- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
ilk iliski yasandiginda bole seyler olabiliyor ama mademki adetinde gecmis bir test al ve yap kafan rahat olur ne desek bos anlican25 günlük evliyim 17 haziranda miranovaya başladım. 7 temmuz da bitti ben 6 temmuz gecesi ilişkiden sonra azck bi kan geldiğini gördüm malum ramazan hasta olablrm diye orucu kestim. o günden beridirde kahverengi leke geliyor ben hastamıyım bugün 4 gün oldu ilaç biteli yrn normal şartlarda adet olmam lazım tam anlamıyla birde geçen ay adetim 3 gün sürdü. hamile olma şansım yok dimi
ilk iliski yasandiginda bole seyler olabiliyor ama mademki adetinde gecmis bir test al ve yap kafan rahat olur ne desek bos anlican
Ne desek boş anilcan ?
Aynı şeyi yaşamış olan insanlar vardır 10 günde hamile kalınır mı yani
bak canim 25 gunluk evliyim diyosun eger yumurtlama doneminse neden kalmiyasin son sdet tarihin ne senin ve sadece 6 temmuzda iliskiyemi girdinki oncesinde girdiysen hamilelik oladiligi var ama sade 6 temmuzda girdiysn yok o kanama ilk iliskiye girdigim ay ara ara pembe bendede olmustu cunku kizlik zariyla alakali ayricaa kanaman ilacin yan etkiside olabilir
canim muhtemelen ictigin hap duzensiz getirmistir adetini bu hep olur ama eger hamileysende ki bu imkansiz degil haplarla hamile kalan bircok insan duydum eger buda olursa o allahin bir lutfudur derim biraz bekle bakim yada ksdin dogumcuya gozuk bir baksin neyin var neyin yok hapi doktormu vermisti once tetkiklerini yaptir gecmis olsunHeh bu cevap daha açıklayıcı oldu. ilk ilişkim tabiki 6 temmuz değil öncesi var.
ilaç yüzünden dir diyorum ama eğer öncesinden ihtimal varsa bugün tahlil alırım dedğin gibi açıklaman için teşekkür ederm eğer sonuç pozitif olursa bu doğum kontrollerin bi işe yaramadığı ortaya çıkar 3 aydır kullanıyorm evlenmeden 2 ay önce başladım.
14 haziranda hasta oldum 17 de bitti ilacımda 7 temmuz da bitti ilaç bitmeden bir gece önce kanama oldu 4 gündürde kahverengi leke geliyor.
Hamileyken leke gelir miki
Meraba bende foliküler fazda hamile kalınabilir yani adetin 10. Gününde onu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
anlamadim canim aciklarsan biraz daha yardimvi olabilirsem olurum
Meraba bende foliküler fazda hamile kalınabilir yani adetin 10. Gününde onu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
canim herhangi bir sorun yoksa eger korunsanizda ki en basiti spirale ragmen hapa ragmen hamile kaliniyor kimi zaman olabilir neden bole supheye kapildin birseylermi hissettinAdetimin 9. Gününde ilişkiye girdim ve o gün için telefonundaki takvim foliküler faz diyor. Korunma oldu ama ben yine de merak ediyorum bu fazda hamile kalma olasılığı var mı diye
canim herhangi bir sorun yoksa eger korunsanizda ki en basiti spirale ragmen hapa ragmen hamile kaliniyor kimi zaman olabilir neden bole supheye kapildin birseylermi hissettin
allah gonlundekini versinn insallahAslında bu olay yeni oluyor hiçbir belirti yok ama benim içim rahat edemediği için sormak istedim tesekkurler
Ne desek boş anilcan ?
Aynı şeyi yaşamış olan insanlar vardır 10 günde hamile kalınır mı yani
canım arkadasımın düğün günü adeti bitmişti abdest aldı kuaföre gitti düşün o gece hamile kalmıs
Yok artık :) Allah korusun
sana bir dost tavsisyesi kabul edersen tabi suan zamani degil istemiyorsun bellliki bu en dogal hakkin ama her zaman allah hayirlisini versin zamani gelince olsun de alkahin gucune gidermis allah kimseyi aratmasin cokk zor bir durum 4 yildir ugrasan biri olarak diyorum bunu tammami tattlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?