• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaslarim bir yardim edin bana :( sorum HCG

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar adetim gecikti test yaptim sonuc pozitiv havalara uctum resmen hastaneye gitdim kan vermek icin bir tanede orda test yapmami istediler ve oda pozitiv hamileyim diye o kadar sevindimki kan verdim sonuc neqativ dediler :KK43: degerim 6 cikmis. 6 neqativmi?3 uzeri poztivi diye biliyorum ben.sordum evet oyle ama sizde tutmuyor adet tarihinizle falan filan hamile degilsiniz dedi.ama nasil olur iki farkli marka test pozitiv ve aninda cikan silik cizgi.hamile degilim qaliba kafma cok karisik cok uzgunum.lutfen belki bu durumu yasayan vardir belki duyan vardir yardim edin

Kizlar adetim gecikti test yaptim sonuc pozitiv havalara uctum resmen hastaneye gitdim kan vermek icin bir tanede orda test yapmami istediler ve oda pozitiv hamileyim diye o kadar sevindimki kan verdim sonuc neqativ dediler :KK43: degerim 6 cikmis. 6 neqativmi?3 uzeri poztivi diye biliyorum ben.sordum evet oyle ama sizde tutmuyor adet tarihinizle falan filan hamile degilsiniz dedi.ama nasil olur iki farkli marka test pozitiv ve aninda cikan silik cizgi.hamile degilim qaliba kafma cok karisik cok uzgunum.lutfen belki bu durumu yasayan vardir belki duyan vardir yardim edin

Adetiniz geçtiyse 6 çok düşük ama şüpheli bir durum iki günde bir tahlil yaptırın yükselecek mi bakmak lazım

Bazı ilaçlar yüksek çıkmasına neden olabiliyor çatlatma iğnesi gibi ama 6 düşük ama yok demek bence erken inş kimyasal değilse iki gün sonra yğkselir İki gün sonra test yap stres olma bence hakkında hayırlısı olsun
Cok tesekkur ederim.bu gun yapmadim yarin sabah yapicagim cift cizgi cikarsa gidip kan testi veririm artik (

Canm benm knyasal yaşadgmda ilk 9 sonra 8 düştü değilim ana cok gördm değeri düşük cıkıp sonra yükselen sen en iyisi iki gün snra kan ver eger kimyasal değilse yükselir kimyasalsa yükselmez çünkü kimyasal cok gıcık birşey testlerde pozitif cıkartyr snra adet ettiriyor

Canm benm knyasal yaşadgmda ilk 9 sonra 8 düştü değilim ana cok gördm değeri düşük cıkıp sonra yükselen sen en iyisi iki gün snra kan ver eger kimyasal değilse yükselir kimyasalsa yükselmez çünkü kimyasal cok gıcık birşey testlerde pozitif cıkartyr snra adet ettiriyor
Dun yaptirmistim test o zaman yarin vere vilrmiyim kan?48 saat gecmis oluyor yoksa bekleyimmi bir gun daha

Nolur pozitiv degil pozitif yazın. Negativ degil negatif. Buna neden taktin diyebilirsiniz ama obsesifim sacma sapan seylere sacma sapan zamanlarda takabiliyorum ve okudukça o "v"leri gördükçe icim kotu oldu.

Sorunuza gelince evet deger dusuk ama negatif degil. 2 gunde 1 artisi takip edin bence. Saglikli bi gebelik mi kontrol ettirirsiniz eger artis iyiyse

Benim adetim on gün geçtikten sonraki sonuç 63tu. Sebep geç döllenme. Gün aşırı tekrar edin yaklaşık iki katı olursa hamilesiniz ve sağlıklı ilerliyor demektir. Olsa da olmasa da canınız sağolsun. Stres yapmayın.

kanda bhcg hamilelik yoksa yükselmez
geç döllenme olmuş olabilir. benim adetime 2 gün kala test negatif adet gününde pozitif çıktı ve değerim ertesi gün yani testi yaptığımın ertesi günü 18di
bence yarın yaptır bunun iki açıklaması olur 1.geç döllenme 2.kimyasal gebelik. umudum 1.seçenekten yana

oyyy çoğu kisi aynısıni demiş beta hcg hamilelik dışı artmaz diye. tabiki de artar. kistik yapı, tümörler vs..

konu sahibine gelince, testi tekrar yapın gec yumurtlamis da olabilirsiniz. hastanedekiler direkt moda mod bekliyorlar ihtimalleri dusunmuyorlar.

ve negativ pozitiv demeniz beni de rahatsiz etti

Back