ya kızlar devlette iki doktora gözüktüm birisi düşük y apıosun dedi bebek düşsün adet olcan dedi ne bişi düştü içiinden ne adet oldum 20 gündür adet olmuorum hamileydim normalde... başka doktorda bebeği göremedim ultrasonda dedi
ya kızlar devlette iki doktora gözüktüm birisi düşük y apıosun dedi bebek düşsün adet olcan dedi ne bişi düştü içiinden ne adet oldum 20 gündür adet olmuorum hamileydim normalde... başka doktorda bebeği göremedim ultrasonda dedi
cnm bazen boş gebelik olabiliyor,gebeliğin tüm belirtileri oluyor hatta bulantı ,aşerme gibi amam kesenin içinde bebk oluşmuyor,bence bi kan testi yaptır ve dr.a git ultrasona gir,bebeği görmeniz lazım,7.haftadaymışssın,kalp atışları duyulur mutlaka eğer varsa.
Ben anlamadım. Doktorlar ultrasonla baktılar ve hamilelik görmediler. Ama sen adet olmadığın için hamile olduğunu düşünüyorsun öyle mi?
Eğer öyleyse sevinmek için temkinli ol derim. Adetin başka bir nedenle gecikmiş olabilir. Biraz kırıcı yazdıysam özür dilerim ama hamile olduğuna inanıp sonradan hayal kırıklığı yaşmanı istemem.
Ama umarım yanılıyorumdur.
ben de hamieydim bebek görünmedi ama kan değerinde artış vardı fakat artış yeteri kadar değildi yani iki gunde bir iki kat artmadı sonra kese göründünormal büyümesi gerekenden çok yavaş büyüyodu ve kalbi atmadı aldılar buna farkedilmeyen düşük deniyomuş bende de kanama falan olmadı.doktor her an düşer dedi düşmedi aldılar .inşallah senin bebeğin kurtulur canım