• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamayan Balıkesirli hanımlar buraya buyrun :)

gonulll

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.016
10.949
448
merhaba hanımlar.
1 yıllık evlıyım ve hiç korunmadgım halde hamiş olamadım.eşimde ve bende sorun yok gozukuyor.2 hafta sonra adetın 3. gunu ayrıntılı olarak arastırma yapılacak bakalım ne olacak?
bu arada hangi doktora gidiyorsunuz.tedavınız nasıl?
anlatırsanız sevınırım..alkisalkisalkis

slm arkadaşımm. bende balıkesirliiymm. hemşerimi burda görmek çok güzelll. dah çok yeni evliisn canımm. ben 5 yıldır istiyorumm ama hala olmadııı bebeğim

inş olur canım en kısa zamanda.bi problem varmı yoksa hiç bir sorun yokmu.hangı doktora gıdıyorsun canım

inş olur canım en kısa zamanda.bi problem varmı yoksa hiç bir sorun yokmu.hangı doktora gıdıyorsun canım

bi problemde yok bizde büütn testlerimizide yaptırdıkk çok az prolaktinim yüksek çıkmıştıı onuda düşürdükk ilaçla zatenn. allah kısmet etmediii. korunmadığımız halde olmadıı. ben arada adet düzensiliğide yaşıyorumm. onun etkiismi bilmiyorumm . şimdi soğan kürüne başladımm bu ayki küürm bittii. bekliyorumm şimdi adetim gelsin diyee. doktorumda muhlis bey.

enfeksıyon falan var mı o da engellıyormus.incir kurude cok faydalı onu bende deneyecegım.edremıtte dımı muhlıs bey

enfeksıyon falan var mı o da engellıyormus.incir kurude cok faydalı onu bende deneyecegım.edremıtte dımı muhlıs bey

yok ya enfeksiyon falanda yok bendee ama soğan küürnü her ihtimale karşı yapmak istedimm içimi temizlediğinede inanıyorumm. bende adetim olduktan sonra incir küürne başlıycamm ondan sonra gene soğan kürünü yapıcamm. umut iştee acaba diyoruzzz.evet edremitte canımm. sen neredesinn?

balıkesır merkezde alaattın bey var.sımdı bende ona gıdıyorum.cok ii oldugunu soyluyorlar.bi tanıdık var 6 yıldır cocugu olmuyordu sımdı 7 aylık hamıle.tabi nasıp işi bunlar ama bi umut oraya yonelıyoruz..ama cok var o sekılde olupta alaattın beye gıden.sen duydun mu o doktoru?

balıkesirde yaşayan ve balıkesiri iyi bilen arkadaşlar kısa bi süredir balıkesirdeyim.jinekolojik muayene için önerebileceğiniz bir doktor var mı,(bayan)
bilgilendirmenizi bekliyorum teşekkürler.:uhm:

balıkesır merkezde lütfiye hanım var ve bırının daha onerdıgı bır doktor var şule hanım.lütfiye hanıma gıttım ben ama biraz asabi geldı bana bir daha gıtmedım.belkı o gun oyleydı bılmıyorum yınede sen kendın karar ver canım.

bayan olmasını daha önce hiç kontrole gitmediğim için istiyorum.ilk kez gidecek olduğum için kendimi kötü hisssetmemek için düşündüm.erkek de olabilir önemli olan sağlıklı sonuç alabilmek.
ben de iki yıllık evliyim bu yıl bebek düşünüyorum.önce sağlık kontrolünden geçmeliyim.
herkese hayırlısı.

hayırlısı olur canım inş.aramadan hemen bulursun.bizler bi sorun yokken bulamıyoruz...suan benım gıttıgım doktor alaattın bey cok ii bir doktor.

Back
X