Merhaba arkadaşlar.16 aylık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapi ile korundum ve agustos ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik ve horman testlerim cok iyi cikti.artik hazirdik.Yalniz bu yontemle korunanlarin ilaci biraktiktan 3 ay sonra hamile kalmalari gerektigini aksi taktirde bebekte anormali olabilcegini ve ikiz olma ihtimalinin yuksek olacaginida bircok siteden okudum doktorum kabul etmesede biz okuduk.3 adet doneminin gecmesinden sonra daha saglikli bir bebek oluyor diyordu bircok yazida.neyse biz eylulde calismalara basladik yinede ama maalesef eylulde umurtlama gunumu yanlis hesaplamisim. Adet oldum.beklentim cok ama cok yuksekti.butun belirtileri yasadim.dedim kesin bebis var ama hüsran.konustugum herkes kafana takarsan olmaz dedi dusunme dedi ama nafile...mumkun mu.elimde telefon surekli kadinlar kulubundeyim surekli okuyorum aksam esime anlatiyorum aklimda kalanlari.kafayi bozma derecesinde takmistim.ama engel olamiyodum kendime.bizim calismalar ekimde de devam etti.ama yine yanlis bir hesaplama cunku 27 gunde adet olan ben 23 gunde olunca yine tutturamadik.dedim artik adet dongum boyle heralde bi ovulasyon testi kullanayimda belirleyim.arastirmalar araştırmalar ve internetten 40 tane laboquik ovulasyon testi aldim uygun fiyata cunku kullananlar memnundu ve en gec 2 ay sonra hamile kalmislardi. ve kasimda son adetimden sonra günde iki kere cift cizgiyi gorene kadar yaptim testi.ve ust uste 3 gun bile iliskimiz oldu.silik ciktigi ilk gunde oldu.kafama takmaya devam ediyordum ama icimden hep allah verecegi nefesin zamanini bilir bizler araciyiz kismet nezamansa olur diyodum hep dualar hep dualar...biz yapacagimizi yaptik ve tevekkul etmeye basladik.sonucta olmasi gerektigi zaman olacakti.2 ay yalanci gebelik belirtilerini yasayan ben hicbir belirti yasamiyordum.koltuk altimda yanma haric.satım 10 kasimdi.Yumurtlamama gore 7 aralik batım olacakti.geri sayim basladi ama icimde anlamsiz bir rahatlik vardi.cuma aksami yatmadan hafif bi lekelenmem oldu.adet olcam sanirim yine olmadi dedim.cumartesi sabah devam etti.dedim adet geliyo.ama pat diye kesildi.yerlesme kanamasi diye dusunduk ama cok da baglanmadik bu olaya.ertesi gun kadinlar kulubunde bir arkadasla yazistik.ve benimde ole oldu test yap dedi.adetime 4 gun vardi.cikmaz dedim negatif olursa uzulurum dedim.dayanamadim esimle gidip test aldik.elim ayagim titriyo kalbim duracak gibiydi.testi yaptim ama tek cizgi.yine olmamis diye banyoya tekrar girdim 5 dk sonra cok ama cok silik bir cizgi vardi goruyorummmm diye salona kostum bagirarak esim de bakti ama belli belirsiz bir cizgi yani falan dedik.ama cok umutlandim cok.inanamiyodum ertesi gun testi tekrarladik bu arada babytime gebelik testi 4gun oncesini bile cikti adetime 4 gun vardi. internette kotu yorumlar var ama ben ilgilenmedim.testi tekrarlayinca cizgi hemen belirdi ama bizde nasi heyecan anlatamam.hemen acile gittik bhcg 60.6 cikti doktor cok yeni dedi.burdan kazandigim bilgilerle degerim yükselmezse kimyasal gebelik yasayacagimi biliyorduk.adet gunum geldi catti yok hic kan yok.bir hafta sonra tekrar bhcg baktirdik 2239 yasasin degerim yukselmisti.yine keseyi gormeden ve kalp atisini duymadan icim rahat etmeyecek.suan 4+6 günlük hamileyim.haftaya cuma keseyi gorcez ins.yani suz istediginiz kadar takin olacagi zaman oluyo cunku takmamak elde degil.yalanci hamilelik belirtisi yasamayin yalandan yere beyin bize oyun oynuyooo.size nacizhane tavsiyem ovulasyontesti kullanin saglik probleminiz olmadigindan eminseniz aksi halde ise yaramayabilir.ve cok dua edin rabbi hebli minessalihin...salih evlatlar isteyin ben 5 vakit ole dua ettim.allahim bu mucizeyi herkese yasatsin.kissadan hisse kizlar belki yardimci olurum sizede.Allah hepinize nasip etsin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile bir anne hikayesi
