• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadığınız ay diğer aylardan farklı ne yaptınız

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
369
119
18
Bir buçuk senelik evliyim korunmasız 8. aydayız. Bu ay buradan da okuduğum seylere güvenerek çok sey denedim ( hayıt otu, çörek otu, vücudu sıcak tutma, hacamat, takviyeler) çok umutluydum ama sanırım yine olmadı.
Belki sorun bende degildir diye düşünmeye de basladım. Belki akısına bırakmak gerekiyor o da dogrudur.
Ama ben yine de son bir kere sormak istedim o ay farklı olarak yaptığınız bir şey var mı?

Lütfen rutin muayeneleri aksatmayın. En önemli denediğiniz bu şeyler değil, doktor izlenimidir. Eşiniz ve siz düzenli bütün testlerinizi yaptırın, birlikte hareket edin bence. Henüz 1 sene olmamış bile, kendinizi strese sokmayın. Ben 3 sene bekledim, hatta size kendi hikayemi anlatayım;

İlk 1 sene doğal akışına bıraktık, daha sonra olmayınca sizin gibi geleneksel şeyler denemeye başladım ve hiç bir sonuç alamadım. Doktor kontrollerine başladım sanki bir tek problem bende olabilirmiş gibi. Daha sonra da eşim testler verdi ve onda da problem çıkmadı. Doktoruna denk gelmek çok önemli. O kadar özel ve devlet demeden doktora gittim ve kimse rahmimdeki şekil bozukluğundan bahsetmemişti. Tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ve düzeltme ameliyatı oldum. Şimdi oğlum 4 günlük 🥹🥰😍 Rabbim sana da nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla

Öncesinde her ay bazen her gun bazen gün asırı yani sık sık ilişki oldu. O ilişkiler sırf bebek için yaptım. Bekledim bat gününü olmadı. Sonra akışına bıraktığım ay oldu. Olursa olur artık ben yoruldum dediğim ay sürekli düşünmediğim ay. Acaba tuttumu diye düşünmediğim ay. En dogrusuda sık ilişki yapmadığım ay 😄 aslind tutacağı varsa ansızın tutunuveriyor. O yuzden akışına bırak

Lütfen rutin muayeneleri aksatmayın. En önemli denediğiniz bu şeyler değil, doktor izlenimidir. Eşiniz ve siz düzenli bütün testlerinizi yaptırın, birlikte hareket edin bence. Henüz 1 sene olmamış bile, kendinizi strese sokmayın. Ben 3 sene bekledim, hatta size kendi hikayemi anlatayım;

İlk 1 sene doğal akışına bıraktık, daha sonra olmayınca sizin gibi geleneksel şeyler denemeye başladım ve hiç bir sonuç alamadım. Doktor kontrollerine başladım sanki bir tek problem bende olabilirmiş gibi. Daha sonra da eşim testler verdi ve onda da problem çıkmadı. Doktoruna denk gelmek çok önemli. O kadar özel ve devlet demeden doktora gittim ve kimse rahmimdeki şekil bozukluğundan bahsetmemişti. Tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ve düzeltme ameliyatı oldum. Şimdi oğlum 4 günlük 🥹🥰😍 Rabbim sana da nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla
Amınn..Allah bagıslasın size 🤲🏻🌷😍 maşallah.. Ben de çok muayene oldum özelde tatliş bi doktorum var bana acele etmememi söyledi o da rahmin iyi dedi sadece 3 cm lik kist gördü bi kere ama önemli degil dedi o da. Tahlil vs daha sonra isteriz sen önce bir iki ay daha dene dedi ama ben biraz sabırsızım galiba. Sanki büyükler bizden bebiş bekliyorlar alttan alta ima ediyorlar onları da sevindirmek istiyorum ben de eşim de çok istiyoruz.
Nasip vardır zamanı tabi

