• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile değilimdir demi

orduluesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1
0
36
Samsun
bunu açıklamak çok zor2 hafta önce çok hoşlandığım biriyle aramızda sürtünme yoluyla bişeyler yaşandı üzerinde boşaldı sanırım ama hissetmedim sonraki günlerde benden sıkıldığını söyleyerek ayrıldı şimdi normalde hasta olmam gerekiyordu bugünlerde ama belli belirsiz bir leke geldi korkuyorum böyle bir şeyi aileme anlatamam hamile değilimdir demin bana yardım edin neolur

sanmam hamıle kaldıgını ama dıkkatlı ol bundna sonra bak degmıycek bırıymıste adetın strestende gcıkebılır cok tedırgın olursan bır ıdrar testı yap

bunu açıklamak çok zor2 hafta önce çok hoşlandığım biriyle aramızda sürtünme yoluyla bişeyler yaşandı üzerinde boşaldı sanırım ama hissetmedim sonraki günlerde benden sıkıldığını söyleyerek ayrıldı şimdi normalde hasta olmam gerekiyordu bugünlerde ama belli belirsiz bir leke geldi korkuyorum böyle bir şeyi aileme anlatamam hamile değilimdir demin bana yardım edin neolur

hamile kalacagını sanmıyorum merak etme. fakat erkeklere sakın sakın guvenme bak ıstedıgını alınca cekıp gıtmıs bahane de sıkılmak bunu o ısı yaptıktan sonra mı anlamıs oncesınde aklı nerdeymıs. valla boylelerıne cok kızıyorum bunlara erkek denmez. sen keyfıne bak bır daha da boyle seylere gırısme tatlım.

Back