• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilimdir dimi ya

Ona gerçekten annelik yapabilecekmisin doğduktan sonra canın kanın oluyor onsuz yapamıyorsun ..tüm ihtiyaçlarını giderebilirmisin ailem arkamda olsa bile erkek arkadaşımla evlenirsen Size bakabilirmi.. çocuk sevgi ister bakım ister.
Doğurup ta bakamadiktan sonra ne anlamı kalır dünyaya getirmenin.
Çevremde çok var doğurup beceremeyip bırakan annelik duygusundan yoksun kişiler. Olan çocuklara oluyor onu söyliyim de yaşımız aynı ben 4 senelik evliyim kızım 2 yaşında.

Ona gerçekten annelik yapabilecekmisin doğduktan sonra canın kanın oluyor onsuz yapamıyorsun ..tüm ihtiyaçlarını giderebilirmisin ailem arkamda olsa bile erkek arkadaşımla evlenirsen Size bakabilirmi.. çocuk sevgi ister bakım ister.
Doğurup ta bakamadiktan sonra ne anlamı kalır dünyaya getirmenin.
Çevremde çok var doğurup beceremeyip bırakan annelik duygusundan yoksun kişiler. Olan çocuklara oluyor onu söyliyim de yaşımız aynı ben 4 senelik evliyim kızım 2 yaşında.
Valla canım uzaktan davulun sesi hoş geliyor bazı insanlara ... Bir işi yaparken tedbir almak gerekiyor diye düşünüyorum .. arkadaşın aklında evlilik yok ki annelige alissin.. evlat emek ister sevgi ister ilgi ister bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum

Valla canım uzaktan davulun sesi hoş geliyor bazı insanlara ... Bir işi yaparken tedbir almak gerekiyor diye düşünüyorum .. arkadaşın aklında evlilik yok ki annelige alissin.. evlat emek ister sevgi ister ilgi ister bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum

Akıl vermeye çalışıyorum bende ona göre karar versin bu aman doğrayım bir şekilde buyur demesin annelik çok güzel ve bir okadarda zor olan bişi.
+ aman aldirayim hayatıma bakarım derse her zaman aklina gelicek yani ne öğle ne böyle.. çok düşünsün çok hayat onun hayatı.

Aldır demek çok güç. Çok ağır bir vebal ayrıca. Ne kadar küçük olursa olsun o bir canlı. Belki de 1 hafta sonra kalbi atmaya başlayacak.. Ben de imkan varsa evlenmenizden yanayım.. Annen baban da böylece kabullenir

Ultrasona gittik bugün erkek arkadaşımla. Doktor pek bişey göremedi "şu mu acaba" falan yaptı ne kese vardı ne bebek. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi. Canlı mıdır kalbi falan var mıdır şuan acaba :KK43:

Ultrasona gittik bugün erkek arkadaşımla. Doktor pek bişey göremedi "şu mu acaba" falan yaptı ne kese vardı ne bebek. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi. Canlı mıdır kalbi falan var mıdır şuan acaba :KK43:

Henüz 4 haftalık bebek keseyi görunmeye bilir, kalp atisini 5.haftadan itibaren duyabilirsiniz ya da daha ilerki haftalarda kan testiyle değerler ikiye katlaniyor mu bakarak gelisimini öğrenebilirsiniz... ben sadece gebelik testi yaptım 7. Haftada doktora gitmsitim kalp atisini duymuştuk..

Peki neye karar verdiniz ?

Demekki daha çok ufak 1 hafta sonra kese oluşur ozaman ilk kese ondan 1 hafta sonra bebek ondan sonra kalp atışı öğle hemen belli olmuyor cnm né yaptıniz ne dedi erkek arkadasin

Demekki daha çok ufak 1 hafta sonra kese oluşur ozaman ilk kese ondan 1 hafta sonra bebek ondan sonra kalp atışı öğle hemen belli olmuyor cnm né yaptıniz ne dedi erkek arkadasin

Korkmayin da korunun :KK66: ve supheniz varsa test yapacaksiniz, saglik ocagina kan vereceksiniz. Açilan 7.500.000 konuda yazdik ayni bunlari.
Cunku biz nereden bilelim sizin rahminizde ne var ne yok, kk'da ultrason var da biz mi kullanmiyoruz.
Anam o ultrasyon makinasi varsa neolur banada su ikizlerimin cinsiyetini soylesin catladim meraktan:KK70:

Kalp atislari 5. Haftada. Itibaren duyulur. Kesey bile gorememissiniz daha. Demekki daha cok yeni gebelik. Erkek arkadasin ne dedi? Neye karar verdiniz?

Anam o ultrasyon makinasi varsa neolur banada su ikizlerimin cinsiyetini soylesin catladim meraktan:KK70:
Anaaaammm bi iki hafta daha bekleyin ogrenirsiniz Insallah :))) Allah gonlunuze gore versin. Valla Ben bi kiz bi erkek ya da iki kiz istedim ( buyuk oglum bar) Allahim tam tersini verdi(2 erkek) Konu sahibi naptin haber ver bize.

Anaaaammm bi iki hafta daha bekleyin ogrenirsiniz Insallah :))) Allah gonlunuze gore versin. Valla Ben bi kiz bi erkek ya da iki kiz istedim ( buyuk oglum bar) Allahim tam tersini verdi(2 erkek) Konu sahibi naptin haber ver bize.
:)))Allah sana bagislasin yavrularini cnm Artik hayirlisi cnm..

Back