Bende düşündüm bunu ama bu ay geçen aylara göre en stressiz hatta hiç stres yaşamadığım bir aydıBelki stresten falan gecikme yaşamış olabilirsiniz.
bence sabret
sonucun pozitif çıkacak ama beklemen gerekiyor ,
Beklemekten başka çare yok, beklerken bende bir sorun mu var demeye başladım
Rabbim herkese sağlıklı vücut ve bekleneni tez zamanda göndermeyi nasip etsin.inan burada ne değişik konular ne değişik vucud yapıları okuyoruz ,
Sonuçlarını lütfen buraya yazBugünde hiç bir belirti yok ve yarın tekrar evde yapılan testlerden yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Sonuçları hemen yazacaktım fakat unutmuşum cumartesi günü yine test yaptım artık 10 günlük bir gecikme olmuştu ve yine negatif çıktı,Sonuçlarını lütfen buraya yaz
10 gün sonra regl olunca insan üzülür tabi çok haklısınız ben de sizin adınıza üzüldüm inşallah bi dahaki sefereSonuçları hemen yazacaktım fakat unutmuşum cumartesi günü yine test yaptım artık 10 günlük bir gecikme olmuştu ve yine negatif çıktı,moral bozukluğu da oldu canım bayağı sıkıldı akşamı çok şiddetli ağrım vardı belim kopuyor gibiydi ve pazar günü regl oldum. Bugün 3. günü doktor gel demişti iş yoğunluğundan gidemedim ona da canım sıkkın. bir daha ki sefere artık. 4. günü gitsem olur mu onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?