sereneycığım naptın canım yazmıyonuz topiğe uzun zamandır.:)Bak canım bende böyle şeyler duyuyorum arada .Ama en çok göbek düşüklüğü diye birşey varmış.eskiden teyzeler ovalıyormuş yağ falan sürüyormuş,okuyormuş falan sonra hamile kalınıyormuş.Benim annemde yaptırmış ama o kadını bulamıyoruz:)Duadan bir zarar gelmez bulursan gerçekten iyi ve dürüst bir hoca git okut.Ne zararı olabilirki?
Tatlim ben napimm kosturuyoum yine:)) o dedigin seyi ben yaptirdim haci teyze bi guzel ovaladi yagladi gobegimi belimi cekti sagolsun.bugun hastanedeydim 2ci asilama icin ignelere basladim 10gun sonra yapilir asilamam.sen ne alemdesin:)
hadi bakalım canım hayırlısı olsun.inşallah bu sefer olur.Ben senden fazla heyecanla bekliyom valla:)Ben hala bir aşılamaya bile başlayamadım.yine adetimi bekliyorum,tekrar tahliller ve hormon sonuçları düşmezse ilaca devam.Çok güçlü bir ilaç diyorlar dostinex için ama 3 ay oldu hala düşmedi benimki bakalım bu sefer ne olacak.birdahaki tahlil sonuçlarım ve yaptıklarımı kanuni topiğine yazarım canım.
Selam kızlar... Bende diyorum bu kızlar niye yazmıyo kanuni topiğine.. bende ameliyatı oldum patolojiyi bekliyodum çıktı sanırım cuma günü gitcem doktora.. serenaycım ordamı olursun görüşürdük :))) bakalım bundan sonra ne gibi bi yol izlicekler..
canım ben sanırım bu ay geç gideceğim hastaneye.Çünkü cuma karneler verilecek ve ben hemen ertesi gün memlekete gidicem.dönüşüm şubatın 7sini bulur.Tahlillerimimemlekette yaptırır sonra buraya getiririm.Ama sanırım bu ayda aşılama olmaz zaten benim.5.aya otomatik kayar:)hayırlısı olsun bakalım.seninde güzel sonuçlarını bekliyorum:)
Kizlarrrrrr 2yila yakindir ugrasiyorum bi evladim olsun diye.Bi yakinimizin hoca komsusu var okudu beni daha sonra sende ummu subyan var bunu dualarla yada muskayla cozdurmen gerekir dedi.cocuk olmasini engelleyen bisiymis.yasayan yada cevresinden bu tarz bisiy duyan varmi? Tedirgin olduumm(
Ben de duydum bunu fakat dusuk yapanlarin oluyo diye biliyordum aacaba hic tutunamayanlarinda olabilir mi subyan. Siz nasil hamile kaldiniz?Kizlarrrrrr 2yila yakindir ugrasiyorum bi evladim olsun diye.Bi yakinimizin hoca komsusu var okudu beni daha sonra sende ummu subyan var bunu dualarla yada muskayla cozdurmen gerekir dedi.cocuk olmasini engelleyen bisiymis.yasayan yada cevresinden bu tarz bisiy duyan varmi? Tedirgin olduumm(
Sizin sorun ne neden olmadi? Benimde 6 asilama 1 tup hep negatifle sonuclandi sadece 1 asilamam dis gebelikle noktalandimerhabalar bu konuyu araştırırken bu topiği buldum pek açıklayıcı bilgiler paylaşılmamış
bende 5 senedir hamile kalamıyorum
aşılama ve tüp bebek denedim olmadı
siz bu konuda herhangi bişey yaptınız mı ? bir dua veya muska ?faydasını gördünüz mü?
yeniden tedaviye başlayacagım üzerimde taşıyıp taşımama konusunda tereddüt ettim
Bizimde 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve geçen gün annemin aklına ben sana hamileyken Ümmü sübyandım anneden çocuğa geçirmiş dedi beni aldı kuran malzemeleri satılan yerden Ümmü sübyan nuskası aldı onu takıyorum 1 haftadır , inşallah şifamı versinMerhabalar
Ümmü sübyan hakkında bilgim var. Buradan ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isterim. Ananemin beş çocuğu sebepsiz ölmüş ümmü sübyandan dolayı. Daha sonra duası okununca beş çocuğu yaşamış. Kimi anne karnında kimi doğduktan sonra vefat etmiş. Aslında bir çok kişide bu sorun var ve çoğu kişi bundan habersiz birçoğu da inanmıyor. Okunan şeyler Kuranı Kerimden. Kuran zaten başlı başına şifa kaynağı. Dilerseniz yardımcı olabilirim.
Amin inşallah. Evet muska da veriliyor. Ayriyetten okuması da var.Bizimde 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve geçen gün annemin aklına ben sana hamileyken Ümmü sübyandım anneden çocuğa geçirmiş dedi beni aldı kuran malzemeleri satılan yerden Ümmü sübyan nuskası aldı onu takıyorum 1 haftadır , inşallah şifamı versin
Amin inşallah. Evet muska da veriliyor. Ayriyetten okuması da var.Bizimde 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve geçen gün annemin aklına ben sana hamileyken Ümmü sübyandım anneden çocuğa geçirmiş dedi beni aldı kuran malzemeleri satılan yerden Ümmü sübyan nuskası aldı onu takıyorum 1 haftadır , inşallah şifamı versin
para karşılığı yapılan hiçbir duanın veya dini eylemin sarih olduğuna inanmam. Zira, "Kuran harflerini para ile satmayınız" emrolunmuştur. Ben kesinlikle inanmıyorum size herhangi bir varlığın musallat olduğuna.Öyle birşey olsa bile eğer siz geçmiş günahlarınıza tevbe-i istiğfar etmişseniz, üzerinize farz olan görevlerinizi yerine getiriyorsanız ve duanızı ediyorsanız hiç korkmayın. Rabbim vereceği zamanı bilir. Herşeyi O'ndan beklerim ve O'ndan dilenirim..Kizlarrrrrr 2yila yakindir ugrasiyorum bi evladim olsun diye.Bi yakinimizin hoca komsusu var okudu beni daha sonra sende ummu subyan var bunu dualarla yada muskayla cozdurmen gerekir dedi.cocuk olmasini engelleyen bisiymis.yasayan yada cevresinden bu tarz bisiy duyan varmi? Tedirgin olduumm(