• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile bayanlar hamile olduklarını nasıl anladılar?

Elifmetehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
35
9
88
Ikı aylık evlıyım. Dugunden bı hafta once yasmıne basladım ılk 21 gunluk perıyotta skıntı olmaadı adet oldum ve ıkıncıye basladım. Adetım bıttıkten bır hafta sonra kanamam basladı korktum ve hapı bıraktım doktor kırılma kanaması bırakınca hapı artmıs bı skntı yok devam edın dedı ama ben haptan vaZgectım adet gununu artık aon kanamaya gore al desı yanı 20 kasıma gore. Bebek ıstıyorum ben de artık hapı o nedenle buraktım. Karın agrım ve asırı bel agrım var sureklı yorgunum. Ayın 10 aralıkta kum veya tas ıcın testler yapıldı bhcg ye de bakıldı 10 altı yanı negatıf ama agrım gıt gode arttı tam yumurtlama donemı kana hormon hemen gecmezmıs bı de. Agrım ve kasık sancım devam edınce ayın 18 ınde dayanamadım ıdrar testı yaptım negatıf ama ıkıncı cızgı 6 dkka aonra hafıf gorunup kayboldu adetım 20 sınde en gec olmam lazım smdıye kadar gecıkmedı ve suan bır gun normal perıyoda gore 3 gun gecıktı! Kana baktıramAm suan korkuyorum - olmasından var mı benım gıbı olan!

Ben hiç hap kullanmadım bilgim yok ama duyduklarımı aktarayım o haplar bırakınca gecikme yapabiliyomuş araştırın bence.

sabah ilk idrarinla bir daha test yap. ilk 10 dk icinde ikinci cizgi gorursen hamilesindir.

Back