hamile kalamamaktan korkuyorum :(

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
3 aydır korunmuyoruz, erken belki ama bu adet düzensizliğinden dolayı bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum
moralim çok bozuk

3 aydır korunmuyoruz, erken belki ama bu adet düzensizliğinden dolayı bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum
moralim çok bozuk

Stress olmamalısın, henüz cok erken..
Hayırlısıyla tez zamanda guzel haberler alırsın inş
Düzensizliğin içinde, günlerden emin olmak icin ovulasyon testi kullanabilirsin

ah canlarım ben şuan korunuyorum ama korunmayı bırakınca bende aynı tedrginliği yaşayacağım eminim fmf var bende birde ama korkmayın rabbım ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır emın olun

adetlerim düzensiz olduğu için stresten kendimi uzak tutamıyorum, yumurtlama tarihlerim meçhul... çok şükür kist falan yok ama insan üzülüyor, adetim gecikince test yaptım negatif çıktı kaç kere, çok kötü bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin

Yumurtlama gunlerinden emin olmak icin ovulasyon testi al.daha iyi olur, böylece o günleri degerlendirmis olursun
Allahım dileyen herkese nasip etsin inş

1 aydır korunmuyorum bende... geçen ay bir umut bekledim... ama olmadı... bakalım bu ay nolacak.... :18: hayırlısı o heyecanı yaşamayı herkese nasip etsin inşallahhh....

1 aydır korunmuyorum bende... geçen ay bir umut bekledim... ama olmadı... bakalım bu ay nolacak.... :18: hayırlısı o heyecanı yaşamayı herkese nasip etsin inşallahhh....

ahhhhh ahhhh bende beklıyorummm daha adetım ayın 25 ınde beklemek cok zorrr Allah ım ısteyen herkeze ınsallah hayırlı evlatlat verır

Bizde geçen ay ilk defa denedik olmadı vallahi ne tuhaf şeymiş bir gün korunmasam hamile kalıcam zannederdim bu işler zormuş daha ilk denememizdi bizim hiç sorunu olmadığı halde 1 yıl bekleyen arkadasım var allahım aratmasın ne diyim

moralim çok bozuk

hayatım bende polikistik over hastasıyım..ilaç olmadan adet olamazdım...korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım..üzülme lütfen...

Kürtajdan sonra hamile kalamama korkusu bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…