hamile değilimdir inşallah

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar 4 aylık bebeğim var geçen ay adet oldum ve bu ay gelmesi gereken zamanda gelmedi ve haladaha yok 3 gün geçti üstünden ve eşimle doğru düzgün birlikte olmadık bu şekilde düzensizlik yaşayan varmı hamile değilimdir inşallah

yok canım korkma.bu kadar çabuk kalmazsın.gecen ay benım de tam 10 geçti test aldım negatif ki benım 10 ay oldu doğum yapalı.doğumdan sonra öyle kolay kolay düzene girmiyo.şaşıyo arasıra.

yok canım korkma.bu kadar çabuk kalmazsın.gecen ay benım de tam 10 geçti test aldım negatif ki benım 10 ay oldu doğum yapalı.doğumdan sonra öyle kolay kolay düzene girmiyo.şaşıyo arasıra.

ay inşallah canım dediğin gibidir öyle bi durum olursa çok zor olur benim için geçen eşime şakayla karışık aldırırız dedim nerdeyse dövcekti beni kesinlikle aldırtmaz zaten allah korusun bende aldıramamda bakalım biraz daha bekliyeyim

böyle strese giriceğinize spral yada diğer korunma yöntemlerini deneseniz
inş. yoktur daha bebiş küçükmüş tabi Allah'ın işinede karışılmaz ya

ya canım ilk bebğim spirali hiç düşünmedim korunarak birlikte olduk ama yinede şüpheleniyuorum sanki

Hamile değilsindir.bebek emzirdiğin için prolaktin hormonun yüzünden adetinde gecikme olabilir.

benim 10 gün 15 gün gecikiyor..ilk gecikyiğinde ben de kan testine baktırdım bişey çıkmadı..düzensizlik olabilir..sıkma canını

arkadaşım doğum yapalı neredeyse 1 sene olacak benim bile halen düzene girmedi
hata geçen yine dr. kontrolüm vardı tekrar söyledim
adam duymaktan bıktı ben söylemekten bıkmadım
emzirdiğin sürece normal dedi
ilk aylar çok korkuyordum gelmeyince kesin hamileyimdir eyvah ben napicam diye uykularım kaçıyordu
şimdi alıştım
hata artık hesap felanda yapmiyorum nasılsa tutmuyor aşağı yukarı şu zaman gelir diyorum napim

canım uzun süre adet görmediğin ve emzirdiğin için muhtemelen kistin vardır yakın zamanda adet görürsün ama 14 günlük soğan kürü var dene istersen faydası oluyor

benim de 10 gun gecti bugun test aldım negatif. bi yazı okumuştum gece emzirmeleri cok olunca adet gecikiyormuş ve bu ay benim kızım butun geceleri memede gecirdi. ama insan gene de cok korkuyor ya.

benim de 10 gun gecti bugun test aldım negatif. bi yazı okumuştum gece emzirmeleri cok olunca adet gecikiyormuş ve bu ay benim kızım butun geceleri memede gecirdi. ama insan gene de cok korkuyor ya.

evet çok korkuyorum ya hala gelmedi ama benim oğlan gece 1 yada 2 kez emiyo ne apsam acaba biraz daha bekliyeyim bari

canim bencede bir test al hemen yap..bak benim başımdan geçeni anlatayım sana..şuan 8 haftalık hamleyim ve 16 aylik birde kızım var..hiçde olmaz kesinlikle dedigim anda hamile kaldim..ama ihtimal bile vermiyordum..bizde korunuyorduk eşimle..hattaa bende çok korkuyordum hamile kalmaktan kızım 4 yaşına falan gelince düşünmüştüm 2.bebegimi...
hemen aldim testi yaptim2.çizgi silik..sonra bir tane daha yaptim ve baktim ki oda aynı..
napalim kısmet allahın verdigine asla karşı gelinmez..
senin bebegin benimkinden baya bir küçük tabi ama öyle olmuş olsa bile allahın bir bildigi vardir canm...

bence kafanı kurcalayacagina bir test al canimiçin rahat eder..burdan paylaş bizimle..

canım 10 gün geçti halla yok eşime al diyorum bi test yapayım almıyo bebeğimde emiyo hamile olsam sütüm yaramaz demi

canim insallah degilsindr:teselli:.ama ben senin yerinde olsam bu kadar cok beklemezdim test yapmak icin.bence yarin esin almiyosada imkanin varsa sen git bir test al ve sonucu ogren.Allah gonlune gore vversin canim.sonuctanda bizi haberdar et...

ya kızlar gecen sene hamile kaldığımda sürekli akşamları uykum geliyodu sürekli uyku hali vardı 1 haftadaır falan akşamları erkenden uyku bastırıyo bebğimle ilgilendiğim için uyuyamıyorum ama kafamı kurcaladı bu duru bebk olduktan sonra görülen ilk adetten sonra düzensizlik olurmuş belkide oyüzden gelmedi

her bebekte aynısı olmaz canım..kafana çok taktın ya psikolojik..benim de gecikince panik yapınca hamileyken olduğu gibi midem çok bulandı..ama birşey çıkmadı

kızlar bu gün test yaptım 16.gün bugün allaha şükür negatif çıktı pozitif çıksaydıda alırmazdım zaten ama 2 bebek çok zor olurdu benim için oğlumla yeterince ilgilenemezdim allahım olmayanlara vwersin bundan sonra daha dikkatli olmak lazım

benım oglum 11 aylık hala adet olmadım neredeyse her ay hamlemıyım dıye kan aldırıyorum,karnım cok şiş.korunma yontemı de adet olmadan kullanma dedı,oyle bır durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…