• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamadığını kimselere söyleyemeyenler...

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
çevrenin 'hadi sizde bir şey yok mu?? , hala neyi bekliyorsunuz??? , bak falancanın gelini/kızı 5 aylık hamileymiş....' gibi cümlelerine maruz kalıp da ''Biz de deniyoruz ama OLMUYOR işte!!!!!'' diyemeyen kader arkadaşlarım burada buluşalım. dertleşelim. çevremizdeki insanlara söyleyemediklerimizi burada söyleyelim.

valla ben şu son bir kaç aydır olmadığını söylüyorum daha öncesinde daha düşünmüyoruz diyordum... Hamile kalan çevreme de sinir oluyordum valla...

evet bende sizdenim.bazen sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyo o luzumsuz insanlara.benim eşimin haricinde kimse bilmiyo düşünmüyoruz fln diye geçiştiriyorum :43::43::43::43::43::43::43::43:

çevrenin 'hadi sizde bir şey yok mu?? , hala neyi bekliyorsunuz??? , bak falancanın gelini/kızı 5 aylık hamileymiş....' gibi cümlelerine maruz kalıp da ''Biz de deniyoruz ama OLMUYOR işte!!!!!'' diyemeyen kader arkadaşlarım burada buluşalım. dertleşelim. çevremizdeki insanlara söyleyemediklerimizi burada söyleyelim.

bende varım canım... bu siteye üye olmamın en büyük nedeni de budur. kimseye söyleyemediğim için burda sizlerle dertleşiyorum :(

evet bende sizdenim.bazen sizeneeeeeeeeee diye bağırasım geliyo o luzumsuz insanlara.benim eşimin haricinde kimse bilmiyo düşünmüyoruz fln diye geçiştiriyorum :43::43::43::43::43::43::43::43:

bugün bir arkadaşım daha bebişini kucağına aldı... Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. böyle haberler alınca çook seviniyorum ama sonrasında bişey boğazıma takılıyor gibi hissediyorum. benim de olsun artık diye iç geçiriyorum.
Annem evleneli 1 senemiz dolduğundan beri kafamın etini yiyor diyebilirim. öncesinde o bana diyordu en az 1 yıl bekleyin. evliliğiniz otursun öyle çocuk düşünün diye. şimdi ise hemen her konuşmamızda bebeğe gönderme yapıyor. geçen hafta dayanamadım biraz kızdım anneme... nolucak bu böyle daha ne kadar istediğimi ama olmadığını saklıcam bilemiyorum. söylersem doktora gitmem tedavi olmam konusunda sıkıştırıp daha da canımı sıkarlar diye korkuyorum.:15:

bugün bir arkadaşım daha bebişini kucağına aldı... Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. böyle haberler alınca çook seviniyorum ama sonrasında bişey boğazıma takılıyor gibi hissediyorum. benim de olsun artık diye iç geçiriyorum.
Annem evleneli 1 senemiz dolduğundan beri kafamın etini yiyor diyebilirim. öncesinde o bana diyordu en az 1 yıl bekleyin. evliliğiniz otursun öyle çocuk düşünün diye. şimdi ise hemen her konuşmamızda bebeğe gönderme yapıyor. geçen hafta dayanamadım biraz kızdım anneme... nolucak bu böyle daha ne kadar istediğimi ama olmadığını saklıcam bilemiyorum. söylersem doktora gitmem tedavi olmam konusunda sıkıştırıp daha da canımı sıkarlar diye korkuyorum.:15:

o kararı vermek zor bende söylesemmi diye düşünüyorum hep ama kimse bişey yapamaz bide onlarda üzülür en iyisi söylememek diyorum

Bence böyle kara kara dusuncegimize ki ben oyle yapiyorum. Allah vermiyor diyorum rahatliyorum. Soranlar utansin sikilsin. Allahin dediginin onune gecilmeyecegine gore bizim de yapacagimiz birsey yok. Yapilcak tek sey tum tedavileri, kontrolleri olmak.

