• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem bu gecikme sebebi nedir?

Oobbaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
47
21
3
Geçen bi konu paylaşmıştım ve çok tepki almıştım sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık adetim gecikti hamile kalınmaz diye düşünüyorum ama bi şüphe var vs diye 12 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntı ve açık kırmızı bi kanama oldu ama sadece peçeteye geliyor pedi kirletmiyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz?

Geçen bi konu paylaşmıştım ve çok tepki almıştım sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık adetim gecikti hamile kalınmaz diye düşünüyorum ama bi şüphe var vs diye 12 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntı ve açık kırmızı bi kanama oldu ama sadece peçeteye geliyor pedi kirletmiyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz?

Test yaptınız mı?
Tepki neden aldınız onuda anlamadım.
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.

Adet oluyorsun iste, bikac gune tamamen sokulur.
Benimde ilk gun akinti oluyor bazen 3 gun suruyor.
Hamile filsan degilsin

Eski konunuzu hatırlıyorum Allah aşkına saçmalamayın adamın üstünde kıyafet sizin üstünüzde kıyafet nasıl hamile kalmış olabilirsiniz ? Akla mantığa sığıyor mu ?

Test yaptınız mı?
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.
Şey kıyafetle sürtünme olduğu için tepki almıştım. Ve test yapmadım yapamadım daha doğrusu

Kıyafetle ve sürtünerek hamile kalınmaz bilmiyor musun yoksa dalga mı geçiyorsun?

İkisi de normal değil gerçi!

Test yaptınız mı?
Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmiş
Çamaşır ve pantolonları üstlerindeymiş.
Tepki almasının sebebi 21 yaşındaki bir kadının kendi vücudunu tanımaması
Hamile kalma olasılığı yok yani ;)

Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmiş
Çamaşır ve pantolonları üstlerindeymiş.
Tepki almasının sebebi 21 yaşındaki bir kadının kendi vücudunu tanımaması
Hamile kalma olasılığı yok yani :KK66:

HIM tepkilerin neden çığ gibi büyüdüğü belli oldu ;)

Allahim ya sizin akliniza mantiginiza uyuyor ku kiyafetle surtunme yoluyla hamile kalirsaniz soz bebege cumhuriyet altini takicam.sizin heralde tiptan haberiniz yok huuuu elbiselerle hamile kalinmiyo canim

Kızlar öyle demeyin zaman değişti belki çocuk oluşma yöntemi de değişmiştir.bende nerde yanlış yapıyorum neden olmuyir bebeğimiz diyordum.bir de bu şekilde deneyeyim :KK45: adet gecikmesi olunca adetin sökülmesi de zor oluyor.o yüzdendir

Back