• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilimdir dimi ya

Balikkadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
43
-4
86
Merhaba herkese. Benim adetim iki gün gecikti ve 1 haftadır aralıklarla karnım ağrıyo adet olucam sanıyorum olmadım hala. Sabahları gaz problemi yaşıyorum bide. Bugün otobüsteyken acayip midem bulandı kusacak gibi oldum. Ama otobüsün bazen tuttuğu olurdu beni zaten. Bide akıntı hiç olmazdı bende az önce çamaşırımda beyaz akıntı gördüm. Çok korkuyorum yoktur dimi böyle bişey :/ son ilişkim 3 hafta önce oldu

Korkmayin da korunun ;) ve supheniz varsa test yapacaksiniz, saglik ocagina kan vereceksiniz. Açilan 7.500.000 konuda yazdik ayni bunlari.
Cunku biz nereden bilelim sizin rahminizde ne var ne yok, kk'da ultrason var da biz mi kullanmiyoruz.

Hadi ya. Ne yapacaksin peki? Ah be guzelim niye korunmadin ki? 20 li yaslar dogurganligin tavan oldugu yaslar. Dikkat etseydin keske. Uzuldum adina.
Bilmiyorum erkek arkadaşım duyunca evlenmek isteyecek eminim zaten istiyodu. Arıyorum sabahtan beri hala açmadı öküz gibi uyuyo sinir krizi geçiriyorum burda ya öldüm ağlamaktan. Hazır hissetmiyorum ben evliliğe de çocuğada ama aldırmakta ayrı travma nasıl kaldırcam o psikolojiyi ben

Bilmiyorum erkek arkadaşım duyunca evlenmek isteyecek eminim zaten istiyodu. Arıyorum sabahtan beri hala açmadı öküz gibi uyuyo sinir krizi geçiriyorum burda ya öldüm ağlamaktan. Hazır hissetmiyorum ben evliliğe de çocuğada ama aldırmakta ayrı travma nasıl kaldırcam o psikolojiyi ben

Korunmadan iliski yaşamasaydıniz keşke ve evet evlenmek içinde cocuk içinde çok erken, erkr arkadsin kaç yaşında ve okuyor musun

Back