Zaten dogum kontrol hapini biraktiktan 2-3 gün sonra regl olursunuz. Su anda vücudunuz hapi biraktiginizin farkinda bile degil. Bence 3 güne kadar regl olursunuz, olmadi yine doktorunuza danisin.
en son 12 haziran da adet oldum temmuzu geçtik ağustosta ihtimal olmadığı halde gebelik testi yaptırdım yok. doktorum doğum kontrol hapını günde iki defa içmemi söyledi hap bitince adet olayım diye. 15.gün bugün. Yani son hapı aldım akşamüstü hala adet olmadım yine mi gideceğim doktora ooofff ooff
ne oldu? gunde iki defa dogum kontrol hapi ?!! benim dogum kontrol hapimda kesinlikle iki hap almayin yaziyor ki dozu en dusuk haplardan biri... Regle olmayi saglayan haplar var onu yazmasi gerekirdi diye dusunuyorum, tabi doktorunuz benden iyi bilir ama aklimdan geçeni yazmak istedim... Bu arada psikoloji çok onemli oluruna birakin hersey yoluna girecektirçok hamile kalmak isteyen bir bayanin vucudu gebelik belirtileri verebiliyor hamile olmamasina ragmen...
arkadaşlar aranızda bu konuda tecrübeli olanlar beni bilgilendirirseniz çok ama çok sevinicem.
en son ağustosun 7 sinde adet oldum. gelecek adet tarihim eylülün 7 si gibi. genelde 30 günde bir adet oluyorum.
eşimle ağustosun 18-20-22 sinde beraber oldum. bu da adet günümden itibaren 11-13-15. günlere rastlıyo. takvimsel olarak 30-14=16 bugün yumurtlama günüm. ben en son ilişkimi dün yaşadım. bugünde ilişkide bulunmam gerekir mi. hamile kalmak için daha sürem varmı yani bugün itibariyle adetime 15 gün süre var. 24 ve 26 olarak iki defa daha devam edeyim mi galiba çok fazla planlı olsun istiyorum :)
yorumlarınızı bekliyorum acilll
ilginç gercekten bende tek ben bunu yasadım sanıyoprdum
bende pko yoktu cok önce pko lu bır gelısme var ama sıkıntı yok demıstı doktorum adet oluyordum 30- 31 gunde son 4 aydırda duzenlı yuruyusle adetım cok duzenlıydı
20 mart
19 nisan
18 mayıs
15 hazıran şeklınde 28- 30 a dusmustu adet donemım bende cok mutluydum tabı oh duzene gırıyor dıye
15 temmuzda regl beklerken agrısını hıssederken gelmedı 25 temmuzda sadece 1 leke seklınde ıccamasırım batmıs ve baska olmadım
sımdı agrım var hafıf hafıf aama adet olmadım 25 agustosu beklıyorum 2 kez test yaptım bısı yok 25 ınden sonra tekkrar yapsammı akdın doguma gıtsemmı bılemedım yaa
sımıd bıde dıs gebelık dıye bısı okudum olurmu acaba korktum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?