- 10 Ekim 2016
- 43
- -4
- 86
- Konu Sahibi Balikkadini
-
Hemen belli olur mu testleNiye test yapmiyorsun?? Iki gun gecikmissin. Hamile olabilirsin.
Iki gun gecmis. Olur tabiki de. Bence hemen Bir test yap. Yazdiklarinin hepsi gebelik belirtileri.Hemen belli olur mu testle
Kırdık sonun da kafayıKullanıcı ismin de korunma şekli Ria dan esinlenmiş
Ayni şeyi dusunmusuz birfidanlik
Yaptım şimdi test Hamileyim bittim benIki gun gecmis. Olur tabiki de. Bence hemen Bir test yap. Yazdiklarinin hepsi gebelik belirtileri.
Evli degil misin?Yaptım şimdi test Hamileyim bittim ben
HayırEvli degil misin?
Hadi ya. Ne yapacaksin peki? Ah be guzelim niye korunmadin ki? 20 li yaslar dogurganligin tavan oldugu yaslar. Dikkat etseydin keske. Uzuldum adina.
Bilmiyorum erkek arkadaşım duyunca evlenmek isteyecek eminim zaten istiyodu. Arıyorum sabahtan beri hala açmadı öküz gibi uyuyo sinir krizi geçiriyorum burda ya öldüm ağlamaktan. Hazır hissetmiyorum ben evliliğe de çocuğada ama aldırmakta ayrı travma nasıl kaldırcam o psikolojiyi benHadi ya. Ne yapacaksin peki? Ah be guzelim niye korunmadin ki? 20 li yaslar dogurganligin tavan oldugu yaslar. Dikkat etseydin keske. Uzuldum adina.
Bilmiyorum erkek arkadaşım duyunca evlenmek isteyecek eminim zaten istiyodu. Arıyorum sabahtan beri hala açmadı öküz gibi uyuyo sinir krizi geçiriyorum burda ya öldüm ağlamaktan. Hazır hissetmiyorum ben evliliğe de çocuğada ama aldırmakta ayrı travma nasıl kaldırcam o psikolojiyi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?