Hamile kalabilir miyim lütfen cevap verin

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
Dün akşam partnerim çıktıktan sonra boşaldı ama bir damla dudak kısmına damladı. vajina çevresine akıp geldi mi emin değilim çünkü çok ıslaktım. Ama kesinlikle dışarı boşaldı ve penisi sonradan temas etmedi, devam da etmedik. 30 saniye içinde Peçete ile sildim sonra da kalkıp oturdum .Yumurtlama dönemimde olduğum için içime kuşku düştü pek olası gelmiyor ama okbliyim o yüzden her detayı düşünmek zorundayım :KK43: ama bu kuruntum yüzünden ertesi günü hapı da içmek istemiyorum daha önce hiç kullanmadım ve masum bir ilaç olmadığını biliyorum. Kuruntu mu yapıyorum sizce risk var mı içmeli miyim

Hamile kalmayı mı tercih ediyorsun ilaç kullanmayı mı den bilirsin. Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değildir o şekilde de hamile kalma riskin var

Hamile kalmayı mı tercih ediyorsun ilaç kullanmayı mı den bilirsin. Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değildir o şekilde de hamile kalma riskin var
Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordum

Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. Ama ertesi gün hapı içecek kadar da riskli olduğunu düşünmüyorum(hiçbir şekilde vajina içine boşalma olmadı) bu yüzden sordum
Bişi dicem prezervatifi kv adayın gördü diye korkuyorsun ama hamile kalmaktan korkmuyor musun?
Hamile kalırsın sana diyim zevk suyunda sperm var ve böyle hamile kalan da var

uZun süredir spiral prezervatif + arti geri çekilme yöntemiyle korunuyorum adetimden de15 gün gecti insallah istemmeyen bi gebelikle karsilasmam😣

X