hamile de değilim adet de olamıyorum yardımmm

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
en son 12 haziran da adet oldum temmuzu geçtik ağustosta ihtimal olmadığı halde gebelik testi yaptırdım yok. doktorum doğum kontrol hapını günde iki defa içmemi söyledi hap bitince adet olayım diye. 15.gün bugün. Yani son hapı aldım akşamüstü hala adet olmadım yine mi gideceğim doktora ooofff ooff

merhaba bende 25 hazıranda adet olmuştum 26 temmuzda adet olmayı bekledım ama malesefki adetimi 10 gun geçiktim yanı temmuz ayında adet olmadım bende doktora gıttım banada ılaç verdi verdiği ilacı içmedim doğal yolllardan adet olmayı bekledım ve 5 agustosta adet oldummm...bu durumu ılk kez yaşıyorummm. anne olmak istiyorummm ve kiloluyummmm.. umarım bebeğime kavuşurum sanıyorum ki sen 2 yada 3 gune adet olursun olamazsan tkr doktora gıtmenı tavsıye ederim. bana doktor ilacı verdi bunu içi 20 gun sonra adet olmazsan gel dedi ama çok şükür oldum umarım sende adet olursun stress yapmaaaaa stressten gelmeyebılıuooooo

Zaten dogum kontrol hapini biraktiktan 2-3 gün sonra regl olursunuz. Su anda vücudunuz hapi biraktiginizin farkinda bile degil. Bence 3 güne kadar regl olursunuz, olmadi yine doktorunuza danisin.

Zaten dogum kontrol hapini biraktiktan 2-3 gün sonra regl olursunuz. Su anda vücudunuz hapi biraktiginizin farkinda bile degil. Bence 3 güne kadar regl olursunuz, olmadi yine doktorunuza danisin.

korunmak için doğum kontrol hapı kullandığım dönemde son hapı almama kalmadan başlıyordu kanamam öyle olacak sandım ben biraz daha bekleyelim bakalım

teşekkürlerr

bncedeeee o vrdiği ilç buyuk ihtimalle gecıktırıcıdır de bıraktıgında 2 3 gune kadar oluyosunnnn ama bn içmeyi tercih etmedimmm ve bkledımm stress yapmadannnn...stress önemliiii

2 gün daha bekleyip doktora gidin mutlaka kan tahlili yaparlar büyük ihtimal hormonal bi sorun mu die...

bi çok sebebi olabilir mesela prolaktin hormonu ( süt hormonu) yüksek olan kadınlar da adet olamazlar...

sizin sorununuz budur demiyorum tabiki ama işte buna benzer sorunlar olabilir mutlaka doktor....eğitim şart:))))

bende bu konudan muzdaripim pko dan ötürü adet düzensizliği başımın derdı cocugum olmaz dıye korkuodum en cok ama rabbım nasıp ettı 7aylık bı oglum var ama hala düzensız adetım 2temmuzdan berı bende adet olmuyorum test yaptım ama bişe yok beklıyorum heyecanla gelırse bütün sinir sistemim düzelıcek yoksa terör estırıyorum evde =)

ne oldu? gunde iki defa dogum kontrol hapi ?!! benim dogum kontrol hapimda kesinlikle iki hap almayin yaziyor ki dozu en dusuk haplardan biri... Regle olmayi saglayan haplar var onu yazmasi gerekirdi diye dusunuyorum, tabi doktorunuz benden iyi bilir ama aklimdan geçeni yazmak istedim... Bu arada psikoloji çok onemli oluruna birakin hersey yoluna girecektir çok hamile kalmak isteyen bir bayanin vucudu gebelik belirtileri verebiliyor hamile olmamasina ragmen...

olmadım hala. salı günüydü son hap olmazsa yarın doktoru araycağım ya da gideceğim. Ama dün bütün gün yok yere ağladım evde gözlerim hala davul gibi

arkadaşlar aranızda bu konuda tecrübeli olanlar beni bilgilendirirseniz çok ama çok sevinicem.

en son ağustosun 7 sinde adet oldum. gelecek adet tarihim eylülün 7 si gibi. genelde 30 günde bir adet oluyorum.

eşimle ağustosun 18-20-22 sinde beraber oldum. bu da adet günümden itibaren 11-13-15. günlere rastlıyo. takvimsel olarak 30-14=16 bugün yumurtlama günüm. ben en son ilişkimi dün yaşadım. bugünde ilişkide bulunmam gerekir mi. hamile kalmak için daha sürem varmı yani bugün itibariyle adetime 15 gün süre var. 24 ve 26 olarak iki defa daha devam edeyim mi galiba çok fazla planlı olsun istiyorum :)

yorumlarınızı bekliyorum acilll

canım merhaba,bence hiç yumurtlama hesaplama.zaten her ay farklı dönemlerde yumurtluyosun.adetin bittikten sonra gün aşırı ilşikide hamile kalma olasılığın daha yüksek.yumurtlama günü diye diye beynimizi fazla yoruyoruz.bence herşeyi akışına bırak.Allah ım tez zamanda gönlündekini nasip etsin inşallah.

ilginç gercekten bende tek ben bunu yasadım sanıyoprdum

bende pko yoktu cok önce pko lu bır gelısme var ama sıkıntı yok demıstı doktorum adet oluyordum 30- 31 gunde son 4 aydırda duzenlı yuruyusle adetım cok duzenlıydı

20 mart
19 nisan
18 mayıs
15 hazıran şeklınde 28- 30 a dusmustu adet donemım bende cok mutluydum tabı oh duzene gırıyor dıye

15 temmuzda regl beklerken agrısını hıssederken gelmedı 25 temmuzda sadece 1 leke seklınde ıccamasırım batmıs ve baska olmadım

sımdı agrım var hafıf hafıf aama adet olmadım 25 agustosu beklıyorum 2 kez test yaptım bısı yok 25 ınden sonra tekkrar yapsammı akdın doguma gıtsemmı bılemedım yaa

sımıd bıde dıs gebelık dıye bısı okudum olurmu acaba korktum yaa

canım sende lekelenme olmuş yani hamilelik belirtilerinden biri lekelenme diğeri de adet gecikmesi ve sende ikiside var. doktora görünsene bir an önce. ben hiç duramam çok sabırsızım valla. ilginç olan testte çıkmaması yani mutlaka çıkması lazım diye biliyorum. bu kadar geciktiğine göre betahgc kesinlikle idrara geçmiş olması lazım. sen kesinlikle gitmelisin doktora.
bende 2 aydır bebiş istiyorum adet kanamam geliyo ilk ben belki lekelenmedir diye umut ediyorum ama devamı gelince moraller bozuk tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…