Hamile kalabilmek için iğne tedavisi hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ?

combo

04.04.2018 ❤️
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
818
295
323
Selam kızlar
Yumurta takibi
Klomen
Ve femara ardından hamile kalamayınca doktorum iğne tedavisine başlayalım dedi
Bu nasıl bir süreç bilgisi olan varmı
Maliyeti ne kadar pahallı bir tedavimi
Ve bu şekilde hamile kalan varmı
Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...

Meraba bende adet oldugumda iğne tedavisine başlayacagim araştırdığim jadariyla rapor cikartilirsa bi maliyeti yok çikartilmazsa da 300 350 lira gibi bir maliyeti oluyormuş her ay icin ignelerin

Meraba bende adet oldugumda iğne tedavisine başlayacagim araştırdığim jadariyla rapor cikartilirsa bi maliyeti yok çikartilmazsa da 300 350 lira gibi bir maliyeti oluyormuş her ay icin ignelerin
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
İnternette 600 lira gibi fiyatlar okudum
Sen ne zaman başlayacaksın
Benden önce gidersen yazarmısın bana tatlım

Yazarim tabi canim ben adet olmayi bekliyorum tum hazirliklar tamamlandida adet duzensizligi cikti ortaya adet olmadan yumurtluyormusum riske girmek istemedi doktorum bende eczaci tanidik diye diye onunla konustuk sen kac yillik evlisin ne zamandan beri dusunuyorsunuz bebis

Ben 3.5 olacak martta 1.5 yıldırda bebek istiyoruz.
Kendimi strese soktum çok fena
Yıpranıyorum iice
Olmayacak die çok korkuyorum

Zaten herseyin basi stress baska birsey deil erkekler ne kadar rahat hic takmiyorlar bile inan gecen sene hic umursamadigim bi zamanda hamile kaldim bende dusukle sonuclandi ama sonu en iyi ozaman anladim stressten olmadigini bizde üç bucuk senelik evliyiz bizimde iste düsüklerimiz oldu en kötüsüde neden olmadinin neden tutunamadiğının sebebinin bilinmemesi inan öyle cok arastiriyordum ki bi ara artiķ delirdim nerdeyse baktim olmuyor hic buraya bile girmedim uzun zamandir halada okumuyorum infertilite bölumlerini öyle bugun sana rastladım öyle cevap yazdım Allaha bıraktım artık yoruldum

bende adet olmayı bekliyorum dr iğne tadavisine başlayalım dedi. adet olamadığım için söktürücü kullanıyorum şu an bakalım adet olunca gideceğim insallah

Bende aynı durumdayım işte bekliyorum olsamda gitsem artık diye 2 ay oldu olmadim

Seni okadar iyi anlıyorum ki
Bende çok yoruldum
Dediğin gibi erkekler çok rahat
Ama annelik duygusu bir başka
Biz o yüzden bukadar çırpınıyoruz
Haberleşelim doktora gidersen yada bir şey duyarsan yaz canım aynı durumdayız

bende adet olmayı bekliyorum dr iğne tadavisine başlayalım dedi. adet olamadığım için söktürücü kullanıyorum şu an bakalım adet olunca gideceğim insallah
Canım sende gidince yaz nasıldı neler oldu haberleşelim

aynen bende cnm.pkomusun sende ?bende regl olamıyorum pkoyum.iğneden sonra asılama olucak ıns

Kızlar doktora gidince iğneleri yazacakya acaba rapor veriyorlarmı hastanede yoksa paraylamı alıcaz
Ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum

3 yıllık evliysen birde 25 yaşın üzerindeysen galiba rapor çıkıyormuş ama onlarmı cıkarıyor bizmi uğraşıyoruz bilmiyorum bende araştırmada yaptırıcamda hasta olsam bi herşeyi ögrenicezde sen hangi ildesin

İstanbuldayım cnm bende regliyi bekliyorum
1 hafta var reglime
Öğrenince yazarım
Sende yaz öğrenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…