesile olurum.
ben çok şükür geçen ay gebe kaldım 1 yıl hiç korunmadığım halde kalamıyordum şimdi çok şükür kalabildim Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah hayırlısıyla.
mayısta çatlatma iğnesi kullandm tedaviyle hamile kaldım kimyasal gebelik geçirip düşük yaptım daha sonra memlekete gittik ailecek ordada doktora gitme fırsatm olmadı adetliyken 2. Günü bu karışıma başladım 10 gün kullanmak gerekiyor ama benm fırsatm olmadı 4 gün civarı kullandım ama çok şükürki hiç bir tedavi almadan kaldm çok şükürki herşey yolunda.
10 çay kaşığı tarçın
Bu miktarda karışımı hazırlayın yemekten önce veya yemekten 2 saat sonra günde 1 yemek kaşığı tüketin yumurtaları çok iyi çalıştırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyo adetin 2. Günü başlıyorsunuz 10 gün kullanıyorsunuz.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız bebeklernizi sağ salim kucağınıza alırsınız

Gerçekten mi ? bende polikistik var faydası olurmukı

Bende polikistik overım ama çok şükür yaradı denemekte fayda var tabi herşey Allah ın elinde bol bol dua et canm

arkadaşlar benim adetime 4gün var ve dün akşamdan beri 2 kere bu karışımı kullandım bişey olurmu

Kullanmışsn olsn ama adetin 2 . Günü başlayıp 10 gün kullansan daha iyi
10 çay kaşığı tarçın

Saol cnm adet olursam icmeye basliycam

İnşallah hamilesindir canm gerek kalmaz :)
ay cnm inşallah sana bişey sorsam benim adetime yakinken goguslerim sismezdi ilkdefa adetime 4gun kala cok sisti hatta dun geceden beri ssütyen bile takamiyorum cok aciyo ve aksamdan beri acayip istahim artti yemek yiyorum ama birturlu doymuyorum yarim saat sonra yine acikiyorum ve karnim kasiniyo bu bi belirti olablirmi yarin test yapsam cikarmi 20si bat

Canm şimdi acele etme ben çok yaşadm bu durumu snrasnda insann şevki kırılıyo bekle kafaya takma ama bendede şişmezdi göğüsler ilk hamileliğimde şişti mahfetti beni düşük yaptm snra
2. Hamileliğmdede şişti ordan anlamştm ben hamilr olduğumu ama bu sadece bi örnek sen bekle yinede Allah kerim inşallah hamilesindir :)

ay canım inşallah hamileyimdir 2 yıldırr okdar çok istiyorum ki bana dua et olumlu olursa sana haber veririm

Tmm canm inşallah güzel haberlerini Rabbim sürekli dua ettiğimiz kabul olmasnı dileğimiz her şeyin hayırlısıyla çok şükür oldu sevincini yaşatsın cümlenize

Mrb arkadaslar kestane bali cok guclu bir bal bi kac ay once esim bal yedi ve az daha oluyodu kalbi durdu doktor eger yedigin kestane bali olsa kurtulamazdin dedi gercekten dikkatli kullanmak gerek her bunye bir olmaz

Mrb arkadaslar kestane bali cok guclu bir bal bi kac ay once esim bal yedi ve az daha oluyodu kalbi durdu doktor eger yedigin kestane bali olsa kurtulamazdin dedi gercekten dikkatli kullanmak gerek her bunye bir olmaz
Ayy hadi ya geçmiş olsn hiç duymamıştk dikkatli kullanmak lazm alerjik olabiliyo bazen

10 çay kaşığı tarçın

iyi geceler btlalny bizde 3 yıldır bebek isityoruz ama olmuyo doktorların söylediği sebebsiz infertelite hsg de çekildi birsey bulunamadı 2 aşılama yadıldı olmadı bende bugün bal tarçın çörekotuna başlıcam ama adetimin 5 günü olurmu sormak istedim bu arada yaşım 30 adetlerim düzenli

iyi geceler btlalny bizde 3 yıldır bebek isityoruz ama olmuyo doktorların söylediği sebebsiz infertelite hsg de çekildi birsey bulunamadı 2 aşılama yadıldı olmadı bende bugün bal tarçın çörekotuna başlıcam ama adetimin 5 günü olurmu sormak istedim bu arada yaşım 30 adetlerim düzenli

İyi geceler 2. Günü başlanması gerektiği söyleniyor ama olsun siz 5. Günü başlamışsınız 10 gün kullanmayın 7 gün kadar kullanın bu ayda kalamazsanz diğer ay 2 günü başlarsınız inşallah Rabbim şu ramazan aynının yüzü suyu hürmetine bedeninize sağlıklı hayırlı evlatlar kondurur kucağınıza almayı nasip eder

İyi geceler 2. Günü başlanması gerektiği söyleniyor ama olsun siz 5. Günü başlamışsınız 10 gün kullanmayın 7 gün kadar kullanın bu ayda kalamazsanz diğer ay 2 günü başlarsınız inşallah Rabbim şu ramazan aynının yüzü suyu hürmetine bedeninize sağlıklı hayırlı evlatlar kondurur kucağınıza almayı nasip eder
teşekkürler cevabınız için amin inşallah bu mübarek ayda allah dualarımızı kabul eder

iyi geceler btlalnty neden yumurtlama gününe kadar kullanılıyo bu karışım daha sonrasında kulanırsam bir zararı olurmu yumurtlama gününden sonra kullanmadım bıraktım ama başka biryerden hiç bırakmadan kullanılacak diye duymuştum arada kaldım

Back