• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalabilmek için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
Kizlar bu soru özellikle cocugu olan veya hamile olanlara hamile kalabilmek icin ilaclar dışında ne gibi yontemler denediniz ve olumlu sonuclar aldiniz lutfen bizimlede paylasin ki biz cocuk sahibi olmak isteyenlerde faydalanalim:emir_bebek:

Yumurtlamayi program indirip takip ettim o gunlere yakinda iliski ama hergun degil

Evet gittim hic bir sorun yok pazarteside ins esim sperm testi yaptiracak ins ondada birsey cikmaz

Onada baktirin insallah cikmaz canim bazen denk gelmedigi oluyor benimde ilk cocukta oldu kist vardi onun icin 2 ay tedavi gordum dra soyledim adtin bitince gel dedi ben dogal yollarla olur belki diye 2 ay bekledim olmadi tekrar dra gittim catlatma ignesi kullandim da oldu

Esinin degerlerine baktir ona gore yol cizin canim .Tek faktor sen değilsin .Senin adetin duzenli hormonlarin iyi yumurtalarin iyiyse is erkekte bitiyor .Insallah sen de anne olursun.
Var sayalim esinde problem çıkmadı. Sunlari deneyebilirsin .
Iliskiden sonra ayaklarini dikmek,hemen dus almamak ,iliskiden sonra karnina asagidan yukariya masaj yapmak ,oncesinde esine bitter cikolata yedirip sade turk kahvesi icirmek .

Back