• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile canlar bı bakarmisiniz

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Merhaba canlarım size bı sorum olucak eskiden kadınlar hamile kaldıklarını karınlarının sertlesmesinden anliyolarmis yani adetin 40. gununden sonra karinlari sertlesiyomus dokununca hamile olan bayanlar sizde böyle bişey hissettinizmi hamileliginizin ilk haftalarında benim 6 gundur günüm geçti test yapmadım daha bekliyorum benimde karnimda sertleşme var ama emin olamıyorum tecrübeli hamilelerden cvp bekliyorum seviliyosunuz 😘😘🥰🥰

Merhaba canlarım size bı sorum olucak eskiden kadınlar hamile kaldıklarını karınlarının sertlesmesinden anliyolarmis yani adetin 40. gununden sonra karinlari sertlesiyomus dokununca hamile olan bayanlar sizde böyle bişey hissettinizmi hamileliginizin ilk haftalarında benim 6 gundur günüm geçti test yapmadım daha bekliyorum benimde karnimda sertleşme var ama emin olamıyorum tecrübeli hamilelerden cvp bekliyorum seviliyosunuz 😘😘🥰🥰
Valla adetin üstüne 40 gün geçmişse zaten ya hamiledir ya da adeti gelmiyordur drluk işi vardır.
Günümüzde 5₺lik bir testle bunu bu kadar kolay öğrenebiliyorken karın sertliği, idrar rengi, vücut değişikliklerine göre tahmin vs yaparak anlamaya çalışmayı saçma buluyorum açıkçası..
Belki hamilesiniz vitamin vs başlamanız gerekiyordur? Hamileliğin ilk haftalarında yapılan kan testleri tahliller vs var belki onları kaçıracaksınız?
Belki dış gebelik, ameliyat olmanız gerekli?
Belki gebelik yok da adet görmüyorsunuz, ilaç kullanmanız gerekli?

Sorumsuz buluyorum bu tür davranışları kusura bakmayın da.. Lütfen gidip kan verin ve kendinizi de muhtemel bebeğinizi de aksatmayın 🙌
Benim adetten 40 gün sonra sertlik olup olmadığını hatırlamıyorum ama karnım şişmişti

Son düzenleme:
bencede test yap 1 gecikse bile hemen çıkıyor

6 gun gecmisse sertlesip sertlesmemeyi dusunmene gerek yokki test al sertlesme drdigin karnin buyuyunce tas gbi oluyo onun icinde en az bi 4 aylik olmalisin diger yasanan karnin sismesi kismi adet olamadiginda da yasaniyo ikisi cok farkli

Valla adetin üstüne 40 gün geçmişse zaten ya hamiledir ya da adeti geliyordur drluk işi vardır.
Günümüzde 5₺lik bir testle bunu bu kadar kolay öğrenebiliyorken karın sertliği, idrar rengi, vücut değişikliklerine göre tahmin vs yaparak anlamaya çalışmayı saçma buluyorum açıkçası..
Belki hamilesiniz vitamin vs başlamanız gerekiyordur? Hamileliğin ilk haftalarında yapılan kan testleri tahliller vs var belki onları kaçıracaksınız?
Belki dış gebelik, ameliyat olmanız gerekli?
Belki gebelik yok da adet görmüyorsunuz, ilaç kullanmanız gerekli?

Sorumsuz buluyorum bu tür davranışları kusura bakmayın da.. Lütfen gidip kan verin ve kendinizi de muhtemel bebeğinizi de aksatmayın 🙌
Benim adetten 40 gün sonra sertlik olup olmadığını hatırlamıyorum ama karnım şişmişti
O kadar haklısınız ki ama işte bir buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadim inanın o kadar çok negatif gördüm ki artık test almaktan korkuyorum :(

Buda testim

Eklentiler

• 20190701_154852.jpg
    20190701_154852.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 77
Canım eğer çok zayifsiniz hissedebilirsiniz ama 40 çok erken olabilir . Ben hissetmistim ama zamanını hatırlamıyorum. Çok zayıftım ve leğen kemiklerim geniş dokununca da elime gelirdi kesesi. Gerçi ben de miyom da varmış hatta dr a sanki ben de iki kese var demiştim baktığında miyom olduğunu görmüştük birinin

Canım eğer çok zayifsiniz hissedebilirsiniz ama 40 çok erken olabilir . Ben hissetmistim ama zamanını hatırlamıyorum. Çok zayıftım ve leğen kemiklerim geniş dokununca da elime gelirdi kesesi. Gerçi ben de miyom da varmış hatta dr a sanki ben de iki kese var demiştim baktığında miyom olduğunu görmüştük birinin
Perşembe günü test alicam cnm inşallah hamileyimdir nolur dua edin benim için

Back