• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Hamile kadınlar yardımcı olabilir mı?

caglaaksy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
2
0
1
39
Selam kızlar, nasılsınız?
Konuya şoyle giriyorum.. 38 yaşındayım 2-3 haftadır reglim gecikti. Tabi geçen pazartesi hamilelikten şüphelenip test yaptırdım negatif oldu, salı günü jinekoloğ vajinal muayene yaptı bir şey çıkmadığını 10 gün sonra testlerde belli olacağını söyledi.. bu ara mide bulantısı olmaya başladı kokulara hassasiyet filan.. hamile olma imkani var mı planladığım bir şey değildi?

2-3 haftalik bir gecikmeyle son adet tarihini de eklerseniz 6-7 haftalik bir gebelik olmasi gerekiyor bu durumda da vajinal muayeneyle gozukmemesi imkansiz. 10 gun sonra ne testi istendigini anlayamadim adetiniz zaten test icin yeterince gecikmis.

2-3 haftalik bir gecikmeyle son adet tarihini de eklerseniz 6-7 haftalik bir gebelik olmasi gerekiyor bu durumda da vajinal muayeneyle gozukmemesi imkansiz. 10 gun sonra ne testi istendigini anlayamadim adetiniz zaten test icin yeterince gecikmis.
2 haftadır regl olmadığım için pazartesi evde test yaptırmıştım sonuç negatifti salı randevum vardı vajinal muayene yaptırdılar kistten şuphelendiğim için ama bir şey çıkmadı cumartesi tekrar gitmem gerektiği söylendi sadece.. Hamilelik durumu var mı sizce?

Hamilelik olsaydı vajinal muayenede mutlaka görünürdü 2 haftalık gecikme uzun bir süre, geç döllenme bile olsa en az 5 haftalık sayılır neden kan testi vermenizi tercih etmedi doktorunuz anlayamadım

Back