• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile iken ameliyat olan var mı? Ben oldum,bilgi paylaşalım mı?

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
Merhaba kızlar..

HAMİLE İKEN AMELİYAT OLANLAR DENEYİMLERİNİ YAZABİLİR Mİ ?SONRASINDA NELER YAŞADINIZ?

hamileliğimin 2,5 ayında ameliyat oldum..yumurtalığımın biri kangren olmuş..kist nedenıyle dönüp boğulmuş..onu aldılar..

o kadar kötü bır ağrıydı ki acil ameliyat oldum..

iki sene önce laparoskopi olmuştum,şimdi açık ameliyat oldum..

BEBEĞİM BENİMLE :) ve ALLAHA çok şükür iyiyiz :)

operasyondan iki hafta sonra bebeğimide gördüm ultrasonda..eller bacaklar havadaydı :p

ameliyattan sonra progestan hap ve proluton iğne kullandım 3 tane..

1 ay oldu neredeyse olalı.. bazen gerilio ama varsın o kadarcık olsun..

ikili test sonucumda çıkmış bugün..henüz dr ile konuşmadım ama bebeğim sağlıklı anladığım kadarıyla..

yorgunluk ve bulantı kısmı ise hala geçmedi..bu arada 14. haftaya gırdık hayırlısı ile..

ALLAH herkese şifa versin..hamilelik dizilerdeki gibi değilmiş :)

Amin..
Çok teşekkür ederim..
ALLAH hepimizi ve evlatlarımızı,eşlerimizi esirgesin..

Merhaba
Merhaba kızlar..

HAMİLE İKEN AMELİYAT OLANLAR DENEYİMLERİNİ YAZABİLİR Mİ ?SONRASINDA NELER YAŞADINIZ?

hamileliğimin 2,5 ayında ameliyat oldum..yumurtalığımın biri kangren olmuş..kist nedenıyle dönüp boğulmuş..onu aldılar..

o kadar kötü bır ağrıydı ki acil ameliyat oldum..

iki sene önce laparoskopi olmuştum,şimdi açık ameliyat oldum..

BEBEĞİM BENİMLE :) ve ALLAHA çok şükür iyiyiz :)

operasyondan iki hafta sonra bebeğimide gördüm ultrasonda..eller bacaklar havadaydı :p

ameliyattan sonra progestan hap ve proluton iğne kullandım 3 tane..

1 ay oldu neredeyse olalı.. bazen gerilio ama varsın o kadarcık olsun..

ikili test sonucumda çıkmış bugün..henüz dr ile konuşmadım ama bebeğim sağlıklı anladığım kadarıyla..

yorgunluk ve bulantı kısmı ise hala geçmedi..bu arada 14. haftaya gırdık hayırlısı ile..

ALLAH herkese şifa versin..hamilelik dizilerdeki gibi de

Merhaba, geçmiş olsun . bende hamileliğimin 3 ayında gögsümde kitle çıktı va acilen gögüs biyopsisi oldum oda ufak çapta bir ameliyat aslında. çünkü narkoz ile oluyor. saolsun doktorlarım konusund auzmandı ve Tıp Fakultesi Hastanesinde Doçentler eşliğinde oldum. o zaman benim için çok kötü günlerdi. ama şükür aradan yaklaşık 6 yıl geçti ve şükürler olsun Allahım uzun ömür versin oğlum sağlıklı:) tekrar geçmiş olsun hamilelikteki operasyonlar gerçekten yıpratıcı.

Back