Geçen bi konu paylaşmıştım ve çok tepki almıştım sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık adetim gecikti hamile kalınmaz diye düşünüyorum ama bi şüphe var vs diye 12 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntı ve açık kırmızı bi kanama oldu ama sadece peçeteye geliyor pedi kirletmiyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile değilsem bu gecikme sebebi nedir?
- Konu Sahibi Oobbaaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Geçen bi konu paylaşmıştım ve çok tepki almıştım sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık adetim gecikti hamile kalınmaz diye düşünüyorum ama bi şüphe var vs diye 12 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntı ve açık kırmızı bi kanama oldu ama sadece peçeteye geliyor pedi kirletmiyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz?
Test yaptınız mı?
Tepki neden aldınız onuda anlamadım.
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.
- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Şey kıyafetle sürtünme olduğu için tepki almıştım. Ve test yapmadım yapamadım daha doğrusuTest yaptınız mı?
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Şey kıyafetle sürtünme olduğu için tepki almıştım. Ve test yapmadım yapamadım daha doğrusu
Şuan kafanıza taktığınız olabilir mi acaba dediğiniz şeyden bile gecikmeniz olabilir.
Yaşınız kaç?
Hayır yapamadımTest yapmdn mi canm
- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
- 598
Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmişTest yaptınız mı?
Çamaşır ve pantolonları üstlerindeymiş.
Tepki almasının sebebi 21 yaşındaki bir kadının kendi vücudunu tanımaması
Hamile kalma olasılığı yok yani
Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmiş
Çamaşır ve pantolonları üstlerindeymiş.
Tepki almasının sebebi 21 yaşındaki bir kadının kendi vücudunu tanımaması
Hamile kalma olasılığı yok yani
HIM tepkilerin neden çığ gibi büyüdüğü belli oldu
- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
- 598
Geçen konunada yazdımHayır yapamadım
Kafana takıyorsun ve stres yapıyorsun
O yüzden olmuyorsun olamıyorsun
- 25 Haziran 2016
- 7.126
- 12.508
- 248
- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Bence tepki gösterilecek bir konu değil ki tamam kıyafetle kalınmaz biliyorum ama bu kadar hiç gecikme olmadığı için korkuyorumHIM tepkilerin neden çığ gibi büyüdüğü belli oldu
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Kıyafetle ve sürtünme yoluyla olduysa test yapılmaz zaten çünkü hamilelik ihtimali %0Test yapmdn mi canm
Gene diyorum korktuğun için hormonların sıkıntı yaratıyor sana...Bence tepki gösterilecek bir konu değil ki tamam kıyafetle kalınmaz biliyorum ama bu kadar hiç gecikme olmadığı için korkuyorum
Yani kahverengi akıntı ve açık kırmızı kanama da bu yüzden olabilir miGene diyorum korktuğun için hormonların sıkıntı yaratıyor sana...
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133