• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalabilir miyim?

Nessiness

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
14
0
16
30
Merhaba 4-5 gündür kafamı kurcalayan bir konu var daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. 3-4 gün önce bir birlikteliğim oldu fakat ben 2 gün içinde alkol tükettim. Ve adet dönemim seyahatime denk geldiği için primolut kullanıyorum şu anda. Ve 3-4 gün daha kullanıcam. Ama hamile kalabilme gibi bi ihtimalim de söz konusu. Ama bu ilacı kullandığım için ve alkol tükettiğimden dolayı hamile kalmam zorlaşır mı lütfen daha önce böyle bir tecrübesi olan ya da duyan bilen varsa bana yardımcı olabilir mi ? Aşırı stres altındayım ilaç ve alkol tükettiğim için

Merhaba 4-5 gündür kafamı kurcalayan bir konu var daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. 3-4 gün önce bir birlikteliğim oldu fakat ben 2 gün içinde alkol tükettim. Ve adet dönemim seyahatime denk geldiği için primolut kullanıyorum şu anda. Ve 3-4 gün daha kullanıcam. Ama hamile kalabilme gibi bi ihtimalim de söz konusu. Ama bu ilacı kullandığım için ve alkol tükettiğimden dolayı hamile kalmam zorlaşır mı lütfen daha önce böyle bir tecrübesi olan ya da duyan bilen varsa bana yardımcı olabilir mi ? Aşırı stres altındayım ilaç ve alkol tükettiğim için
İlişkş oldugunda adetiniz kac gun vardı

Hamıle olamazsnz cok cok dusuk ıhtımal milyarda bir nerdeyse hamılelık icin adetten 10 işe 15 gun once iliski olması gerekir
Teşekkür ederim ihtimalini düşündükçe çünkü kendimi kötü hissediyorum ilaçtan ve alkolden dolayı ya birşey olursa diye

Herkes kalabilir hamile. Rabbim sizin kucağınıza çifter çifter versin . Bir dahakine alkolsuz ilacsiz hem kalbiniz rahat eder

Normalde adet olmam gereken dönemde olduğu için ilaç kullanarak geciktirdim. Olma olasılığı çok düşük geliyor maalesef ama umarım olur gerçekten 🙏🏽

Tabikide her kadın gibi anne olmak istiyorum fakat şu an sadece ufak da olsa bi ihtimal olabilir mi hiç akılda yokken diye düşünüyorum başka bir şey değil

Back