Hamile değilim

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Evet arkadaşlar adetim gecikti ilişki üzerinden 5 gün geçti bugün adet olmalıydım ilişkiden 6 gün önce yapılan gebelik testi yaptim bugun negatif çıktı normal basit testlerden yaptım o da negatif çıktı eczacı erken gebelik testi yüzde 100 doğrudur dedi. Hamile olmadığımdan emin olabilir miyim? Bebek istiyorduk ilk kez bu ay denedik bu sekilde olmadigindan emin olabilir miyim merak ediyorum.

Adetten 6 gun once yapilan testten bugun yaptim olacakti

İlişki üzerinden 5 gün geçmiş hangi testi yaparsanız yapın çıkmaz ki. Adetin biraz daha gecikmesini bekleyin kesin sonuç için.

Bekleyin biraz daha önceden olsa hemen gidin kan verin derdim şuan ortalık malum ama yerinizde olsam şuan hic düşünmezdim bebeği önümüzü göremiyoruz
Ben hamileyim kara kara 2 ay sonra ki doğumu düşünüyorum o zamana kadar hastaneyede gitmemeye karar verdim

Valla bnm iki gun kaldi adetime 3 gundur butun testlerm pozitif çıkıyor. Olsa mutlaka çıkardı. Daha ilk aymis denediginiz. Bu kdr can sikmayin yuzde 90imiz ilk ay kalamiyoruz. Ben iki sene sonunda gordm ancak pozitifi

İki kez okudum
İlişkiden 5 gün sonra gebelik öğrenilmez tabiki öyle bişey mümkün değil.
Ayrıca yumurtlama zamanındaki ilişki önemli. Yumurtlama gününüzden kaç gün geçti ?
Eğer takip etmiyorsaniz önümüzdeki ay ovulasyon testi alıp yumurtlamanızı takip edin.

Ben önce yumurtlama testlernden aldım 5 gün önce yumurtlama günüm çıktı kopkoyuydu yani adetme 5 gün kala yumurtlama günümmüş o günü değerlendirdik bugün adet olmam gerekirdi ben de bu iki testi yaptım erken gebelik+normal test. İkiside negatif. adet olacak gibi değilim ayrıca. Erken gebelik testi adete 6 gün kala doğru sonuç verirmiş ben de o yüzden yaptım negatif. Belki fikirlerinizi paylaşırsanız başkaları da yararlanır. Teşekkürler

Eger 5 gun once yumurtan gelismisse adetine 9 gun kalmstr. O yuzdn test ici cok erken geec yumurtlama oldugu icin gecikmen olacak

Adetine 5 gun kala yaptiysan adetin 14 gun snradir. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun. Bebek iliskiden yaklasik 10 gun sonra kana ve sonra idrara karisir. Lutfen sormadan once biraz arastiralim arkadaslar

Yaklasik 15 yildir adet goruyorum adet gunum bugunler hic oyle gunlerce gecikme olmadi malesef dediginiz ben de tutmuyor 9 gun sonra adet olmam imkansiza yakin

Yaklasik 15 yildir adet goruyorum adet gunum bugunler hic oyle gunlerce gecikme olmadi malesef dediginiz ben de tutmuyor 9 gun sonra adet olmam imkansiza yakin
Imkansz diye hic dusunme benm de ilk denedigimz ay 10 gun gecikmsti. Hersey psikolojik ne zmn olcm acaba kaldm mi hamile die bekledikce adetini geciktirirsn cunku hormonlarn etkilenir. Eger 5 gun once gumurtlama gununse 9 gunun daha var bu nettir. Cunku yumurtlama ile ilk adet gunu arasi 14 gundur.

arkadasim bu acele ne ?
hele bir adetinin gunu gecsin belki aksama adet olacaksin yada olmayacaksin.
ben asilamayla hamile kaldim spermin gittigi gunu dk bile biliyorum yani adet gectikten 10 gun sonra anca net cizgiyi gorebildim.
adet gununuz gecmeden en iyi sonucu bugun kan verir.
bos yere test yapip varmi yokmu stresine girmeyin

hormonlarin caninin sıkılmasina bakar herşey.
imkansiza yakin diye bir sey yok yani

O zaman bu tarihlere göre ovulasyon testi yanlış. Adet gecikmesini beklemek en mantıklısı şu an.
Rica ediyorum virgül fln bari kullanın yazarken, anlaşılmıyor

Kusura bakmayin ilk deneme oldugu icin kafam cok karisti adet olmayi bekleyecegim

Korunmasiz iliskinin uzerinden en az bi 10 gun gecmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…