Bence böyle kara kara dusuncegimize ki ben oyle yapiyorum. Allah vermiyor diyorum rahatliyorum. Soranlar utansin sikilsin. Allahin dediginin onune gecilmeyecegine gore bizim de yapacagimiz birsey yok. Yapilcak tek sey tum tedavileri, kontrolleri olmak.

Olmadığını söylesende rahat bırakmıyorlar ki canım...
her gören ya bir doktor ya bir hastane yada bir hoca tavsiye ediyor
yok şuna giden hamileymiş yok şu kürü yapan o ay hamile kalmış
yok belini çektir yok göbeğin düşüktür şu otu kaynat iç bu macunu ye
sanki biz ''bizim çocuğumuz olmuyor '' diye evde oturuyoruz.... elimizden gelen tedavimizi oluyoruz işte....
daha ne sıkboğaz ediyorlar insanı
elbette onlarda kötülüklerinden demiyorlardır ama ..aması var işte
tedavi olmakta olmamakta nerde olmak istediğimde sadece eşimi ve beni ilgilendirir değilmi ama
birde mesela tedavi oldum ama olmadı dediğimde sanki çok kolay birşey gibi yılmayın tekrar deneyin diyenlerede sinir oluyorum
neyse çok doluymuşum bu saydıklarım 7 yıllık hasretimin ürünü bu temmuzda evliliğimiz 8. senesine giriyor
bebek özlemimizse tam 7 yıl oldu bu 7 yıla 2 rahim filmi 1 aşılama 7 tüp bebek bir sürü bitkisel tedaviler 4 başka doktor sığdırdık
ne acılar ne gözyaşları ne hayal kırıklıkları sığdırdık ama hiç birzaman ASLA Allahtan ümidimi kesmedim Rabbim çokk büyük inşallah olacak bizimde bir can parçamız....

Olmadığını söylesende rahat bırakmıyorlar ki canım...
her gören ya bir doktor ya bir hastane yada bir hoca tavsiye ediyor
yok şuna giden hamileymiş yok şu kürü yapan o ay hamile kalmış
yok belini çektir yok göbeğin düşüktür şu otu kaynat iç bu macunu ye
sanki biz ''bizim çocuğumuz olmuyor '' diye evde oturuyoruz.... elimizden gelen tedavimizi oluyoruz işte....
daha ne sıkboğaz ediyorlar insanı
elbette onlarda kötülüklerinden demiyorlardır ama ..aması var işte
tedavi olmakta olmamakta nerde olmak istediğimde sadece eşimi ve beni ilgilendirir değilmi ama
birde mesela tedavi oldum ama olmadı dediğimde sanki çok kolay birşey gibi yılmayın tekrar deneyin diyenlerede sinir oluyorum
neyse çok doluymuşum bu saydıklarım 7 yıllık hasretimin ürünü bu temmuzda evliliğimiz 8. senesine giriyor
bebek özlemimizse tam 7 yıl oldu bu 7 yıla 2 rahim filmi 1 aşılama 7 tüp bebek bir sürü bitkisel tedaviler 4 başka doktor sığdırdık
ne acılar ne gözyaşları ne hayal kırıklıkları sığdırdık ama hiç birzaman ASLA Allahtan ümidimi kesmedim Rabbim çokk büyük inşallah olacak bizimde bir can parçamız....

Cnm ya hayirlisiyla olur ins. Kesinlikle umidini kesme . Benim de martta 9 yil bitcek evliligimde. 10. Yildan gun alcaz. 4.5 senedir uğraşıyor uz. Ama ben kimseyi takmiyorum. Denilenlerden aklıma yatanini uyguluyorum. Gerisini salliyorum :) hayat devam ediyor. Hayattaki tek sey cocuk degil. Bizim de imtihanimiz boyleymis. Yilmak yok :))) kac yasindasin cnm? Sorun nedir sizde?

