• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalabilir miyim..yardim..

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
arkadaslar prezervatifle korunuyorduk..dün gece tam ilskinin sonuna dogru vajinanin icinden kayip cikmisti öyle disardan yaparken bosaldi..bir baktim prezervatif kaymis disina bosalmis oldu..yarisi prezervatifin agzinda yarisi da esimde kalmis spermler bana bulasmis olabilir mi ya da icine gider mi bu sekilde hamile kalabilir miyim bu arada adetimin 21. günündeyim..ertesi gün hapi almalimiyim..lütfen yardim

my_baby; böyle bir risk var elbette ne kadarının dışına gittiğini bilemezsin içeride de kalan olmuş olabilir ama küçük bir ihtimal bu.. Bazen bir damla bile hamile kalmaya yetebiliyor. Ertesi gün hapını adı üstünde ertesi günü en geç alman gerekirdi. Onları almanın en geç süresi bildiğim kadırıyla en fazla 24 saattir. Yani ilişkiye gece girdiysen aslında sabahında hemen alman gerekir eğer 1 gün geçtiyse onun içinde geç kalmışsındır işe yaramaz ama eğer korunmak istşyordan bundan sonrası için doğum kontrol hağı öneririm prezervatifte nede olsa kazalar olabiliyor..

:ecrin_bebek:
arkadaslar prezervatifle korunuyorduk..dün gece tam ilskinin sonuna dogru vajinanin icinden kayip cikmisti öyle disardan yaparken bosaldi..bir baktim prezervatif kaymis disina bosalmis oldu..yarisi prezervatifin agzinda yarisi da esimde kalmis spermler bana bulasmis olabilir mi ya da icine gider mi bu sekilde hamile kalabilir miyim bu arada adetimin 21. günündeyim..ertesi gün hapi almalimiyim..lütfen yardim

Hımmm ! Aynı sorun bende de olmuştu ama prezervatif tamamen çıkmıştı :) ama sadece dışarda vardı lavaboya gittiğimde farkettim sonuç bişe olmadı birde senin 21. gün olduğundan adet döngünü bilmem ama yumurtlama dönemini geçmiş olman yüksek bende çoook düşük bir ihtimal.
Dilerim istediğin zamanda gebe kalırsın canım

Back