- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Hamile kalmayı kolaylaştırmak fikirleri olan var mı kızlar beklemek çok sıkıcı.. soğan suyu mu bogurtlen kokuyle mu daha iyidir aklımda bunlar var başka fikirleri olan da varsa eğer lütfen söyleyin. Nasıl hamile kaldınız ne şikayetleriniz vardı neler yaptınız
Kizlar bir filmde izlemistim iki ogretmen var. Birinin cok tatli bir cocugu var digerinin bebegi olmuyo. Bebegi olmayan her gece isyan ediyo neden benim de yok diye ama hep isyan ediyor. Birgun dua ederken " bebegim olsun da baska birsey isteniyorum " diyor. Neyse kadin hamile kaliyor ve cocugu buyuyunce uyuaturucu bagimlisi oluyor ve kadinla kocasini olduruyor. Bu yuzden Allah'im saglikli hayrli evlatlar versin ins. Her bebek istegimde bu film aklima gelir
Muayene oldum enfeksiyon var dedi doktor fitil verdi kullanım ama sanmıyorum bundan ötürü..
Kızlar soğan küründe 11. Günüm hiç bisy olmadi bitmesini beklicem kafam karıştı kahve rengi lekelenme falan olmadı bende bebiş olnucakmis gibi geliyor: (
Bilmiyorum ki canım bana öyle geliyor ınş olmusturCanım benim kur bitti bende de olmadı olmayınca faydası olmadı anlamına mı geliyor
Soğan küründe kahverengi leke mi oluyormuş ilk defa duydum bende denedim akıntı fazla olmadı fakat küre başlamadan önce idrar testi yaptırmıştım bir de kürü uyguladıktan sonra tekrar yaptırdım değerlerde düşüş oldu fazlasıyla. Ama sonra enfeksiyon tekrarladı bende fitil kullandım şükür geçti. Herkeste farklı olabiliyor kimisi kür yapıp atlatıyo kimisinde işe yaramıyor denemekten zarar gelmeZ sonuçta doğal bişey ve çok yaygın kullanılan bi yöntem allah hepimizin şifasını versn inşallah işe yarar sizde deKızlar soğan küründe 11. Günüm hiç bisy olmadi bitmesini beklicem kafam karıştı kahve rengi lekelenme falan olmadı bende bebiş olnucakmis gibi geliyor: (
stres yapmamaya çalış dr git ağrın çok iseBenim belime doğru sol karnım aşırı ağrıyor napcam geçmedi resmen yaaa
Saol canım ınş hayırlısı olurSoğan küründe kahverengi leke mi oluyormuş ilk defa duydum bende denedim akıntı fazla olmadı fakat küre başlamadan önce idrar testi yaptırmıştım bir de kürü uyguladıktan sonra tekrar yaptırdım değerlerde düşüş oldu fazlasıyla. Ama sonra enfeksiyon tekrarladı bende fitil kullandım şükür geçti. Herkeste farklı olabiliyor kimisi kür yapıp atlatıyo kimisinde işe yaramıyor denemekten zarar gelmeZ sonuçta doğal bişey ve çok yaygın kullanılan bi yöntem allah hepimizin şifasını versn inşallah işe yarar sizde de
İNSALLAHKızlar soğan küründe 11. Günüm hiç bisy olmadi bitmesini beklicem kafam karıştı kahve rengi lekelenme falan olmadı bende bebiş olnucakmis gibi geliyor: (
Amin canım insSoğan küründe kahverengi leke mi oluyormuş ilk defa duydum bende denedim akıntı fazla olmadı fakat küre başlamadan önce idrar testi yaptırmıştım bir de kürü uyguladıktan sonra tekrar yaptırdım değerlerde düşüş oldu fazlasıyla. Ama sonra enfeksiyon tekrarladı bende fitil kullandım şükür geçti. Herkeste farklı olabiliyor kimisi kür yapıp atlatıyo kimisinde işe yaramıyor denemekten zarar gelmeZ sonuçta doğal bişey ve çok yaygın kullanılan bi yöntem allah hepimizin şifasını versn inşallah işe yarar sizde de
Ney ınş anlamadım pardonİNSALLAH
İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?