- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
- Konu Sahibi asdafasdasdeqwdas
abbooooo senın cocuk arkanda buyucek deseneee aman dıkkat ette üstüne oturmaa:))))
:roflol::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abbooooo senın cocuk arkanda buyucek deseneee aman dıkkat ette üstüne oturmaa:))))
Arkadaşlar saçma sapan konuşmayın bende bir bayanım ne erkeği !
ee madem arkadan ilişkiyle gebelik söz konusu değil kasıklarım neden ağrıyor öyleyse son 1 haftadır yani adet olmama rağmen bunu merak ediyorum ben
popondan ilişkiye girecek kadar zekisinde nasıl hamile kalındığından mı haberin yok yürü git bee başka yerde bul kafanıı
heeee hamileysenn poponun üstüne oturmamaya dikkat ett yazık neme gerrekk
yazık bee ne halee gelmişş ne kadar iğrenç ya mide bulandırıyooooo gelip bide yazmışsın utanmadan erkeksinn belli ki ama eeğer kız isende anana babana yazıkk nasıl bi evlatları varr
KESİNLİKLE KATILIYORUM BUNUN KASIĞI DEİL BELİ AĞRIMALI Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookSIRTIDA ŞİŞER İYİ KALÇA YAPAR TÖBE TÖBEEEEEEE ŞU MUBAREK GÜNDE YAPILAN SEVABINDA GÜNAHINDA DERECESİ BÜYÜK HELE ARKADAN ÇOKKKK PİŞMANLİK YAŞICAKSIN CANIM ARKADA YAPIP KAT KAT GÜNAHA GİRCEN ÖNDEN YAPIP KURTULSAYDIN DİMİ ÖNÜ KİME SAKLIYOSUN İLERDE BULCAĞIN SAF KOCANAMI YAZIK HİÇ Bİ ERKEK BU ŞEKİLDE İLİŞKİYE GİRDİĞİİ BİLSE EVLENMEZ YAZIKKKK ÇOK YAZIK GENÇLİĞİNE GÜVENME BU ARADA POPON ACIR YAHUdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÇok üzgünüm çoook