- Konu Sahibi Finnuk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Seni hatırlıyorum aynı konuda bulunmuştuk. Çok sevindim adına inşallah kucağına da almak nasip olur. Maşallah güzel bebişe, içimden sanki oğlun olacak gibi geçti yorumu yazarken, hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar.16 aylık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapi ile korundum ve agustos ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik ve horman testlerim cok iyi cikti.artik hazirdik.Yalniz bu yontemle korunanlarin ilaci biraktiktan 3 ay sonra hamile kalmalari gerektigini aksi taktirde bebekte anormali olabilcegini ve ikiz olma ihtimalinin yuksek olacaginida bircok siteden okudum doktorum kabul etmesede biz okuduk.3 adet doneminin gecmesinden sonra daha saglikli bir bebek oluyor diyordu bircok yazida.neyse biz eylulde calismalara basladik yinede ama maalesef eylulde umurtlama gunumu yanlis hesaplamisim. Adet oldum.beklentim cok ama cok yuksekti.butun belirtileri yasadim.dedim kesin bebis var ama hüsran.konustugum herkes kafana takarsan olmaz dedi dusunme dedi ama nafile...mumkun mu.elimde telefon surekli kadinlar kulubundeyim surekli okuyorum aksam esime anlatiyorum aklimda kalanlari.kafayi bozma derecesinde takmistim.ama engel olamiyodum kendime.bizim calismalar ekimde de devam etti.ama yine yanlis bir hesaplama cunku 27 gunde adet olan ben 23 gunde olunca yine tutturamadik.dedim artik adet dongum boyle heralde bi ovulasyon testi kullanayimda belirleyim.arastirmalar araştırmalar ve internetten 40 tane laboquik ovulasyon testi aldim uygun fiyata cunku kullananlar memnundu ve en gec 2 ay sonra hamile kalmislardi. ve kasimda son adetimden sonra günde iki kere cift cizgiyi gorene kadar yaptim testi.ve ust uste 3 gun bile iliskimiz oldu.silik ciktigi ilk gunde oldu.kafama takmaya devam ediyordum ama icimden hep allah verecegi nefesin zamanini bilir bizler araciyiz kismet nezamansa olur diyodum hep dualar hep dualar...biz yapacagimizi yaptik ve tevekkul etmeye basladik.sonucta olmasi gerektigi zaman olacakti.2 ay yalanci gebelik belirtilerini yasayan ben hicbir belirti yasamiyordum.koltuk altimda yanma haric.satım 10 kasimdi.Yumurtlamama gore 7 aralik batım olacakti.geri sayim basladi ama icimde anlamsiz bir rahatlik vardi.cuma aksami yatmadan hafif bi lekelenmem oldu.adet olcam sanirim yine olmadi dedim.cumartesi sabah devam etti.dedim adet geliyo.ama pat diye kesildi.yerlesme kanamasi diye dusunduk ama cok da baglanmadik bu olaya.ertesi gun kadinlar kulubunde bir arkadasla yazistik.ve benimde ole oldu test yap dedi.adetime 4 gun vardi.cikmaz dedim negatif olursa uzulurum dedim.dayanamadim esimle gidip test aldik.elim ayagim titriyo kalbim duracak gibiydi.testi yaptim ama tek cizgi.yine olmamis diye banyoya tekrar girdim 5 dk sonra cok ama cok silik bir cizgi vardi goruyorummmm diye salona kostum bagirarak esim de bakti ama belli belirsiz bir cizgi yani falan dedik.ama cok umutlandim cok.inanamiyodum ertesi gun testi tekrarladik bu arada babytime gebelik testi 4gun oncesini bile cikti adetime 4 gun vardi. internette kotu yorumlar var ama ben ilgilenmedim.testi tekrarlayinca cizgi hemen belirdi ama bizde nasi heyecan anlatamam.hemen acile gittik bhcg 60.6 cikti doktor cok yeni dedi.burdan kazandigim bilgilerle degerim yükselmezse kimyasal gebelik yasayacagimi biliyorduk.adet gunum geldi catti yok hic kan yok.bir hafta sonra tekrar bhcg baktirdik 2239 yasasin degerim yukselmisti.yine keseyi gormeden ve kalp atisini duymadan icim rahat etmeyecek.suan 4+6 günlük hamileyim.haftaya cuma keseyi gorcez ins.yani suz istediginiz kadar takin olacagi zaman oluyo cunku takmamak elde degil.yalanci hamilelik belirtisi yasamayin yalandan yere beyin bize oyun oynuyooo.size nacizhane tavsiyem ovulasyontesti kullanin saglik probleminiz olmadigindan eminseniz aksi halde ise yaramayabilir.ve cok dua edin rabbi hebli minessalihin...salih evlatlar isteyin ben 5 vakit ole dua ettim.allahim bu mucizeyi herkese yasatsin.kissadan hisse kizlar belki yardimci olurum sizede.Allah hepinize nasip etsin.
- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 53
- 34
Ne guzel yazmissin maaasallahhhMerhaba arkadaşlar.16 aylık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapi ile korundum ve agustos ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik ve horman testlerim cok iyi cikti.artik hazirdik.Yalniz bu yontemle korunanlarin ilaci biraktiktan 3 ay sonra hamile kalmalari gerektigini aksi taktirde bebekte anormali olabilcegini ve ikiz olma ihtimalinin yuksek olacaginida bircok siteden okudum doktorum kabul etmesede biz okuduk.3 adet doneminin gecmesinden sonra daha saglikli bir bebek oluyor diyordu bircok yazida.neyse biz eylulde calismalara basladik yinede ama maalesef eylulde umurtlama gunumu yanlis hesaplamisim. Adet oldum.beklentim cok ama cok yuksekti.butun belirtileri yasadim.dedim kesin bebis var ama hüsran.konustugum herkes kafana takarsan olmaz dedi dusunme dedi ama nafile...mumkun mu.elimde telefon surekli kadinlar kulubundeyim surekli okuyorum aksam esime anlatiyorum aklimda kalanlari.kafayi bozma derecesinde takmistim.ama engel olamiyodum kendime.bizim calismalar ekimde de devam etti.ama yine yanlis bir hesaplama cunku 27 gunde adet olan ben 23 gunde olunca yine tutturamadik.dedim artik adet dongum boyle heralde bi ovulasyon testi kullanayimda belirleyim.arastirmalar araştırmalar ve internetten 40 tane laboquik ovulasyon testi aldim uygun fiyata cunku kullananlar memnundu ve en gec 2 ay sonra hamile kalmislardi. ve kasimda son adetimden sonra günde iki kere cift cizgiyi gorene kadar yaptim testi.ve ust uste 3 gun bile iliskimiz oldu.silik ciktigi ilk gunde oldu.kafama takmaya devam ediyordum ama icimden hep allah verecegi nefesin zamanini bilir bizler araciyiz kismet nezamansa olur diyodum hep dualar hep dualar...biz yapacagimizi yaptik ve tevekkul etmeye basladik.sonucta olmasi gerektigi zaman olacakti.2 ay yalanci gebelik belirtilerini yasayan ben hicbir belirti yasamiyordum.koltuk altimda yanma haric.satım 10 kasimdi.Yumurtlamama gore 7 aralik batım olacakti.geri sayim basladi ama icimde anlamsiz bir rahatlik vardi.cuma aksami yatmadan hafif bi lekelenmem oldu.adet olcam sanirim yine olmadi dedim.cumartesi sabah devam etti.dedim adet geliyo.ama pat diye kesildi.yerlesme kanamasi diye dusunduk ama cok da baglanmadik bu olaya.ertesi gun kadinlar kulubunde bir arkadasla yazistik.ve benimde ole oldu test yap dedi.adetime 4 gun vardi.cikmaz dedim negatif olursa uzulurum dedim.dayanamadim esimle gidip test aldik.elim ayagim titriyo kalbim duracak gibiydi.testi yaptim ama tek cizgi.yine olmamis diye banyoya tekrar girdim 5 dk sonra cok ama cok silik bir cizgi vardi goruyorummmm diye salona kostum bagirarak esim de bakti ama belli belirsiz bir cizgi yani falan dedik.ama cok umutlandim cok.inanamiyodum ertesi gun testi tekrarladik bu arada babytime gebelik testi 4gun oncesini bile cikti adetime 4 gun vardi. internette kotu yorumlar var ama ben ilgilenmedim.testi tekrarlayinca cizgi hemen belirdi ama bizde nasi heyecan anlatamam.hemen acile gittik bhcg 60.6 cikti doktor cok yeni dedi.burdan kazandigim bilgilerle degerim yükselmezse kimyasal gebelik yasayacagimi biliyorduk.adet gunum geldi catti