• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile iken bitlenmek ve bit şampuanı kullanımı acil yardım...

hayali21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
48
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar ben diyarbakır da öğretmenlik yapmakdayım 33 haftalık hamileyim 3 gündür kafamda bi kaşıntı oluştu ve eşimle şakalaşmaya başladık bitlendim herhalde diye ve bugün duştan çıktığımda saçımmı tararken havluya bir tane malum yaratıkdan düştü netten baktık şekli aynı bit ikimizde pek anlamıyoruz ben şöle baktın aynada arkaları göremedim eşimde anlamıyor zati bugün işinden dolayı gidemiyoruz yarın doktora gideriz sanırım. Yani aklıma gelen başıma geldi denir ya öyle oldu...Sonuç olarak bit şampuanı kullansam bebeğe bir zararı olur mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ya da bitle ilgili bilgsi olan....

Canim burda da vardi bir tane konu bununla ilgili sanirim.Sampuani cok zorda kalirsan kullanirsin,ama doktorlar onermiyor.Sampuanlarla satilan ozel taragi var,onunla taramayi deneyebilirsin ama sirkeleri birinin ayiklamasi gerek,cunku saca yapiskandirlar ve tarakla hepsi cikmiyor.Gene de doktoruna danis bence.

Merhaba arkadaşlar ben diyarbakır da öğretmenlik yapmakdayım 33 haftalık hamileyim 3 gündür kafamda bi kaşıntı oluştu ve eşimle şakalaşmaya başladık bitlendim herhalde diye ve bugün duştan çıktığımda saçımmı tararken havluya bir tane malum yaratıkdan düştü netten baktık şekli aynı bit ikimizde pek anlamıyoruz ben şöle baktın aynada arkaları göremedim eşimde anlamıyor zati bugün işinden dolayı gidemiyoruz yarın doktora gideriz sanırım. Yani aklıma gelen başıma geldi denir ya öyle oldu...Sonuç olarak bit şampuanı kullansam bebeğe bir zararı olur mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ya da bitle ilgili bilgsi olan....

ayyy bana bit deme :( aynı şey başıma geldi kızıma kreşte bulaşmış tabi ondan da bana,napıcamı şaşırdım gittim hemen şampuanı aldım yıkadım doktoruma danışmadım bile ,sonradan söylediğimde şampuanı önermediğini söyledi,eğer geçmeseydi cildiyeye gönderecekti,sağolsun annem geldi de ayıkladı ALLAH tan çok yoktu ama birinin mutlaka sirke denilen yumurtaları ayııklaması gerekiyor şampuan onları öldürmüyor ve bir süre sonra o sirkelerde bit oluyor..ALLAH yardımcın olsun çok tiksindirici bişey ama başa geliyor işte..

ayyy bana bit deme :( aynı şey başıma geldi kızıma kreşte bulaşmış tabi ondan da bana,napıcamı şaşırdım gittim hemen şampuanı aldım yıkadım doktoruma danışmadım bile ,sonradan söylediğimde şampuanı önermediğini söyledi,eğer geçmeseydi cildiyeye gönderecekti,sağolsun annem geldi de ayıkladı ALLAH tan çok yoktu ama birinin mutlaka sirke denilen yumurtaları ayııklaması gerekiyor şampuan onları öldürmüyor ve bir süre sonra o sirkelerde bit oluyor..ALLAH yardımcın olsun çok tiksindirici bişey ama başa geliyor işte..

Canım aynen öle insanın aklına gelen başına geliyor ben sevmem böle şeyleri hayır öğrencilerle çok içli dışlıda değildim ama şans iste... şampuan da zararlıymıs kimyasal sonucta ben hergün tarıyorum artık. benim de iki haftaya kayınvaldem gelcek o anlıyo bu işlerden ben ayıklarım dedi. Psikolojim bozuluyor hep bulur böyle şeyler beni çoçukken başıma gelmeyen şimdi geliyorrr...

evet kızlar yok mu önerisi olan ...

Eczanelerde bit tokaları faln satılıyo canım saçını banyodan sonra en son durulama suyuna yemeğe attığımız yada temizlikte kullandımğımız üzüm yada elma sirkesinden karıştır sirke saçtaki sirkelerin tutunduğu yeri inceltiyor ve sonrada ince uçlu bit tarakları ile saçını tara

Mrb en son artık eşim gitti eczaneye kimyasal olmayan spreyler varmış ondan alıp geldi önce sirkeli suyla yıkayıp sonra o spreyden sıktık bir gece öle kurudu. Ertesi gün yıkayıp taradık 3 gün içinde bir daha tekrarlıcaz bakalım inşallah kurtulurum ya belki küçüçük bişey ama inanın baya pskolojisini bozuyor insanın. Hayır öyle pinpirikli çok sakınan bi insanda değildim ama işte olacağa çare yok...

canım naptın arındırabildinmi şçalarını bitten sirkeden durum nedir

canım özelden yazmaya çalıştım geçen olmadı kusura bakma bitler bitti gibi 3 kere9 gün arayla spreyi kullandım kaşıntı falan geçti kayınvaldem geldi zaten saolsun hergün tarıyor bakıyor iice dediğine göre de bitmiş bitler bakalım hayırlısı fena bela ya ssorma tam geçti diyon pat bi tane tararken düşüyo ama çok şükür bayadır yok bişey o deil bi haftamız son bebek gelcek ona da geçer die korkuyorum

canım özelden yazmaya çalıştım geçen olmadı kusura bakma bitler bitti gibi 3 kere9 gün arayla spreyi kullandım kaşıntı falan geçti kayınvaldem geldi zaten saolsun hergün tarıyor bakıyor iice dediğine göre de bitmiş bitler bakalım hayırlısı fena bela ya ssorma tam geçti diyon pat bi tane tararken düşüyo ama çok şükür bayadır yok bişey o deil bi haftamız son bebek gelcek ona da geçer die korkuyorum

evet canım bebekte daha tehlikeli olur ilaçta kulanamassın özelden yazdım sana msjımı okudunmu

Back
X