Öncesinde her ay bazen her gun bazen gün asırı yani sık sık ilişki oldu. O ilişkiler sırf bebek için yaptım. Bekledim bat gününü olmadı. Sonra akışına bıraktığım ay oldu. Olursa olur artık ben yoruldum dediğim ay sürekli düşünmediğim ay. Acaba tuttumu diye düşünmediğim ay. En dogrusuda sık ilişki yapmadığım ay 😄 aslind tutacağı varsa ansızın tutunuveriyor. O yuzden akışına bırak
🥲🥲maşallah 🌷 akışa bırakma işini başaramıyorum ben ya ama ilerleme var geçen ay 5 tane gebelik testi yaptım. Bu ay iki ahahha 🤣

Merhaba rahimdeki şekil bozukluğu neydi acaba ? Ve ameliyat nasıldı kolay mı zor mu? Benimde rahimde şekil bozukluğu var bu yüzden merak ettim

Pilatese başlamıştım bende 2. Ayımdı. Bence en etkili olan o oldu 😀 her gün tahin yiyordum aç karnına ama bunu bebek için de değil de vücuttaki toksinleri atmak için yapıyordum. Bi de aşılamam tutmamıştı. Tüp bebeğe geçmeyi planlıyordum o yüzden salmıştım açıkçası 😀 kafaya takmadım yani

Arı sütü kullandım benim amh düşük olunca umudumda yoktu pek o arada zaten tüp bebek önerdiler hepten umudum kalmamıştı. Sırf denemedim dememek için yaptım yani. Her sabah zeytinyağında beklemiş bir tane incir ve yarım avokado yedim. Beyaz olan herşeyi tüketmedim. Paketli hiçbirşey yemedim. Tam buğday ekmeği yedim. Ek olarak ovulasyon takip ettim. O kadar

Arı sütü kullandım benim amh düşük olunca umudumda yoktu pek o arada zaten tüp bebek önerdiler hepten umudum kalmamıştı. Sırf denemedim dememek için yaptım yani. Her sabah zeytinyağında beklemiş bir tane incir ve yarım avokado yedim. Beyaz olan herşeyi tüketmedim. Paketli hiçbirşey yemedim. Tam buğday ekmeği yedim. Ek olarak ovulasyon takip ettim. O kadar
Maşallah 😊🌷Arı sütünü duymustum önceden de.. Erkek için de iyi sanırım onu da bir deneyeyim

Pilatese başlamıştım bende 2. Ayımdı. Bence en etkili olan o oldu 😀 her gün tahin yiyordum aç karnına ama bunu bebek için de değil de vücuttaki toksinleri atmak için yapıyordum. Bi de aşılamam tutmamıştı. Tüp bebeğe geçmeyi planlıyordum o yüzden salmıştım açıkçası 😀 kafaya takmadım yani
Maşallah 🤩🌸Tek çare salmak galiba 😅😅 yapabilir miyim sanmam fjfjjfj

Bende 10.ay olacak istiyoruz ama tık yok.. öyle aşırı bir stresimde yok nasip artık bende hayıt macunu getirttim reglim baslayinca ona baslayacam

Uzun bir tatil yaptım. Esim işi gereği şehir dışında bir otelde çalışacaktı 3 hafta. Ben de yıllık izin alıp gittim onunla. Aşırı dinlenmiş hissediyordum kendimi ve hamile kaldım.

İlk hamileliğimde pilatese başlamıştım. Ve hamile kaldığım ay öğretmen olduğum için doğum yaza geliyordu. İznimi kullanamayacaktım. Dedim aman istemiyorum bu ay olmasın saldım gitti. Ve hamile kaldım. Düşükle sonuçlandı. Ocakta bir tatile gittik. Adet zamanımdı ama 1 hafta çok güzel bir tatil geçirdik. Geldikten sonra da bebiş falan düşünmeden içimden gelerek ilişki yaşamıştık. Ve hamile kaldım 😍❤️ Sanırım işin özü takmamak düşünmemek 🌸

Ben olmayacağına inanıp folik asiti bile bırakmıştım geçen ay hiç umrumda olmadı stres yapmadım o yüzden geciktiğin de test yaparken bile havalardan heralde gecikti diye yapmıştım. Önceki aylar gün aşırı deniyordum takip ediyordum geçen ay sadece 3 defa ilişkiyle oldu🤷‍♀️

Back
X