yok hic kan yok.bir hafta sonra tekrar bhcg baktirdik 2239 yasasin degerim yukselmisti.yine keseyi gormeden ve kalp atisini duymadan icim rahat etmeyecek.suan 4+6 günlük hamileyim.haftaya cuma keseyi gorcez ins.yani suz istediginiz kadar takin olacagi zaman oluyo cunku takmamak elde degil.yalanci hamilelik belirtisi yasamayin yalandan yere beyin bize oyun oynuyooo.size nacizhane tavsiyem ovulasyontesti kullanin saglik probleminiz olmadigindan eminseniz aksi halde ise yaramayabilir.ve cok dua edin rabbi hebli minessalihin...salih evlatlar isteyin ben 5 vakit ole dua ettim.allahim bu mucizeyi herkese yasatsin.kissadan hisse kizlar belki yardimci olurum sizede.Allah hepinize nasip etsin.
Kizlar baksaniza Allah bize de nasio eder insallah
_Masalim_ min123 Esr02 @mcyln83
84zmr senin var zaten cok sukur :)
Canim cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese.evet ovulasyon testi hakkinda cok konusmustuk.oglan diosun hadi bakalim haber veririmSeni hatırlıyorum aynı konuda bulunmuştuk. Çok sevindim adına inşallah kucağına da almak nasip olur. Maşallah güzel bebişe, içimden sanki oğlun olacak gibi geçti yorumu yazarken, hayırlısı olsun
Canim tebrik ederimAllah kucagina almayi da nasip etsinBende 4+5 haftaligim bugun keseyi gormeye gtcez ins goruruzMerhaba arkadaşlar.16 aylık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapi ile korundum ve agustos ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik ve horman testlerim cok iyi cikti.artik hazirdik.Yalniz bu yontemle korunanlarin ilaci biraktiktan 3 ay sonra hamile kalmalari gerektigini aksi taktirde bebekte anormali olabilcegini ve ikiz olma ihtimalinin yuksek olacaginida bircok siteden okudum doktorum kabul etmesede biz okuduk.3 adet doneminin gecmesinden sonra daha saglikli bir bebek oluyor diyordu bircok yazida.neyse biz eylulde calismalara basladik yinede ama maalesef eylulde umurtlama gunumu yanlis hesaplamisim. Adet oldum.beklentim cok ama cok yuksekti.butun belirtileri yasadim.dedim kesin bebis var ama hüsran.konustugum herkes kafana takarsan olmaz dedi dusunme dedi ama nafile...mumkun mu.elimde telefon surekli kadinlar kulubundeyim surekli okuyorum aksam esime anlatiyorum aklimda kalanlari.kafayi bozma derecesinde takmistim.ama engel olamiyodum kendime.bizim calismalar ekimde de devam etti.ama yine yanlis bir hesaplama cunku 27 gunde adet olan ben 23 gunde olunca yine tutturamadik.dedim artik adet dongum boyle heralde bi ovulasyon testi kullanayimda belirleyim.arastirmalar araştırmalar ve internetten 40 tane laboquik ovulasyon testi aldim uygun fiyata cunku kullananlar memnundu ve en gec 2 ay sonra hamile kalmislardi. ve kasimda son adetimden sonra günde iki kere cift cizgiyi gorene kadar yaptim testi.ve ust uste 3 gun bile iliskimiz oldu.silik ciktigi ilk gunde oldu.kafama takmaya devam ediyordum ama icimden hep allah verecegi nefesin zamanini bilir bizler araciyiz kismet nezamansa olur diyodum hep dualar hep dualar...biz yapacagimizi yaptik ve tevekkul etmeye basladik.sonucta olmasi gerektigi zaman olacakti.2 ay yalanci gebelik belirtilerini yasayan ben hicbir belirti yasamiyordum.koltuk altimda yanma haric.satım 10 kasimdi.Yumurtlamama