BİZDE 6 AYDIR BAYA BAYA DENİYORUZ AMA YOK...hAYIRLISI...BEN DE HEMEN OLACAK DİYE BEKLİYORDUMMMMM:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::31:

Inşallah olur. Yas kac? Sorun nedir?
AMİN CANIM...89 luyum. eşimde 85li. SORUN BİLİNMİYOR...henÜz doKtora gitmedik 1 yıl kendi çapımızda deneyeceğiz.BU AY İLK EZ OVULASYION TSTİNİ KULLANDIM ACABA yumurtlama dönemini mi tutturamıyrum diye. cmy çift çizgi gördm o geceyi ve ertesi geceyi değerlendirdik.hadi hayırlısıııı...

AMİN CANIM...89 luyum. eşimde 85li. SORUN BİLİNMİYOR...henÜz doKtora gitmedik 1 yıl kendi çapımızda deneyeceğiz.BU AY İLK EZ OVULASYION TSTİNİ KULLANDIM ACABA yumurtlama dönemini mi tutturamıyrum diye. cmy çift çizgi gördm o geceyi ve ertesi geceyi değerlendirdik.hadi hayırlısıııı...

Zaten doktorlar 1 yil deneyin dicek gitseniz de. Yasiniz da iyi. Ins. Doktorlara düsmeden hamile kalirsin. Cnm doktorlarin iliski konusunda dedigi adet baslangicindan sayacaksin. 10. Gunde iliskiye baslayin. Gun asiri iliskiye girin adet olana kadar. Ovulasyon yaniltici olabilir. Digeri daha kesin. Spermler de 2-3 gun canli kaliyor :)

Cnm ya hayirlisiyla olur ins. Kesinlikle umidini kesme . Benim de martta 9 yil bitcek evliligimde. 10. Yildan gun alcaz. 4.5 senedir uğraşıyor uz. Ama ben kimseyi takmiyorum. Denilenlerden aklıma yatanini uyguluyorum. Gerisini salliyorum :) hayat devam ediyor. Hayattaki tek sey cocuk degil. Bizim de imtihanimiz boyleymis. Yilmak yok :))) kac yasindasin cnm? Sorun nedir sizde?

yaş 34
sorun da tüpler kapalı laparoskopi oldum ama açılmadı tüplerim
endometriozis var ,yumurtam az eşimde görünürde birşey yok
genetik test yaptırdık eşimde birşey çıkmadı bende pıhtılaşma çıktı
hipotiroit var ömür boyu ilaç kullanıcam
artı bu kadar stresten olsa gerek diabet oldum(ailemde yok çünkü)
ama şükürler olsun ki iğne değil hap kullanıyorum
elbetteki biz elimizden geleni yapıcaz tedbir bizden takdir Allahtan ...
sizin yaş kaç sorun ne ?

yaş 34
sorun da tüpler kapalı laparoskopi oldum ama açılmadı tüplerim
endometriozis var ,yumurtam az eşimde görünürde birşey yok
genetik test yaptırdık eşimde birşey çıkmadı bende pıhtılaşma çıktı
hipotiroit var ömür boyu ilaç kullanıcam
artı bu kadar stresten olsa gerek diabet oldum(ailemde yok çünkü)
ama şükürler olsun ki iğne değil hap kullanıyorum
elbetteki biz elimizden geleni yapıcaz tedbir bizden takdir Allahtan ...
sizin yaş kaç sorun ne ?

Cnm benim cok geçmiş rabbim emeklerini bosa cikarmasin. Ben 31 yasindayim. Ben de kis var. Cikolata kistinden supheleniyorlar. Ama hamilelige engel degil diyorlar. Esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu 6 ay once. Ameliyati cok salladi. O yuzden ben epey gerildim. Degerleri yeni yeni cikmaya basladi. 1 negatif asilamam var. Ikincisi yarin enjekte edilcek. Ikimizi de taramaya devam ediyorlar ayni zamanda. Üniversite hastanesi ne gidiyoruz. Hayırlı si bakalim.

Back