hamile degilimmmmmm

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
kizlar benimle tam 15 gundur beraberdiniz hepinize cok tesekkur ederim ama olmadi olmadi iste kendimi okadar kotu hissediyorum sanki dunya yikilmis ve ben altinda kalmisim okadar hayla kurmustumki ama olmadi yine yikildi butun hayallerim ama yapacak bise yok bu sefer yine derdime donup benim cooook buyuk rabbim var dicemsenağlamasenağlamasenağlama ben bu duyguyu ilk defa yasadim ama gercekten zormus rabbim hepinize sabirlar versin :a015::a015::a015: okadar gucsuzumki bu acilari tekrardan yasayabilecek gucum yoooksenağlama neyse kizlar sizi sikmak istemem kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun

kizlar benimle tam 15 gundur beraberdiniz hepinize cok tesekkur ederim ama olmadi olmadi iste kendimi okadar kotu hissediyorum sanki dunya yikilmis ve ben altinda kalmisim okadar hayla kurmustumki ama olmadi yine yikildi butun hayallerim ama yapacak bise yok bu sefer yine derdime donup benim cooook buyuk rabbim var dicemsenağlamasenağlamasenağlama ben bu duyguyu ilk defa yasadim ama gercekten zormus rabbim hepinize sabirlar versin :a015::a015::a015: okadar gucsuzumki bu acilari tekrardan yasayabilecek gucum yoooksenağlama neyse kizlar sizi sikmak istemem kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun

canim seni o kadar iyi anliyorumki cunku bende bu duyguyu defalarca yasadim..her seferinde ayni heyecan her seferinde ayni umut olsada sonu husrandi...seni cok iyi anliyor Allahtan sabir diliyorum..sen tup bebek mi denemistin???

canım kaymaklım bende bugün negatif sonuç aldım ama asla senin gibi dünya başıma yıkılmadı bence güçlü olmalı ve yola devam etmelisin rabbim hayırlı olanı nasip etsin umudunu sakın yitirme imkanında el veriyorsa sonuna kadar mücadele et naz yapıyor meleklerimiz

canım çok üzüldüm allah sabır versin malesef elimizden bişey gelmiyor işte beklemekten başka rabbim bian önce evlatlarımıza kavuştursun bizi

Rabbim onların dünyaya gelme zamanlarını biliyordur canım...

Lütfen öyle dünyam başıma yıkıldı falan deme allahın gücüne gider...

Hayırlı ve sağlıklı evlat iste...

Allah hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın hepiniz yaşayın anneliği dualarım hep bu yönde...

biliyorum canim ama elimde diil sonucu alali yarim saat oldu bi daha deniyecek gucumun oldugunu sanmiyorum ilk tup bebek denememdi ama ilginc olan butun hamilelik belirtilerim vardi okadarda umitlenmistimki tamam kesin var dedim galiba bu yuzden bu kadar uzuldum ne biliyim ya bisuru hayal kuruyosun aci cekiyosun ama ne icin hic icin iste bu koyuyor biliyorum rabbim beni imtahana tabi tutuyor ins atlaticam ama inanin o an kadin bana NAGATIF diyince iste o an oyle hissettim kocaaa fransada kendimi yapayanliz hissettim ailemde yok zaten yanimda herkes istanbulda yani anlayacaginiz birkisi bile yok boynuna sarilip aglayabilecegim okadar yanliz hissettimki kendimi :KK43: ufff ufff

canım benım 2 ay önce aynı seyı bende yasadım ılk denememdı olmadı o zaman bende senın gıbı hıssettım hatta gucum yok bırdahakı denemeye dedım ama acım her gecen gun azaldı sımdı 2 denememın son asamasındayım ınankı gececek yıne aynı umutla baslayacaksın bu bır yarıs canım ne yapalım bızımkı bızı zorlayan bır yarıs ama kazanıcaz ınsallah

rüyameleği kaymaklım sizin çok üzüldüm allahım bir an önce sizinde yüzünüzü güldürsün şunu söyliyim kızlar ben bugün okadar umutsuzgittimki doktora test sonucunu bile saçma sapan okumuşm olmadı diye doktorun yanına çıktım göstermeye ama doktorumun yüzü gülüyordu çünkü benim hiç bi belirtim olmadı oyüzden çok kapılmadım yoklar tutmadılar diye amabi mucuzi doktorum erken gebelik başlamış tutunmuşlar dedi allahım sizinde dualarınız kabul etsin pes etmeyin sakınnnnnnn

canım üzülme hem bak bir tane evladın var ya hiç olmayanlar ne yapsın

canım bencede hayırlısı olsun.sen istedigin zamanda degil rabbimin istedigi zamanda olacak bu iş.
senin yaşadıklarını arkadaşlarda yazmışlar hepimiz yaşadık.ama sonra acın azalacak göreceksin..rabbim sabır versin

canım kaymaklım bende bugün negatif sonuç aldım ama asla senin gibi dünya başıma yıkılmadı bence güçlü olmalı ve yola devam etmelisin rabbim hayırlı olanı nasip etsin umudunu sakın yitirme imkanında el veriyorsa sonuna kadar mücadele et naz yapıyor meleklerimiz

canım benim sana imreniyorum...sen çok güçlü bi anne olacaksın, :teselli::teselli:seninde mutlu haberini duyarız burdan tez zamnda inşallah:1hug::1hug:

hayırlısı olsun arkadaşım Herşey Allahtan bunu unutma işallah bi gün yazdığının tam tersini haykkırırsın ve kutlarız beraber umutsuzluk yok devam et hep umutla hep umutla...........................

