hamile değilsiniz diyorlar fakat hahmileyim :S

Nasıl yani??¿ Kan testinde mi dediler değilsin diye?

sana kim dedi değilsin diye?
sen nerden biliyorsun hamile olduğunu?

ya kızlar devlette iki doktora gözüktüm birisi düşük y apıosun dedi bebek düşsün adet olcan dedi ne bişi düştü içiinden ne adet oldum 20 gündür adet olmuorum hamileydim normalde... başka doktorda bebeği göremedim ultrasonda dedi

diğer konuna da yazmıştım. kanama falan olmadıysa düşük yapmamışsındır bir doktora git diye. gittin galiba. bebeğinin düşmemesine sevindim.....

cnm bazen boş gebelik olabiliyor,gebeliğin tüm belirtileri oluyor hatta bulantı ,aşerme gibi amam kesenin içinde bebk oluşmuyor,bence bi kan testi yaptır ve dr.a git ultrasona gir,bebeği görmeniz lazım,7.haftadaymışssın,kalp atışları duyulur mutlaka eğer varsa.

ya ama boş gebelik olsa bana demezlermiydi boş gebelik bu die... ilk test yaptırdımda dedilerki erken gebelik belirtisi falan filan diolardı...

Ben anlamadım. Doktorlar ultrasonla baktılar ve hamilelik görmediler. Ama sen adet olmadığın için hamile olduğunu düşünüyorsun öyle mi?
Eğer öyleyse sevinmek için temkinli ol derim. Adetin başka bir nedenle gecikmiş olabilir. Biraz kırıcı yazdıysam özür dilerim ama hamile olduğuna inanıp sonradan hayal kırıklığı yaşmanı istemem.
Ama umarım yanılıyorumdur.

kan testı yaptır vakıt gecırmeden ordakı deegr gösterır sana ayrıca hatırladıgım kadarıyla senın degerın cok düşüktü ilk testındede 50lı bıseyler degılmıydı kımyasal gebelık olup kendı kendıne sonlanmıs olabılır yınede şüphen varsa testt yaptır

ben de hamieydim bebek görünmedi ama kan değerinde artış vardı fakat artış yeteri kadar değildi yani iki gunde bir iki kat artmadı sonra kese göründünormal büyümesi gerekenden çok yavaş büyüyodu ve kalbi atmadı aldılar buna farkedilmeyen düşük deniyomuş bende de kanama falan olmadı.doktor her an düşer dedi düşmedi aldılar .inşallah senin bebeğin kurtulur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…