gore 7 aralik batım olacakti.geri sayim basladi ama icimde anlamsiz bir rahatlik vardi.cuma aksami yatmadan hafif bi lekelenmem oldu.adet olcam sanirim yine olmadi dedim.cumartesi sabah devam etti.dedim adet geliyo.ama pat diye kesildi.yerlesme kanamasi diye dusunduk ama cok da baglanmadik bu olaya.ertesi gun kadinlar kulubunde bir arkadasla yazistik.ve benimde ole oldu test yap dedi.adetime 4 gun vardi.cikmaz dedim negatif olursa uzulurum dedim.dayanamadim esimle gidip test aldik.elim ayagim titriyo kalbim duracak gibiydi.testi yaptim ama tek cizgi.yine olmamis diye banyoya tekrar girdim 5 dk sonra cok ama cok silik bir cizgi vardi goruyorummmm diye salona kostum bagirarak esim de bakti ama belli belirsiz bir cizgi yani falan dedik.ama cok umutlandim cok.inanamiyodum ertesi gun testi tekrarladik bu arada babytime gebelik testi 4gun oncesini bile cikti adetime 4 gun vardi. internette kotu yorumlar var ama ben ilgilenmedim.testi tekrarlayinca cizgi hemen belirdi ama bizde nasi heyecan anlatamam.hemen acile gittik bhcg 60.6 cikti doktor cok yeni dedi.burdan kazandigim bilgilerle degerim yükselmezse kimyasal gebelik yasayacagimi biliyorduk.adet gunum geldi catti yok hic kan yok.bir hafta sonra tekrar bhcg baktirdik 2239 yasasin degerim yukselmisti.yine keseyi gormeden ve kalp atisini duymadan icim rahat etmeyecek.suan 4+6 günlük hamileyim.haftaya cuma keseyi gorcez ins.yani suz istediginiz kadar takin olacagi zaman oluyo cunku takmamak elde degil.yalanci hamilelik belirtisi yasamayin yalandan yere beyin bize oyun oynuyooo.size nacizhane tavsiyem ovulasyontesti kullanin saglik probleminiz olmadigindan eminseniz aksi halde ise yaramayabilir.ve cok dua edin rabbi hebli minessalihin...salih evlatlar isteyin ben 5 vakit ole dua ettim.allahim bu mucizeyi herkese yasatsin.kissadan hisse kizlar belki yardimci olurum sizede.Allah hepinize nasip etsin.
Ims canim darisi bize bizde görürüz haftaya cuma insCanim tebrik ederimAllah kucagina almayi da nasip etsinBende 4+5 haftaligim bugun keseyi gormeye gtcez ins goruruz
Canim biz bugun gorduk, hem keseyi hemde bebegi gordukIns haftaya sende gorursunIms canim darisi bize bizde görürüz haftaya cuma ins
Eklentiler
Yaa duygulandim valla cok sevindim canim darisi bize ins doktora gittigimizde 6+1olcak ins gorunur melegimizCanim biz bugun gorduk, hem keseyi hemde bebegi gordukIns haftaya sende gorursun
Evt cok guzel bir duygu..Gorunur ins stres yapma cnm..Yaa duygulandim valla cok sevindim canim darisi bize ins doktora gittigimizde 6+1olcak ins gorunur melegimiz
- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
- 5 Şubat 2016
- 48
- 17
- 8
- 32
Benimde değerlerim 907 küsür. O gün kese göremedik doktor 5 gün sonrası için ölçümleri yapalım diye cagırdı. 5 gün sonra kese görünür mü ?Çok sevindim.Artık şükret ve sakin ol canm erken öğrenmişsin ya keseni de göremezsin şimdi.kalp atışına da var.Rabbim hayırlı evlat eylesin
Benimde değerlerim 907 küsür. O gün kese göremedik doktor 5 gün sonrası için ölçümleri yapalım diye cagırdı. 5 gün sonra kese görünür mü ?
Canım ben geç gitmiştim 6000 küsürdü görmüştüm.internette 5000 civarı karından ultrasonda gözüküyor yazıyor.Net bilgim yok canm