Gebeliğe Hazırlık Hamile kalabilmek adına her yolu denerim diyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
s
hayıtı ne kadar içtin bende de pco var

kilo bende aldım on kilo hemde düzensiz olan adetim iyice cozuttu. diyete başladım bayağı bişey yapmışsın canım ama değmiş hayırla sağlıkla sonuçlansın inşAllah

s

hayıtı ne kadar içtin bende de pco var

Canım 3 ay içtim sonra 3 ay ara verip devam edecektim bi 3 ay daha ama tatil falan derken 5 ay ara vermiş oldum bu ay olmazda adet olursam tekrar başlayacağım nasipse. Adetlerim çok düzensiz hale gelmişti başladığım ilk ay çok feci bir sökülme yaşadım. Resmen parça parça kan pıhtıları geldi, yataklara geçti, dışıma çıktı falan o derece. Sonraki ay normale döndü ve şimdi 28 günde geliyor. Sadece bu ay 2 gün gecikti ve kimyasal gebelik yaşadım ilk ay mecitefendi hayıt suyu alıp içtim sonra tohumunu aldım kendim demleyip içtim canım. Günde 2 kez sabah akşam aç karna içtim ben.

bende
bi kaç kez başladım 10 gün 15 gün içtim devamı gelmedi ilk tadı çok kötü olmuyor ama her gün içince bayıyor

Okuduklarımdan dehşete kapıldım
Sağlığınızdan olabilirsiniz
Vajinaya iltihap yapabilecek sizi toksik şoka sokabilecek bir yabancı ve steril olmayan cisim sokup bir de saatlerce bekletmeniz çok tehlikeli değil mi?
İnsanlar tampon kullanırken zehirlenebiliyor
Siz de ne olduğu belli olmayan buğday süt falan koyuyorsunuz, ümit etmek güzel şey alternatif tıp da tamam ama sağlığınızı riske atmayın lütfen...

Söylediklerinizde haklısınız her türlü risk vardı ama ben hepsini göze aldım ve çok şükür herhangi bir sıkıntım yok şuan. Hatta önceden çok fazla beyaz renge yakın akıntım oluyordu şimdi kesildi bu akıntı. İnsallah bahsettiğiniz iltihap,toksik şok,zehirlenme gibi durumları yaşamadan bu durumu atlatmışımdır. Yalnız ben bunu uygulayacağım demedim, uyguladım dedim. O yüzden felaket senaryoları yazmadan önce keşke bir kez daha düşünseydiniz. İnsanoğlu bir umut işte yılana sarılmaya razı olabiliyor.

Bat ne zaman canım test ne zaman yani :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…