Iremcim nasılsın canm sen ne durumdasın beni arkadaş listesinemi ekledin ben kabul ettim.ama sonra ne oluyor anlamadım.neler yapıyorsun.hamişlik vardır umarım.ben fazla giremedim buralara ama ara ara baktım işte

ruyamelegım ve kaymaklım allah sizlere sabır verisn
cok acı birsey bende yasadım aynılarını ılkınde cok umutlanmıstım bebek odası bile kafamda belirliydi
rengi herseyi onu kucagımda hayal ediyordum
bu denememde cok umutsuzdum umutlanmaktan kacıyordum
ama inanın uzuntunuz ıkısındede azalmıyor cogalmıyor
insan beyninin bir yerinde onu kucagına alıp opup kokluyor
buna engel olmak ımkansız
cok acı biliyorum ama gececek buna garanti verebilirim ve tekrar kendini ona ulasmak icin hazır hissedeceksin
umarım maddı olarakta gucun vardır

allah sabır versin

• canim yazin icin sagol ama benim sizler gibi bi iliskim yok benim cinsel hayatim yok yani esim 2004 de kizim 11 aylikken trafik kazasi gecirdi suanda sakat yani tekerlekli sandalyede normal yolla olma olasiligi sifir yani ben hicbirzaman yasadiklardan dolayi isyan etmedim rabbime ben 22 yasindayim 17 yasinda evlendim ama herseyin ustesinden geldim elhamdulillah ama napiyim canim bu biraz acitti beni sadece ama sizler haklisiniz galiba kendimi toparlamaliyim hepinizden allah razi olsun canlarim benim iyiki varsiniz enazindan derlsecek bi suru arkadasim var burda hepiniz sagolun:1hug::teselli:
ay allahım yarabbim ya daha ilk denemen bi dur hele... ben 3 aydır aynı şeyi yaşıyorum kızımmmm...
aaa böyle üzülmekle olmuyo bu işler toparla kendini kocanın tadını çıkar...ilk ay olsa zaten mucize olur yani...
kafanı ona yoğunlaştırma.bu ay hiç kafamı takmıyorum ayın 30 unda hasta olmam lazım ama o gün test yaptırıcam dilerim rabbim isteyen herkese zamanında sağlıklı bebişler nasib eder...
hiç canını sıkma arkadaşım bide çocuk çocuk diye diretme.
sen normal ilişkilerine devam et ama yumurtlama döneminde sıklaştır...bu ay olmamış önümüzdeki aya olur inşallah...böyle dünyayı başına yıkma bak burda senelerce çocuk sahibi olamamış insanlar var hala aynı hevesle çalışmalarına devam ediyolar...böyle yaparsan psikolojin bozulur çocuğunda başında manyak bi anne istemez dimi ama?
hadi toparlan bakim böyle takarsan hiç olmaz üçüncü aya çıldırırsın.aaaaaaaa olmaz ama kızdım şimdik sana.

arkadasım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bende ılk denememde husrana ugadım o kadar emındımkı tuttu dıyodum ama malesef olmadı ama guclu olmamız gerekıyo ve allahımıza dua etmemız gerekıyor o da bızı bole sınıyo acılarımız ozlemımız ınsallah sona ercek canım bayramdan sonra baslıyacam sımdı bende sen hangı hastanede yaptırdın canım dondurulmus yumurtan yokmu canım allah sabır versın:teselli:

canım çok üzüldüm . Rabbim sabır versin .
İlk önce şok oluyor insan , anlayamıyor , anlam veremiyor ve sürekli " nasssı yaaa , ama neden , neden olmadı " gibi sorular ardı ardına geçiyor zihninden ve belki de günlerce sessiz sedasız içinden tesbih çeker gibi bu soruları sıralıyor diğerlerinden belki de en yakınından , eşinden , bile gizlice...
sonraki günler biraz daha mantıklı bakabiliyor , acı daha fazla yormuyor ..
bir kaç
sevgilerimlehafta sonra ise iyiden iyiye normal hayatın akışında buluyor kendini..
acını ertelemeden yaşayıp bir an önce mutlu ve umutlu haline dönmeni dilerim ....

sevgilerimle

canım çok üzüldüm bende iki hafta önce aynı şeyi yaşadım aynı duyguları hissettim ama inanki zamanla azalacaktır pes etme ben etmeyeceğim ikinciyi düşünüyorum şimdi, inş allah dualarımızı kabul edecektir inancını yitirme seni çok iyi anlıyorum ama yılma sakın

kaymaklım rüyameleğim şimdi ne söylesem boş biliyorum kızlar ama allah büyük demekten başka çaremiz yok

X