• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalıp kalamayacağım konusu

bebeksi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
32
8
1
25
Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim

Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim
Kalada bilirsiniz kalmayada bilirsiniz 🤷

Kasımın 6 sında olmalıyım ve biz ekimin 16 sında birlikte olduk suanda da kasıklarım biraz ağrıyor bu bir belirti midir

Olursa da olur olmazssa da üzülmem daha cok erken ama cana kıymak asla olmaz
Sanmıyorum hamile kaldığınızı yumurtlama dönemi değildir. Ama belli de olmaz Rabbim verirse verir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sanmıyorum hamile kaldığınızı yumurtlama dönemi değildir. Ama belli de olmaz Rabbim verirse verir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ama spermler iceride 48 saat canlı duruyor o konuda biraz şüphelendim sadece normalde korunurduk ama anlık oldu ve benim yumurtlama dönemime de 2 gün gecince tam denk geliyor

Ama spermler iceride 48 saat canlı duruyor o konuda biraz şüphelendim sadece normalde korunurduk ama anlık oldu ve benim yumurtlama dönemime de 2 gün gecince tam denk geliyor
Valla olabilir de o zaman. Bekleyip göreceksiniz

Nasıl korunuyordunuz prezervatifle mi ?
İlk ilişkide hamile kalan çok oluyor adetin bitiminden sonraki gün ilişkisi olan arkadaşım hamile kalmıştı mesela

Tesekkür ederim yanıtınız icin allah herkesin gönlüne göre versin bu arada ne zaman test yapsam kesin sonuc alabilirim en erken cok sabırsızlanıyorum
30u ilişkinin üzerinden 14. Gün geçiyor test yapın o zaman

Nasıl korunuyordunuz prezervatifle mi ?
İlk ilişkide hamile kalan çok oluyor adetin bitiminden sonraki gün ilişkisi olan arkadaşım hamile kalmıştı mesela
Daha cok geri cekilme yöntemini kullanıyorduk ama bu sefer yanlıslıkla oldu daha adetim biteli 24 saat bile gecmemisti ayıptır söylemesi

Kasıklarımın ağrıması ve sırtımın ağrıması var suanda sadece sizce belirti olabilir mi cok erken ama

Daha cok geri cekilme yöntemini kullanıyorduk ama bu sefer yanlıslıkla oldu daha adetim biteli 24 saat bile gecmemisti ayıptır söylemesi
Geri çekilme korunma yöntemi değil malesef 🥲

• Beğen
Reactions: Jou
Kasıklarımın ağrıması ve sırtımın ağrıması var suanda sadece sizce belirti olabilir mi cok erken ama
Adet belirtisi ile gebelik belirtisi ayni hemen hemen birde insan düşününce hamilemiyim acaba diye o zaman daha çok belirti arıyor

Adetime daha 10 gün var adet belirtisi hiç 10 gün önce yaşamadım ama
Adetin ne zamandi 10 gün varsa belirti için çok erken yumurtalama bile yeni yeni bitiyor demek

Back