• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile iken aşırı mide bulantısı

Gizem3401

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
31
12
3
Kızlar 6 haftalık hamileyim binlerce şükür 2 kızım var ❣️ gönül istiyor ki 1 tane de oğlumuz olsun önce sağlıklı hayırlısi olsun tabii ki.. Siz hangi cinsiyette neler yaşadınız merak ediyorum? 😍

Yorum yapan yok galiba herkes bıktı artık bu tür konulardan 🤪
Kisiye ve bünyeye gore degisiyor. Kizkardesim ilk oglunda hic anlamadı gebe oldugunu bu gebeliginde asiri bulanti kusma yasiyor ilaclarla durebiliyor cinsiyeti erkek. Ben ise 1.kizimda cok kotuydum 5aya kadar oglumda 3aay tiksinme tek yasadim suanki kizimda ölüp ölüp diriliyorum halada kusma bulanti var.

Kisiye ve bünyeye gore degisiyor. Kizkardesim ilk oglunda hic anlamadı gebe oldugunu bu gebeliginde asiri bulanti kusma yasiyor ilaclarla durebiliyor cinsiyeti erkek. Ben ise 1.kizimda cok kotuydum 5aya kadar oglumda 3aay tiksinme tek yasadim suanki kizimda ölüp ölüp diriliyorum halada kusma bulanti var.
Cevabınız için teşekkür ederim bende ilk kizimda 9 ay kustum 2. Kizimda bilmedim bunda aşırı bulantı ve acikma var

Back