- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
-
- Konu Sahibi Tazeportakal
Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordumHamile kalmayı mı tercih ediyorsun ilaç kullanmayı mı den bilirsin. Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değildir o şekilde de hamile kalma riskin var
nasip kısmet deyip regl dönemini bekle o zaman hayırlısıGeri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordum
Teşekkür ederim çok zor olduğunu ben de biliyorum da okb yüzünden insan ne yapacağını bilemiyorum. Atağı atlattım zatenMucize
çekmecedeki prezervatifi kullansaydınız keşke
Yeni derdim olduğu için bu okb atağını atlattım. Lütfen dalga geçmeyelimKeşke kaynananın çekmeceye koyduğu prezervatifi kullansayıdınız asdjfkflfl
Bişi dicem prezervatifi kv adayın gördü diye korkuyorsun ama hamile kalmaktan korkmuyor musun?Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordum
Dur sen de şimdi askdkfllfBişi dicem prezervatifi kv adayın gördü diye korkuyorsun ama hamile kalmaktan korkmuyor musun?
Hamile kalırsın sana diyim zevk suyunda sperm var ve böyle hamile kalan da var
uZun süredir spiral prezervatif + arti geri çekilme yöntemiyle korunuyorum adetimden de15 gün gecti insallah istemmeyen bi gebelikle karsilasmamGeri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordum
Hamile misiniz?uZun süredir spiral prezervatif + arti geri çekilme yöntemiyle korunuyorum adetimden de15 gün gecti insallah istemmeyen bi gebelikle karsilasmam